2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

benimde öğle canım bişeyde çekmiyo

kübra biz insanları ragılamıiyoruz sadece arkadaşlık yapıyoruz, , eleştirmiyoruz, o yüzden burada sıkılırsın sen , bye byeee canım hadi başka yere...

kızlar aramızda bi böcek var şimdi ben eve gitmek zorunda olmasam.......

neyse onlarla dalaşmıcam ama

ooooooooooo ya bu topik ne kadar hareketlendi ben işten başımı kaşıyamıyorum tabiki kaçırıyorum okuyamıyorum hepsini.eeeeeeee neler yapıyorsunuz kaç kişi olduk

sevcan bulantı halsizkik uyku hali hep var.ama açımmm yiyemiyorum.içimde domates salatalık fidesi çıkıcak yakında inş.onlardan tiksinmem yoksa hepten aç kaldım...cumarteside misafir gelcek yemege offf nasıl gircem mutfaga yaaa..sıkıntı bastı şimdiden..

sen sayıyı bırak şenlige bak kız:)))hamileliktenmi ne eltime iyice sinir oldum yaaa.kız aklıma geldikçe kan beynime çıkıyor...

oyy oyy ben şikayetlerimi yaz sam edirneden ardahana yol olur :roflol: :roflol:

bu arada kübranurda ocak annesi aslında neden böyle bi laf söyledi yada biz mi yanlıs anladık bilemiyorum ama neysee gelirse konusuruz yerimseniben

sivri nere gidiyon eve gidip yemek mi yapcan yoksaa
sanmıyom ama kaydirigubbakcemile3

ecrin sanada bişi dicektim ama unuttum :roflol:

ayy sarhosmuyum neyim

sen sayıyı bırak şenlige bak kız:)))hamileliktenmi ne eltime iyice sinir oldum yaaa.kız aklıma geldikçe kan beynime çıkıyor...

neden altine sinir oluyorsun güzelim 30 yasına gelipte millete sataşanlardanmı eltine öyle benzetme yapmışsında aman güzelim yüzünede böle yapma 1 ömür geçireceksiniz beraber. aksine bende eltimi çook severim ha kaynanamıda görümcelerimide ablam gibi severim herkeste bana şaşırır ama vallhi seviyorum onları iyiler çünkü. seninki nasıl

kovarım tabi, burada herkes hassas, kalkıp niye kızı sinirlendiriyo, ona ne hem, biz burda birbirimizi germek için değil, yardımcı olmak için varız dimi ama...

ne dicektin julim bana de de de :))
yaw kocişte nöbetçi bu akşam off 10 da ancak gelir kime sataşcam ben şimdi:))gelsede accık kavga etsem:))
juli kaç eltin var ???allah yardım etsin bacım benimki ekimde evlencek şimdiden rüzgarı yetiyor:))

ay canımcım ya cevap vermeyin olsun bitsin ya bu arada 30 yaş üstü evde kalmışlar derken kötü niyetli insanlar diye ayıralım demi ama ::))))

kovarım tabi, burada herkes hassas, kalkıp niye kızı sinirlendiriyo, ona ne hem, biz burda birbirimizi germek için değil, yardımcı olmak için varız dimi ama...

noliy laa ne çemkiriyonn kime çemkirion :1shok:
geçmişi okutturmayın şimdi bana

hulya sen bendeki eltiyi görsen bi kaşık suda bogarsın en büyük hayalimdi eltimle genç olasun gezip tozayım ama şansıma bu düştü:)))benden uzak olsunda ne hali varsa görsün.kız tek ben sinir olmuyorum eşim bile şimdiden ben onun evine adım atmam diyor demek sorun bende degil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…