elevitin içindeki folic miktarı az olduğundan dememiştir belki canım,ama hiç değilse foliğin miktarını azaltman lazım bence,çünkü diğerinde de var folic,bu sefer doz fazla gelebilir.
evet,kafamı toplayıp bir hesaplayayım,bunun fazlası da zarar çünkü..prospektüse bakıp anlayayım her birinde kaç mg varmış..ben de acaba folic plus ı 2 taneye mi düşürsem diye düşündüm..
kızlar siz folik asit günde kaç tane kullanıyorsunuz ya,ben günde 1 tane kullanıyorum daha bir kutu bitmedi,doktor bana 1 tane kullan demiştibenneyaptımki
canım folic plustan günde 3 adet içiliyor,ayda 1 kutu bitiyor..hamilelikten önce 3 ay,3 ay da sonrası falan diye biliyorum..ilerleyen aylarda da veren doktorlar da varmış galiba..
folbiol kullanıyorsan,günde yarım yada 1 tane içiliyo galiba..belki ondan kutu bitmemiştir..
seninkine de maşallah arkadaşım, Allah sağlıkla bize bağışlar inşallah...benimki şu an tam iri bir fasülye kadar, seninki iki iri fasülyealkisalkisalkis
kızlar ya ben hiç kilo almadım ama acayip göbeğim var, hiç bir pantolonum olmuyor, resmen göbeğim çıktı, eşime diyorum ki şişko kadın gibi duruyorum dimi:? o da hayır , hamile kadı n gibi diyozemuszemus sanırım benim kociş bana moral vermeye çalışıyoopuyorumnanaktan
kızlar ya ben hiç kilo almadım ama acayip göbeğim var, hiç bir pantolonum olmuyor, resmen göbeğim çıktı, eşime diyorum ki şişko kadın gibi duruyorum dimi:? o da hayır , hamile kadı n gibi diyozemuszemus sanırım benim kociş bana moral vermeye çalışıyoopuyorumnanaktan
yaa bende öyleyim gören 4-5 aylık sanır yani öyle ama o şişlik cnm çok rahatsız edici bişey bağırsaklarda pek çalışmıyo benim bu ara iyice şiştim nefes alamıyorum bazen :CüvCüv:
skercim ilk zaman bende de göbek çoktu giysilerim olmuyordu ama şimdi karnım düz gbii herhalde zayıfladımya gitti:))
banada herkes erkek diyor içime de sanki erkek gibi geliyor bilmem milletenmi etkileniyorum.saglıklı hayırlı evlat olsunda....
ecrincim biliyorum ki.... benim de hiç ni kıyafetim olmuyo...
öyle canım ya, sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil... yeterki sağlıklı ve hayırlı olsunlar...
canım folic plustan günde 3 adet içiliyor,ayda 1 kutu bitiyor..hamilelikten önce 3 ay,3 ay da sonrası falan diye biliyorum..ilerleyen aylarda da veren doktorlar da varmış galiba..
folbiol kullanıyorsan,günde yarım yada 1 tane içiliyo galiba..belki ondan kutu bitmemiştir..
banada dr um günde 3 demişti, şimdi 2 ye indirdi... ama günde 400mcg almamız gerekiyo ilk haftalarda, o da 3 tablet yapıyo.. sen tekrar bi sor dr una bence canım...