çay ve kahve gibi kafein içeren şeyler zararlı ama çok abartmadan içebilirsin...
bende günde 1 fincan kahve , bir fincan da çok açık ve limonlu çay içiyorum....
genelde su iç ama .... günde 10 bardak en az...
yemekteyizi izliyorum günlerdir insanın canı hiçmi bişey çekmez ya.hamiş olmadan önce izleyip hemen yapıyodum canım çekiyordu.benim kuzu acayip bişey olcak:)))
sen bununla övünüyormusun insan üniversite okudum işim gücüm kültürüm felan var diye övünür yada övgü alır.sense erken evlenip erken anne olmakla övünüyorsun yazık sana.senin suan ünv sıralarında olma gerekmiyormu
arkadaşım insanların tercihleri kendilerini bağlar, hiç tanımadığın hayatında nelerin olduğunu, koşullarını bilmediğin birine aleştiri getirmek ne kadar doğru.... hayat bireyseldir, istenildiği gibi yaşanır, sonuçları da yaşayanı bağlar...
hadi hayırlısı shekercim, bir de sweetbaby iyi haberlerle gelir umarım. Kıslar yaaaa ben acayip uyuyorum kafamı kaldıramıyorum, griptim ya rapor aldım 3 gün dünden beri sürekli uyuyorum ne olacak bu böyle, sürekli uyuyasım var.siz de öyle misiniz?
hayırdır kubranur neden sataşıyorsun arkadaşa.herkes üni okumak zorunda degil herkes çalışmak zorundada degil.bende okumadım ne var.ihl.mezunuyum ve önümde engeller vardı vs..birde babamın parası çoktu.sinir oluyorum böyle insanlara ya...birde şu var ben 10 tane üni okuyanı cebimden çıkarırım genel kültürümle:))
yemekteyizi izliyorum günlerdir insanın canı hiçmi bişey çekmez ya.hamiş olmadan önce izleyip hemen yapıyodum canım çekiyordu.benim kuzu acayip bişey olcak:)))
hadi hayırlısı shekercim, bir de sweetbaby iyi haberlerle gelir umarım. Kıslar yaaaa ben acayip uyuyorum kafamı kaldıramıyorum, griptim ya rapor aldım 3 gün dünden beri sürekli uyuyorum ne olacak bu böyle, sürekli uyuyasım var.siz de öyle misiniz?
kızlar sakın böyle doldurusa gelmeyin
ne yazarsa yazsın
biz keyfimize bakalım
bebeişlerimize bakalım
hayatta en güzel duygudur annelik
ne okul ne iş ne para bu duygunun önüne gecebilir
sen bununla övünüyormusun insan üniversite okudum işim gücüm kültürüm felan var diye övünür yada övgü alır.sense erken evlenip erken anne olmakla övünüyorsun yazık sana.senin suan ünv sıralarında olma gerekmiyormu
skercim ben tatlı delisiydim inan birgün tatlı yapmadıgım gun yoktu şimdi tatlıların adını duydukça beynime kan çıkıyor.bana bi haller oldu:))
neden canım birşey çekmiyor yawwwwwww.
gece bir kumpir çekti gibi sonra aklıma gelince midem kalktı:))
skercim ben tatlı delisiydim inan birgün tatlı yapmadıgım gun yoktu şimdi tatlıların adını duydukça beynime kan çıkıyor.bana bi haller oldu:))
neden canım birşey çekmiyor yawwwwwww.
gece bir kumpir çekti gibi sonra aklıma gelince midem kalktı:))
arkadaşalar merhaba Allah nasip ederse bende ocak annesi olucam
son adet tarihim 22 nisan 26 mayısta evde test yaptım pozitif çıktı
yarın hastaneye gidicem inş yanlız bende hiç belirti yok baş ağrısı miğde bulantısı halsizlik gibi
arada karnımda ağrı oluyo oda normaldır herhalde
Hoşgeldin aramıza merve.
Canım aynen bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Ne mide bulantı,ne baş dönmesi,ne halsizlik hiç bişey yok bende
Canım hiçbişey de çekmiyo.
Akşam eşim "sana şunu alayım mı, sana bunu alayım mı " diyo
yok diyorum canım istemiyo bişey
böyle olan var mı yaaa
kubra...kimsenin evlenmesi çocuk dogurması seni ilgiklendirmez sanamı sorcaklardı:)))genç anne övünsün tabi......bu tepkileri genelde 30 yaş üstü evde kalanlar verir eltimden biliyorum:)))))))))))))))iyi ozaman laf yetiştirme sus sonsuza denk...güle güle...