2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar bişi sorcam biraz konuyla alakasız ama ben sütlü nescafe yi çok seviyorum
acaba içmem bebegime zarar verir mi bileniniz var mıı?

çay ve kahve gibi kafein içeren şeyler zararlı ama çok abartmadan içebilirsin...
bende günde 1 fincan kahve , bir fincan da çok açık ve limonlu çay içiyorum....
genelde su iç ama .... günde 10 bardak en az...

yemekteyizi izliyorum günlerdir insanın canı hiçmi bişey çekmez ya.hamiş olmadan önce izleyip hemen yapıyodum canım çekiyordu.benim kuzu acayip bişey olcak:)))

arkadaşım insanların tercihleri kendilerini bağlar, hiç tanımadığın hayatında nelerin olduğunu, koşullarını bilmediğin birine aleştiri getirmek ne kadar doğru.... hayat bireyseldir, istenildiği gibi yaşanır, sonuçları da yaşayanı bağlar...

hadi hayırlısı shekercim, bir de sweetbaby iyi haberlerle gelir umarım. Kıslar yaaaa ben acayip uyuyorum kafamı kaldıramıyorum, griptim ya rapor aldım 3 gün dünden beri sürekli uyuyorum ne olacak bu böyle, sürekli uyuyasım var.siz de öyle misiniz?

hayırdır kubranur neden sataşıyorsun arkadaşa.herkes üni okumak zorunda degil herkes çalışmak zorundada degil.bende okumadım ne var.ihl.mezunuyum ve önümde engeller vardı vs..birde babamın parası çoktu.sinir oluyorum böyle insanlara ya...birde şu var ben 10 tane üni okuyanı cebimden çıkarırım genel kültürümle:))

çok normal canım benimm çünkü senin tüm enerjini karnındaki küçük fasulye harcıyo yaaaaa annesi, sen bol bol dinlen yamammııhihoyyyt

kızlar sakın böyle doldurusa gelmeyin
ne yazarsa yazsın
biz keyfimize bakalım
bebeişlerimize bakalım
hayatta en güzel duygudur annelik
ne okul ne iş ne para bu duygunun önüne gecebilir

haklısın ecrincim, okumakla adam olunmaz, sadece meslek sahibi olursun.... o yüzden kalite insanın dipomasında değil, beynindedir...

bu mesaj beni bile çok rahatsız etti..sana ne ki?şakkıdı

skercim ben tatlı delisiydim inan birgün tatlı yapmadıgım gun yoktu şimdi tatlıların adını duydukça beynime kan çıkıyor.bana bi haller oldu:))
neden canım birşey çekmiyor yawwwwwww.
gece bir kumpir çekti gibi sonra aklıma gelince midem kalktı:))

skercim ya şu damla varya yarışmacı bulsam bi kaşık suda bogarım şimdi offffff.

oyyyy oyyyy oyyyyy kıyamam sana.... canım benim ben seni bir iki hfta sonra görücemcokacimcoookcokacimcoook habire bişeyler istiyceksin sırnaşık şey

öyle pilavmı olur be dolma içi gibi:))))ayyyy stres oldum burda oooo öylermi yapılır beeeeee diye diyeee..

Hoşgeldin aramıza merve.
Canım aynen bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Ne mide bulantı,ne baş dönmesi,ne halsizlik hiç bişey yok bende
Canım hiçbişey de çekmiyo.
Akşam eşim "sana şunu alayım mı, sana bunu alayım mı " diyo
yok diyorum canım istemiyo bişey
böyle olan var mı yaaa

kubra...kimsenin evlenmesi çocuk dogurması seni ilgiklendirmez sanamı sorcaklardı:)))genç anne övünsün tabi......bu tepkileri genelde 30 yaş üstü evde kalanlar verir eltimden biliyorum:)))))))))))))))iyi ozaman laf yetiştirme sus sonsuza denk...güle güle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…