2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben bu kez kendi anneme bile söylemedim henüz biraz daha netleşsin istedim ,ama eşim senin durumunda olduğum için söyleyelim dedi tlf etti söyledi a.s bu arada diğer hatunlar kim eltiler mi görümceler mi:1ninca:

smhsmh bana Ankaradamıyım diye sormuştun ama seninle hiç karşılaşamadığım için cevap yazamamıştım.

Ankaradayım. Selam

sata göre 6+4 karından görüldü dr 6 hftlık dedi küçük olduğu için duyulmadı ama görüldü dediğim gibi

Mrb arkadaşlar epeydir takip ediyordum bu topiği yeni gördüm. SAT a göre 9+2 haftalık hamileyim. geç yumurtlama olmuş sanırım o nedenle 8 haftalık. 7 haftalıkken doktorum crl nin 8 mm olduğunu söyledi. sizce normal mi? Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...

tebrikler lalenur.okadar takılma mmlere...benimde bir hafta geriden geç döllenme...

arkadaşlar şu söyleme işi abartılıyor bence, ilk insanoğlunu doğurmuyoruz ya niye nazar değsin, herkes doğuruyor. Hem Allah korusun birşey olursa bu her zaman olabilir, seren serengile baksanıza...Bu bizim suçumuz mu ki saklıyorsun bence hamilelik ne gerinerek dolaşılacak ne de sonlandığında utanılacak birşey...bizim okulda ilahiyay mezunu bir müdür yardımcısı var, o mecburen (sevklerden) biliyordu, ben de söylemeyelim hocam falan diye tembih de bulunuca çok güzel bir şey söyledi, ne kadar çok kişiden dua alırsanız o kadar iyidir hocam...aaa dedim heo olumsuz düşünüyorum doğru valla, söyledim herkes de çok mutlu oldu.

ılk gebeliğimde bende herkese söylemiştim. Boş gebelik geçmişim oluştu ve sonrasında çevremdekiler varmı gelişme, bebek ne zaman, hala olmadı mı vb. bir çok sorular sorup sürekli hatırlattılar. O nedenle şimdi kimseyle paylaşmak istemiyorum. Ağzım yandı ve çok üfleyecem bu defa. Yine bir terslikle kaybedersem aynı süreç başlasın istemiyorum. Biliyorum herkes aklına kötü şeyler getirme diyecek ama ilk 3 ay ve hatta 16 hafta herşey olabilir. Ama umut işte bekleyip elimizde geleni yapıcaz.

saol krizalit aslına bakarsan çok yattı aklıma çok kişi çok dua opuyorumnanaktan

okumakdan kimseye laf yetiştiremiyorumkikaydirigubbakcemile3 ... herkes mutlu herkes bi bekleyişte. ve hepimizin dertleri hemen hemen yakın çok güzel... bişey sorayım kızlara diyorum bi bakıyorum daha önce sorulmuşkaydirigubbakcemile3 bende okuyorum cvbımı alıyorum .... yorum yapamıyorum herkeseee:sm_cool: sadece heycanları paylaşıyorum diyip hepinizin gönlünü alim hihi:))

pumpkins cim, senin ikiz olduğu ne zamn anlaşılmıştı, bende de eşimin ailesinde de ikiz yok ama hani diyorum bi ihtimal.... zemuszemus

pumpkins cim, senin ikiz olduğu ne zamn anlaşılmıştı, bende de eşimin ailesinde de ikiz yok ama hani diyorum bi ihtimal.... zemuszemus

5'inci haftada iki kese gördü doktorum,ama kalp atışlarını duyamadığımız ve bebekleri göremediğimiz için kesin bişey söyleyemem dedi,iki hafta sonra gittiğimde iki kesenin içinde de bebek vardı ve kalpleri atıyodu,böylelikle kesinleşmiş oldu,eğer istiyosan inşallah seninde öyledir,Allah kalbine göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…