canım inşallah bişey çıkmayacak ki öyle görünüyo... dha önce geçiridiğn kızamıkçığı tekrar geçirmen mantıksız geldi... sanırım dr unun dediği gibi lab. hatasıdır...:teselli:
yüz binde bir tekrarlaması muhtemel bir durummuş. doktorum avidite testi de istedi bu daha detaylı ir testmiş. pazartesiye kadar bana uyku yok arkadaşlar. allah sizi ve bebeklerinizi korusun
kızlarrrr amaninnnn ben bunu becerememmmm teknoloji özürlüyümdür de . ya bende istiyorum amaaaaa:çok üzgünüm:
hoşgeldin canımselam kızlarrr beni de listeye ekleyin Allah aşkına çok özendim böyle isimleri görünce...Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah..
ndk....arkadaşım duy sesimi:))))
dionea
sat:18 nisan
muh.doğum tarihi:23 ocak
hamiş kaldığı kilo(
pıtpıtları daha duyamadık ama keseyi gördük şimdilik bununla idare ediyoz bakalım:))
herkese iyigeceler...hihoyyyt
ayyyy ne güzel 4 kilo vermek bende tık yok hemen almaktan korkuyorumgözünaydın juli baban geliyormuş...
melekcim soda ayran çubuk kraker bunlar bastırıyor deneyebilirsin...
ben dun dr gittim ya 4 kilo vermişim hamile kaldıgımdan beri çok sevindim zaten tombikim::)))
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
doktordan geldim bende az önce,yapılması gereken bir sürü kan tahlili varmış,onları yaptırdım,ultrasonla da bakıldı tekrar,iyiymiş bebeklerim,birinin kesesi 18mm,diğeri 17,7 mm olmuş,bi sorun yok dedi doktor,sizler nasılsınız bugün?
hadi gözünaydın canımkızlar hepinize merhaba nasılsınız ben dün bezelyemi gördüm kalp atışına gördüm çok şükür kesem falan herşeyim çok normalmiş darısı görmeyenlerin başına
canım orada yaptırmışsın zaten. memnunkaldınmı doktordandr birşey demedi ilk dönem oluyormuş zaten. zaten tombigim dikkat et dedi çavdar ekmegi yememi söyledi bilmem neden..
bende dun testleri yaptırdım bugun gidip almam lazım ama nasıl gitcem uzak ta fatihe offf.siz hemen sonucu gösterdinizmi yoksa birdahaki randevuyumu beklediniz merak ettim..
medialpark fatihe gittim ya banka karşılıyor muayeneye 12 lira ödedim tüm testlerimde 300 geçiyordu 56 ytl ödedim kızlar ne güzel:)))
:Saruboceq:
ayyy.. canım aynı merak bende de var... bende cumartesi göreceğim inşallah.....o güne kadar meraktan ölmezsem... çok korkuyorum boş gebelik olur diye....:Saruboceq:
evet bende başka bir yere gidiyorum orada 20 verirken 50 çok geldikıslar medicalpark fatih, göztepedeki ile aynı kuruluşa ait değil mi?Peki ben bu sabah emekli sandığı çalışanı olmama rağmen neden 50 tl fark ödedim acaba...12 tl den bahsediyor arkadaşlar...????
bende pek kimseye söylemedim kalbin duyana kadar ama böyle olunca yatmam gerekti sürekli o yüzden söyledik bu durumda annemede söyledim kayınvalidem dayanamamış söylemiş birilerine. canı gönülden dua edecekleri biliyorum onlar zaten biliyoKızlar siz kalp atışlarını duymadan hamile olduğunuzu herkese söylediniz mi?
Ben herkese söyledim.
Ama bi arkadaş var.Şu anda hamile.
Hamile olduğunu 3.ayına kadar söylemiycekmiş.
Nazar değer diye.
Uffff şimdi düşünüyorum da keşke bende söylemeseydim.
Mrb arkadaşlar epeydir takip ediyordum bu topiği yeni gördüm. SAT a göre 9+2 haftalık hamileyim. geç yumurtlama olmuş sanırım o nedenle 8 haftalık. 7 haftalıkken doktorum crl nin 8 mm olduğunu söyledi. sizce normal mi? Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...
şekercim evham yapıyosun bak göreceksin bebişini.kötü düşünme iyi düşün herzaman sen annesin senin içinde minik bebişin var.
yüz binde bir tekrarlaması muhtemel bir durummuş. doktorum avidite testi de istedi bu daha detaylı ir testmiş. pazartesiye kadar bana uyku yok arkadaşlar. allah sizi ve bebeklerinizi korusun
günaydın kızlar..aranıza yeni katılıyorum..bende yeni bir anne adayıyım..en son adet tarihim 16 nisan..geçen hafta mide bulantılarım başladı..doktorum dün emedur verdi çünkü sadece kahvaltı yapabiliyorum..haricinde hiçbirşey yiyemiyorum..kusuyorum..sadece yatıyorum..evde işler birikti ama yapamıyorum...ayrıca gebelik kisti var:( 5mm boyundaydı..dün 3.5 olmuş..küçülmüş..doktorum kendiliğinden küçülüp yok olur dedi..koyu kahve akıntılarım var..kist içten kanama yapıyormuş..ilaç ve iğneler verdi..keyfim çok kaçtı..bebeğimin durrumu şimdilik iyi ama korkuyorum: ((
Günaydın kızlarhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Hayırlı Cumalar hepinize
Allahım inşallah hepimize hayırlı,sağlıklı bebekler nasip eder:Saruboceq:
Hepimize kolay doğumlar nasip eder:Saruboceq:
canım iki tane eltim varben bu kez kendi anneme bile söylemedim henüz biraz daha netleşsin istedim ,ama eşim senin durumunda olduğum için söyleyelim dedi tlf etti söyledi a.s bu arada diğer hatunlar kim eltiler mi görümceler mi:1ninca:
canım sen az giriyosun sanırsamsmhsmh bana Ankaradamıyım diye sormuştun ama seninle hiç karşılaşamadığım için cevap yazamamıştım.
Ankaradayım. Selam
herşey Allahtan canım herşeyin hayırlısıİlk gebeliğimde bende herkese söylemiştim. Boş gebelik geçmişim oluştu ve sonrasında çevremdekiler varmı gelişme, bebek ne zaman, hala olmadı mı vb. bir çok sorular sorup sürekli hatırlattılar. O nedenle şimdi kimseyle paylaşmak istemiyorum. Ağzım yandı ve çok üfleyecem bu defa. Yine bir terslikle kaybedersem aynı süreç başlasın istemiyorum. Biliyorum herkes aklına kötü şeyler getirme diyecek ama ilk 3 ay ve hatta 16 hafta herşey olabilir. Ama umut işte bekleyip elimizde geleni yapıcaz.
bulantın bittimigünaydın en şeker en tatlı anne adayları ve 2010 un taze bebişleri
nasılsınız bakalım sanırım biz artık rahatlıyoruz bulantımız bitti
sizinkiler ne alemde bakalım kızlarrr:)))
hayırdır inşallah canım banada gebeliktenönce yapıldı bu test dediğin geçiriş olduğum antikor pozitif çıktıarkadaşlar selam,
3 haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyduk. ama doktorumun istediği testlerde anti rubella Igg 228 yani pozitif ama anti rubella Igm 40 yani buda pozitif. hem kızmıkçık geçirmiş bağışıklık kazanmış görünüyorum. hemde yakın zamnda yada şu anda tekrar geçiriyor gibi görünüyorum kızamıkçık geçirdiğime dair hiç bir belirti yok . doktorum laboratuvar hatası olduğunu düşünüyor. testi yeniledik pazartesi belli olacak . başına böyle bişey gelen var mı ?
betty canım hoşgeldin nasılsıngünaydınsssssssssssssssss.....
bugün midem bulanıyor beniiimmm...
9. haftada ne alakaysa...
sevcanım hayırlı cumalarGünaydın kızlarhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Hayırlı Cumalar hepinize
Allahım inşallah hepimize hayırlı,sağlıklı bebekler nasip eder:Saruboceq:
Hepimize kolay doğumlar nasip eder:Saruboceq:
günaydın kızlar..aranıza yeni katılıyorum..bende yeni bir anne adayıyım..en son adet tarihim 16 nisan..geçen hafta mide bulantılarım başladı..doktorum dün emedur verdi çünkü sadece kahvaltı yapabiliyorum..haricinde hiçbirşey yiyemiyorum..kusuyorum..sadece yatıyorum..evde işler birikti ama yapamıyorum...ayrıca gebelik kisti var:( 5mm boyundaydı..dün 3.5 olmuş..küçülmüş..doktorum kendiliğinden küçülüp yok olur dedi..koyu kahve akıntılarım var..kist içten kanama yapıyormuş..ilaç ve iğneler verdi..keyfim çok kaçtı..bebeğimin durrumu şimdilik iyi ama korkuyorum: ((
arkadaşlar şu söyleme işi abartılıyor bence, ilk insanoğlunu doğurmuyoruz ya niye nazar değsin, herkes doğuruyor. Hem Allah korusun birşey olursa bu her zaman olabilir, seren serengile baksanıza...Bu bizim suçumuz mu ki saklıyorsun bence hamilelik ne gerinerek dolaşılacak ne de sonlandığında utanılacak birşey...bizim okulda ilahiyay mezunu bir müdür yardımcısı var, o mecburen (sevklerden) biliyordu, ben de söylemeyelim hocam falan diye tembih de bulunuca çok güzel bir şey söyledi, ne kadar çok kişiden dua alırsanız o kadar iyidir hocam...aaa dedim heo olumsuz düşünüyorum doğru valla, söyledim herkes de çok mutlu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?