2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
anladım ceyce... ne biliyim ya her şeyde acaba demek yanlış ama .... offf..paronayak mı oluyorum yahu...delikafadulden

şekercim evham yapıyosun bak göreceksin bebişini.kötü düşünme iyi düşün herzaman sen annesin senin içinde minik bebişin var.

yüz binde bir tekrarlaması muhtemel bir durummuş. doktorum avidite testi de istedi bu daha detaylı ir testmiş. pazartesiye kadar bana uyku yok arkadaşlar. allah sizi ve bebeklerinizi korusun

günaydınsssssssssssssssss.....
bugün midem bulanıyor beniiimmm...
9. haftada ne alakaysa...

yüz binde bir tekrarlaması muhtemel bir durummuş. doktorum avidite testi de istedi bu daha detaylı ir testmiş. pazartesiye kadar bana uyku yok arkadaşlar. allah sizi ve bebeklerinizi korusun

inş. kötü bişey yoktur,Rabbim seni ve bebeğini korusun,olumsuz düşünme,

kızlarrrr amaninnnn ben bunu becerememmmm teknoloji özürlüyümdür de . ya bende istiyorum amaaaaa:çok üzgünüm:

canım yaparız beraber sen beğendiğin birşeyi söylersin

teyzosları bu benim meleğim yerimseniben

maşallah canım bebeişine Allahım inşallah hepimiin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
baban geliyomuş gözünaydın

hoşgeldin canım
gözünaydın juli baban geliyormuş...
melekcim soda ayran çubuk kraker bunlar bastırıyor deneyebilirsin...
ben dun dr gittim ya 4 kilo vermişim hamile kaldıgımdan beri çok sevindim zaten tombikim::)))
ayyyy ne güzel 4 kilo vermek bende tık yok hemen almaktan korkuyorum
saat başı acıkıyorum ve herşey yiyebilirim

maşallah canım bebeişlerine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben dün bezelyemi gördüm kalp atışına gördüm çok şükür kesem falan herşeyim çok normalmiş darısı görmeyenlerin başına
hadi gözünaydın canım

canım orada yaptırmışsın zaten. memnunkaldınmı doktordan
arkadaşım arıyordu ayşegül hanımı konuşuyodu öyle öğreniyodu
ara konuş sekreterle
:Saruboceq:

ayyy.. canım aynı merak bende de var... bende cumartesi göreceğim inşallah.....o güne kadar meraktan ölmezsem... çok korkuyorum boş gebelik olur diye....:Saruboceq:

az kaldııı yarın kavuşuyosun mminişine ama kötü düşünceler yok
tatlı talı büyüyo annesi çok iyi o, ne boş gebeliği ne akıntısı sıkma bebeişi ya

kıslar medicalpark fatih, göztepedeki ile aynı kuruluşa ait değil mi?Peki ben bu sabah emekli sandığı çalışanı olmama rağmen neden 50 tl fark ödedim acaba...12 tl den bahsediyor arkadaşlar...????
evet bende başka bir yere gidiyorum orada 20 verirken 50 çok geldi
hergün bi zam ekliyolar
bende pek kimseye söylemedim kalbin duyana kadar ama böyle olunca yatmam gerekti sürekli o yüzden söyledik bu durumda annemede söyledim kayınvalidem dayanamamış söylemiş birilerine. canı gönülden dua edecekleri biliyorum onlar zaten biliyo
ama herkeside bir tutmamak gerek o yüzden bilmesi gerekenler yeterli bence

hayırlı olsun canım 12. haftaya kadar şaşmalar çok oluyo
1 hafta geriden geliyodum bende normalde dün 4 gün geriden geliyo gözüktü
şuan bütün değişiklikler normal

herkese günaydın
hepiniz iyisiniz kuruntularınz haricinde
bulantısı olanlara bişey demiyorum Allah yardımcıları olsun
dün giremedim ne çok konuşmuşsunuz ama okudum hepsini

amin canımmm... ama sakın düşünme tamammı... güzel olacak emin ol... bebişine de sanada bişey olmayacak inşallah....:Saruboceq:

kuruntu yapmamaya çalışıyorum rüzgarcım ama gelde yapma... offffffff:ecrin_bebek: yarın olsa artık...10 gündür bekliyorum...

Günaydın kızlarhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Hayırlı Cumalar hepinize
Allahım inşallah hepimize hayırlı,sağlıklı bebekler nasip eder:Saruboceq:
Hepimize kolay doğumlar nasip eder:Saruboceq:

günaydın kızlar..aranıza yeni katılıyorum..bende yeni bir anne adayıyım..en son adet tarihim 16 nisan..geçen hafta mide bulantılarım başladı..doktorum dün emedur verdi çünkü sadece kahvaltı yapabiliyorum..haricinde hiçbirşey yiyemiyorum..kusuyorum..sadece yatıyorum..evde işler birikti ama yapamıyorum...ayrıca gebelik kisti var:( 5mm boyundaydı..dün 3.5 olmuş..küçülmüş..doktorum kendiliğinden küçülüp yok olur dedi..koyu kahve akıntılarım var..kist içten kanama yapıyormuş..ilaç ve iğneler verdi..keyfim çok kaçtı..bebeğimin durrumu şimdilik iyi ama korkuyorum:((

canım bebeğin maşallah iyi kistte de bi küçülme görülmüş demekki tedavi yolunda gidiyo inşallah bir dahaki gittiğinde yok olmuş görürsün

Hayırlı Cumalar hepinize

sanada hayırlı cumalar canım
amiiiin inşallah

sekercim geçti bak 10 gün yarın kavuşuyosunuz canım son 1 gün

Son düzenleme:
ben bu kez kendi anneme bile söylemedim henüz biraz daha netleşsin istedim ,ama eşim senin durumunda olduğum için söyleyelim dedi tlf etti söyledi a.s bu arada diğer hatunlar kim eltiler mi görümceler mi:1ninca:
canım iki tane eltim var
büyük eltim iknciye hamile temmuzda doğumu
küçük eltiminde temmuzda 2 yaşına basacak kızı var
demekki yalnız değilmişim Allah yardımcımız olsun
seninkiler kimler

smhsmh bana Ankaradamıyım diye sormuştun ama seninle hiç karşılaşamadığım için cevap yazamamıştım.

Ankaradayım. Selam
canım sen az giriyosun sanırsam
bende Ankara dayım sanada selam
hangi hastaneye gidiyosun

herşey Allahtan canım herşeyin hayırlısı
ama artık boş gebelik değilsin Allaha şükür kesinleşti
inşallah kucağımıza sağlıcakla aldığımız günleride görürüz

günaydın en şeker en tatlı anne adayları ve 2010 un taze bebişleri
nasılsınız bakalım sanırım biz artık rahatlıyoruz bulantımız bitti
sizinkiler ne alemde bakalım kızlarrr:)))
bulantın bittimi
maşallah canım yaa
ne hikmet benimde 8. haftada başladı

hayırdır inşallah canım banada gebeliktenönce yapıldı bu test dediğin geçiriş olduğum antikor pozitif çıktı
lab. hatası olabilir dediği gibi ki inşallahta öyledir canım

günaydınsssssssssssssssss.....
bugün midem bulanıyor beniiimmm...
9. haftada ne alakaysa...
betty canım hoşgeldin nasılsın
benimde hep mide ağrım yanmam varken 8. haftada bulantıda eklendi
herkeste farklı sanırsam Allah kolaylık versin bizlere

Hayırlı Cumalar hepinize
sevcanım hayırlı cumalar
amin canım amin inşallah

geçmiş olsun canım
ayrıca tebrik ederim
bu tür kistlerin gebeliğe sorun olmadığını duydum ama
inşallah hemencik geçer

Canım çok güzel demiş hocan.
Geçen akşam kayınvalidem de birilerine söyledi benim hamile olduğumu.
Bende eşime kızdım,annen niye hemen söyledi dedim.
Eşim de bana senin hocanın söylediği şeyi söyledi.Bence ne kadar çok kişiye söylersek ve ne kadar çok kişiden hayır dua alırsak o kadar iyi dedi. eşim.
bana da çok mantıklı geldi.
sonuçta her söylediğim insanın gözleri dolu dolu oluyo ve bana sarılıp çok tebrik ederim,hayırlı olsun diyolar.
bu beni çok mutlu ediyo.
Allahım bebeklerimizi nazardan koruyacaktır inşallah.

hoşgeldin Burçin,hayırlı olsun,ev işleri falan önemli değil,sen kendine dikkat et,geçmiş olsun,kistin kendiliğinden geçer umarım,kahverengi akıntı bende de olmuştu,inşallah en yakın zamanda kurtulursun kistten,sağlıkla gelsin bebişin inşallah.

tşk ederim kızlar..inşallah kist iyice küçülüp kaybolur..mide bulantısından da hamileliğimin tadına varamıyorum..hep yatıyorum:(..inşLLh ilk 3 ay içine bulantılarım da biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…