Kızlar siz kalp atışlarını duymadan hamile olduğunuzu herkese söylediniz mi?
Ben herkese söyledim.
Ama bi arkadaş var.Şu anda hamile.
Hamile olduğunu 3.ayına kadar söylemiycekmiş.
Nazar değer diye.
Uffff şimdi düşünüyorum da keşke bende söylemeseydim.
ama doktor bana B vitamini(B1 B6) vermişti birde sabah ve akşam onu iç öğlen folik asiti iç dedi,B vitamini bebeğin beyin ve sinir sisteminin gelişimi için gerekliymiş öyle demişti doktorum.
kızlar bişey sorcam acıbadem ne badem ne kafam karıştı -tatlicadiarzu-ikisi aynı şeymi ?? drum bana yemem gereken k.yemişleri sayarken badem ye demişti şimdi int okudum acıbadem günde 5-6 dan fazla yenirse zehirleme yapıyomuş bir bilen varmı aranızda
ama doktor bana B vitamini(B1 B6) vermişti birde sabah ve akşam onu iç öğlen folik asiti iç dedi,B vitamini bebeğin beyin ve sinir sisteminin gelişimi için gerekliymiş öyle demişti doktorum.
kızlar bişey sorcam acıbadem ne badem ne kafam karıştı -tatlicadiarzu-ikisi aynı şeymi ?? drum bana yemem gereken k.yemişleri sayarken badem ye demişti şimdi int okudum acıbadem günde 5-6 dan fazla yenirse zehirleme yapıyomuş bir bilen varmı aranızda
ben test yapıp ögrendigim gun annemi aradım o sagolsun bütün sülaleyi bilgilendirdi:)))ben bilinmesinde bir sakınca olacagını düşünmüyorum.
folikasidi dr bana dun gunde bir iç dedi...
zaten 8 haftadan sonra bi önemi kalmıyormuş ama dr lar anne vücudu için ilk 3 ay kullanmayı öneriyormuş...
bence söylemede bi sakınca görmüyorum... sonuçta herşey olacağına varır... allah ne yazdıysa onu görücez..
tatlım zaten şu an senden besleniyor bebişin, içtiğin suyla sendeki mineral ve vitaminler ona taşınıyo, yediklerinle bi alakası yok, ama sen elinden geldiğince vitamnli şeyler ye, meyve ye bol bol, tam mevsimi canım..
merhaba güzel annişler...ya arkadaşlar benim bilgilerimi neden listeye eklemiyorsunuz.bu 4.yazışım olcak.sat tar=16 nisan yaş=28 kilo=60 muhtemel doğ.tar.=24 ocak kese görüldü.yarın da Allah nasip ederse kalp atışını görmeye gideceğim.
Ben herkese söyledim.
Nazar değer diye.
evt canım bende söylemedim. çünkü diğer iki gebeliğimde cümle aleme hemenceceik söyleyivermiştim. ama kısmet olmadı. boşver canım söylediysen yapacak birşey yok Allahım hepimizi korusun canım
merhaba güzel annişler...ya arkadaşlar benim bilgilerimi neden listeye eklemiyorsunuz.bu 4.yazışım olcak.sat tar=16 nisan yaş=28 kilo=60 muhtemel doğ.tar.=24 ocak kese görüldü.yarın da Allah nasip ederse kalp atışını görmeye gideceğim.
Ben herkese söyledim.
Nazar değer diye.
sevcanım canını sıkma sen öyle yapmak istemişsin söylemişsin
bende ilk kardeşlerim annem e söyledim
kayınvalidem lere kalp atışını duyunca söyleyelim demiştim eşime
bir gittik herşey bana bakıyo diğer hatunların bişey yaptığı yok eşimde sinirlenip hamile fazla bişey yaptırma demiş annesine
bu sayede herkes öğrendi
sağlık olsun rabbim çok büyük:Saruboceq:
biz içimizi ferah tutalım ve dualarımızı eksik etmeyelim buyrunnnnnnnnn