evet canım ya
ben de cumartesi gidicem, 60 tl imiş....
daha önce hizmet hastanesine gidiyodum, 27 idi, şimdi 17 yapmışlar, medical park çok pahalı gerçekten...:bbo:
60 olan neresi?
Ben bir daha kesinlikle gitmem, soyguncu bunlar yaaaa.Millet ücretini indiriyor bunlar zam yapıyorlar. Tutturana kadar uygun fiyat sonra neredeyse %100 zam. Kesinlikle gitmeyeceğim, sanki kuş konduruyorlar.
kızlar merhaba..ilk kontrolume gidebildim bugün nihayet..keseyi gördük,az da olsa hayal meyal bebeği de görebildik..sat a göre 2 gün geri tahmin etti doktor,5+4 dedi..
listeye eklerseniz sevinirim..yaş 32 , kilo 57,sat 24 nisan,doğum tarihi 31 ocak..inşallah..
60 olan neresi?
Ben bir daha kesinlikle gitmem, soyguncu bunlar yaaaa.Millet ücretini indiriyor bunlar zam yapıyorlar. Tutturana kadar uygun fiyat sonra neredeyse %100 zam. Kesinlikle gitmeyeceğim, sanki kuş konduruyorlar.
kaydirigubbakcemile3 haklısın canım... ben de son kez gidicem remzi son kez gelicek oraya , sonra tekirdağa gidicem zaten kontrollere ama cidden çok pahalı, hizmet hastanesine gidiyordum 27 idi, şimdi 17 yapmışlar, burası 80 ssk ya 60 yuhh dedim:dilcikar:
krizalit canım benim eşim bankacı özel sigortamız var banka karşılıyor yüzde 80 tedavimizi ücretlerimiz onedenle ben çok az rakam ödüyorum dedimya testler 300 den fazlaydı ücretli ben 50 küsür ödedim...muayene de 12 lira ödüyorum.bazı hastanelerde daha az olabiliyor 4 ytl hastanenin ücret politakasına göre.ama medicalpark lüks sayılıyor ya...ben hisar intercontinantele de gittim 14 ytl muayene ödedim hep.şanslıyım :))
kızlar doğum da en iyisi hizmet miş... aklınızda bulunsun....ben de orada yapacğım inşallah... bizim kuzen medical park ta ama eşi hizmet hastanesinde doğum yaptı.... demekki var bi hikmeti...
tabrik ederim canımalkisalkisalkis
ben geçen haftaya kadar folik kullanıyodum ama geçen hafta doktorum elevit verdi,multivitamin sanırım,ve foliği bıraktırdı,elevitin içinde varmış folik.
ben folic plus kullanıyorum dedim,elevit de verdi,ama ötekini bırak demedi..acaba dedi de anlamadım mı :uhm:
4.kutuya başladım folic ağacı oldum resmen
kızlaaaaar bebiişimi gördüm sabah, 1,5 cm. olmuş. Kalp atışlarını da dinletti dr. gümbür gümbür! gerçekten çok güzel bir duyguymuş yaaaa...muhteşem ve gerçekten mucize!
ben folic plus kullanıyorum dedim,elevit de verdi,ama ötekini bırak demedi..acaba dedi de anlamadım mı :uhm:
elevitin içindeki folic miktarı az olduğundan dememiştir belki canım,ama hiç değilse foliğin miktarını azaltman lazım bence,çünkü diğerinde de var folic,bu sefer doz fazla gelebilir.
oy oy oy ben ne gördüm bir bebek gördüm orda elleri kolları oluşmuş bir bebek allahım sağlık versin çok şeker ayyy benim de eşim böyle olacagını sanıyo ilşk gidişte bebeğimizin bir daha kesemizi görmeye gidecez ama eli kolu olan bişe bekliyo du zavallaım annesi bebeğinizi rabbim size bağışlasın
kızlar siz folik asit günde kaç tane kullanıyorsunuz ya,ben günde 1 tane kullanıyorum daha bir kutu bitmedi,doktor bana 1 tane kullan demiştibenneyaptımki