2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yazarız kanka merak etme
yeterki atsın senin bebişin kalbi
ayy bu siteye ne hal oldu böyleeee
giremiyom

evet asitini kaçırmdan içmemek gerekio limon sıkınca asiti kaçıo bilginize

yaa ilk sayfaya baktım kimse benim kalp atışlarım duyuldu vede nazar boncuğum yanında yapmamış :1closedeyes:

canım ya senin bebğinin ultrason resmimi o eğer öyleyse o ip gibi gözüken şey kordonu galiba ayyyyy nekadar tuhaf ya ama eli ayağı falan hep belliiiiiiii yaaa sen 7 haftalıksın demi demekki 7 haftalıkta bukadar belli oluyo ayyyyyyyyyyy

arkadaşalar merhaba Allah nasip ederse bende ocak annesi olucam
son adet tarihim 22 nisan 26 mayısta evde test yaptım pozitif çıktı
yarın hastaneye gidicem inş yanlız bende hiç belirti yok baş ağrısı miğde bulantısı halsizlik gibi
arada karnımda ağrı oluyo oda normaldır herhalde

tebrıkler canım.
hayırlısı olsun.saglıcakla kucagına alırsın inş.
agrılarının olması normal canım...

yok canım benim benim bebiş değil nette kalp atışı görülen bir resimdi
benimkinde nerde o kadar büyüklük daha 1 cm miş
kendi usg görüntümü eşim tarayıcıdan geçirsinde öyle değiştircem
sende kendi haftana göre netten aratabilirsin usg görüntülerini yerimseniben

anladım canım valla bende senin sandım yoksa 7. haftada bukadar olmuyo tabi seninki çok iyi gelişmiş dedim o yüzden alkisalkisalkis

kısslarrrr o usg dekii halka var yaaa hani ip gibi bişeee oo yolk kesesi dedikleri şeyy,o gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriomuş ve belli bi süre sonra kayboluomuşş kendiliğindenkaydirigubbakcemile3 bu arada juliii cimm canım benim kese görünmüştü ancak düzeltilmemeiş ayın ikisinde de kontrol var dua edin kısslar nolurr kalp atışlarını görelimm:Saruboceq: bu arada benim de arada bir karın ağrısı dışında bi belirtim yok:sm_confused: ndk cığımm nasıl oldu ağrınnnn??

site hızlı olsun hepicinizi değiştircem kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyyyy her yanım ağrıyo
ben daha şimddiden tasıyamıyom ilerde napcam kimbilir kafamçokkarıştı

ikiz bebek 6 haftadan sonra anlaşılıyormuş bibercik...
5 haftalık gitmiştim ben doğal olarak bişey dememişti, demek ki tek demiştim ama araştırdım acıcık...
2li teste gittiğimizde iki bebeyle karşılaşma ihtimalimiz var bizim...

kızlarrrr ben geldimmmmm...
dr um şu an 5+1 o yüzden karından göremeyebilirim dedi( kuzen ya alttan bakmak ta istemiyo...)
neyse bi ihtimal bakalım dedi
jel i sürdü, cihazı koydu veee kese hemen göründü, karından usg ile 1 cm ama vaginal bakılsaydı daha net görebilirdim dedi..... şu an kese karından 10.3 mm....
10 gün sonra kalp atışlarını duyarız inşallah dedi......
gelilşimi, tutunma yeri çok güzel dedi.....
maşallahhhh bebişimie...
çok mutluyum kızlar....

site hızlı olsun hepicinizi değiştircem kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyyyy her yanım ağrıyo
ben daha şimddiden tasıyamıyom ilerde napcam kimbilir kafamçokkarıştı

kaç aylıksınki taşıyamıyosun şekerim ama zaten ben valla 3 aylık gibiyim yaaaaaa daha 6 haftalık bebek çok şiştim ben ya 70 kilodaydım ama benim göbeğim yoktu bukadar vallahi 3 aylık gibiyim ne olacak bilmiyom :)

kızlar bişi sorcam biraz konuyla alakasız ama ben sütlü nescafe yi çok seviyorum
acaba içmem bebegime zarar verir mi bileniniz var mıı?

Melenkolicim kafeinsiz neskafe içebilirsin

sekercim gözün aydı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…