5'inci haftada iki kese gördü doktorum,ama kalp atışlarını duyamadığımız ve bebekleri göremediğimiz için kesin bişey söyleyemem dedi,iki hafta sonra gittiğimde iki kesenin içinde de bebek vardı ve kalpleri atıyodu,böylelikle kesinleşmiş oldu,eğer istiyosan inşallah seninde öyledir,Allah kalbine göre versin canım
saol tatlım, hayırlısı olsun, ne olursa olsun ama sağlıklı olsun.... allahım senin meleklerinii de sana bağışlasın.... kaydirigubbakcemile5 öğretmensin değil mi?
saol tatlım, hayırlısı olsun, ne olursa olsun ama sağlıklı olsun.... allahım senin meleklerinii de sana bağışlasın.... kaydirigubbakcemile5 öğretmensin değil mi?
sağol canım,önemli olan zaten sağlıklı,hayırlı olmaları
öğretmenim evet ama şu an öğretmenlik yapmıyorum,üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyorum,masa başı memuriyet yapıyorum yani.
sağol canım,önemli olan zaten sağlıklı,hayırlı olmaları
öğretmenim evet ama şu an öğretmenlik yapmıyorum,üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyorum,masa başı memuriyet yapıyorum yani.
yaa, bu süreçte senin için daha rahat olacak masa başı çalışman, bende bi özel okuldayım, bakalım hamileliğime ne diyecekler.... belki çalışamam önümüzdeki sene...
günaydın en şeker en tatlı anne adayları ve 2010 un taze bebişleri
nasılsınız bakalım sanırım biz artık rahatlıyoruz bulantımız bitti
sizinkiler ne alemde bakalım kızlarrr:)))
arkadaşlar selam,
3 haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyduk. ama doktorumun istediği testlerde anti rubella Igg 228 yani pozitif ama anti rubella Igm 40 yani buda pozitif. hem kızmıkçık geçirmiş bağışıklık kazanmış görünüyorum. hemde yakın zamnda yada şu anda tekrar geçiriyor gibi görünüyorum kızamıkçık geçirdiğime dair hiç bir belirti yok . doktorum laboratuvar hatası olduğunu düşünüyor. testi yeniledik pazartesi belli olacak . başına böyle bişey gelen var mı ?
günaydın en şeker en tatlı anne adayları ve 2010 un taze bebişleri
nasılsınız bakalım sanırım biz artık rahatlıyoruz bulantımız bitti
sizinkiler ne alemde bakalım kızlarrr:)))
günaydınnn....
benim akşam çok fena bulantım vardı....tüm geceyi wc de geçiridim...
sabah çok az oluyo bulantım... rahatım çok şükür....
bakalım yarın 11 de dr uma gidicem, kalp atışlarını duyarız inşallah ....
dua edin arkadaşlar nolur...:Saruboceq:
arkadaşlar selam,
3 haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyduk. ama doktorumun istediği testlerde anti rubella Igg 228 yani pozitif ama anti rubella Igm 40 yani buda pozitif. hem kızmıkçık geçirmiş bağışıklık kazanmış görünüyorum. hemde yakın zamnda yada şu anda tekrar geçiriyor gibi görünüyorum kızamıkçık geçirdiğime dair hiç bir belirti yok . doktorum laboratuvar hatası olduğunu düşünüyor. testi yeniledik pazartesi belli olacak . başına böyle bişey gelen var mı ?
canım inşallah bişey çıkmayacak ki öyle görünüyo... dha önce geçiridiğn kızamıkçığı tekrar geçirmen mantıksız geldi... sanırım dr unun dediği gibi lab. hatasıdır...:teselli:
yaa, bu süreçte senin için daha rahat olacak masa başı çalışman, bende bi özel okuldayım, bakalım hamileliğime ne diyecekler.... belki çalışamam önümüzdeki sene...
evet,masa başı işler hamilelikte daha rahat oluyoo,ama sanırım benim doktorumda 6.aydan sonra çalıştırmıycak beni,ikizlerde erken doğum riski fazla oluyoo,senin işin zor gerçekten,sürekli ayakta,Allah kolaylık versin canım.
evet,masa başı işler hamilelikte daha rahat oluyoo,ama sanırım benim doktorumda 6.aydan sonra çalıştırmıycak beni,ikizlerde erken doğum riski fazla oluyoo,senin işin zor gerçekten,sürekli ayakta,Allah kolaylık versin canım.
sağol canım... seninde inşallah sorunsuz geçer... önemli olan dinlebilmen ve stres yapmaman.... tabi diyorum bunları güzel güzel ama gel bide bana sor... yarın için ölüyorum meraktan... inşallah boş gebelik değildir... kızlar boş gebeliğin hiç bir beirtisi yokuş dimi? sadce ultrasonda anlaşılıyormuş?
hamilelikte akıntı bazen görülebiliyo canım,bende var mesela,ama benim hamileliğimden öncede sürekli olurdu,testlerde falan hiçbişey çıkmıyo,ama akıntıyı bi türlü kesemedik,şimdi hamilelikle birlikte iyice arttı,aslında çok rahatsız ediyo beni bu durum ama yapacak bişey yok.
sağol canım... seninde inşallah sorunsuz geçer... önemli olan dinlebilmen ve stres yapmaman.... tabi diyorum bunları güzel güzel ama gel bide bana sor... yarın için ölüyorum meraktan... inşallah boş gebelik değildir... kızlar boş gebeliğin hiç bir beirtisi yokuş dimi? sadce ultrasonda anlaşılıyormuş?
böyle şeyler düşünme canım,gerçi bende senin gibiydim,bebekleri görene kadar sürekli bunları düşünüp boşa stres yaptım,ama gerçekten hiç gerek yok,olumlu düşün,bebeğin orda ve yarın sana meraba diyecek,ve sitedeki bu tür konuları okuma lütfen.
böyle şeyler düşünme canım,gerçi bende senin gibiydim,bebekleri görene kadar sürekli bunları düşünüp boşa stres yaptım,ama gerçekten hiç gerek yok,olumlu düşün,bebeğin orda ve yarın sana meraba diyecek,ve sitedeki bu tür konuları okuma lütfen.
inşallah canım ya... engel olabilsem düşünmemeye ama olmuyo... ama okumuyorum hiç bişey... başka topic lere baqkmıyorum... sonra kafam allak bullak oluyo...-tatlicadiarzu-