2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın güzel annişler
akşam bebişimin dedesi geldi :asigim:
özlemişim babacımı
pırlanta yüzük almış babişkom :asigim:
damadı utansın babamda olan düşünce birazda herifte olsa :mymeka:

sizler ne alemdesiniz bakalım
bulantılar hala devam mı
bende bu ara hiç belirti yok bi kasıllarım ağrıyo o kadar :CüvCüv:

kanka pırlanta yüzüğün hayırlı olsun
güzel günlerde kullan
eşiminde bana alacak bir hediyesi var fakat mebla yüksek olunca şuanda bunu karşılayacak durumu olmayınca sabırla bekliyorum işte ne yapalım

zemuszemus
canım gözün aydın... kavuşmuşsun babacına....
hayırlı olsun canım.... eşin de düşünüyordur merak etme ama çktırmıyordur... bak görürsün doğum yapınca kimbilir ne güzel bişey alır sana....zemuszemus

öyle kankam eşimde durum müsait olsa elbet alırdı ama
amann ne bileyim bugünlerde tepem atık zaten herife :mymeka: yüzünü göresim yok :dilcikar:
nese ben kacıyorum kahvaltı etcezz

rüzgarcım evet canım... son 1 gün.... sen nasıl oldun bu arada... ilacını kullanıyor musun?

evet canım kullanıyorum (kuzenin bişey demişmiydi iğne için)
çok şükür 9. haftada llekekelerim bitti 2-3 gündür şeffaf krem akıntım
doktor tutunma sürecinde orlanıyodu demekki şimdi sıkıca tutundu dedi ama dikkat etmeye devam ediyoruz

amann ne bileyim bugünlerde tepem atık zaten herife :mymeka: yüzünü göresim yok :dilcikar:

hediyeni de almışsın güle güle kullan canım
eşlerde düşünüyodurda aman işleri güçleri iyi olsun inşallah da gelir hediyeeler onalardanda

sana yazmıştım canım... evet sorun olmadığını eğer dr u tavsiye ettiyse kullanabileceğini bebeğe bi zararı olmadığını söylesi... için rahat olsun tatlım....bak çok şükür lekelenmen de bitmiş... cumartesi gece bende de oldu, sadece 2 kere peçete silince kahverengi leke gördüm... sabah bana cinone jel verdi onu kullanıyıorum şimdi.. çok şükür olmadı bi daha...ama geçen sefer de lekelenmeyle başlamıştı ama o zamn başka bi dr a gidiyordum o hiç bişey veröeöişti kaybetmiştim... ama baya sürmüştü lekelenmem... çok şükür bu 2 kere aynı gece oldu bitii... allahıma binlerce şükür olsun...:Saruboceq:

hayrola kız gene adam ne etti sana:jeyyar:
kahvaltı için geç değilmi
sen işe çağırdıklarında gitmedin değilmi
hadi afiyet bal şeker olsun bebem opuyorumnanaktan

çok sağol canım benim ice rahatladım şimdi
canım okumamaışım ben ya kaırmışım bide herşeyi okumaya çalışıyorum kaçırdım heralde
doktorumla konuştum ondan sonra düşündüm ihmal edecek biri değil
bende devm ediyim dedim

sanada çok geçmiş olsun cannım Allah kimseye yaşatmasın inşallah
okullarda kpanıyo inşallah dinlenebilirsin

shekercim, sen zaten görmemiş miydin bebişini, ben gittin diye hatırlıyorum...ılk gidişin mi? Yarın güzel haberlerle döneceksin inşallah, akıntıyı da takma kafana aslında fazla olursa problem, bir de ben nihayet kabul ettim ki herkes bu süreci farklı yaşıyor, farklı belirtiler, farklı hisler, yani herkesin hamileliği kendine
Ben artık kendimi dinlememeye karar verdim, birinde olan birşey illa bende de olacak diye birşey yok, düşünsene, birinin midesi bulanıyor, diğerinin başı dönüyor, birinin iştahı açık, öbürü iştahsız, birinin gözü kararıyor, hepsinin aynı anda tek kişide olması mantıklı değil, bir de hepsi aynı anda olsa normal yaşamı sürdürmek olanaksız olurdu herhalde...

bu konuda gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dönemi, doğum - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe sitesinden hafta hafta gebelik ten 9. haftayı tıklayıp haftanın önerisi var mor bi sütun onu okumanı tavsiye ediyorum umarım biraz olsun yardımcı olurum vereliniortak

selam kızlar nasılsınız?

Merhaba ecrin.
İyiyiz şükür
sen nasılsın?
Ya sen Kadıköy Acıbadem Cem Bey'e mi gidiyodun?
Biz seninle daha önce Acıbadem topiğinde görüşmüştük sanırım.
Benim eşimin doktoru bizi Acıbadem'e göndermek istemişti tüp bebek için
Ama çok pahalı olduğu için gidememiştik
İyi ki de gitmemişiz
Herşeyde bi hayır vardır

günaydın güzel hamişler ben bugün saat 5 te dra gidicem kalp atışlarını duymak için o kadar heyecanlıyım ki ve heyecanla karışık bi korkuda var içimde nasıl saat 5 e kadar beklicem bilmiyorum

günaydın güzel hamişler ben bugün saat 5 te dra gidicem kalp atışlarını duymak için o kadar heyecanlıyım ki ve heyecanla karışık bi korkuda var içimde nasıl saat 5 e kadar beklicem bilmiyorum

kendını bırseylere ver oyalan vakıtı gecır canım.bebısın kalp atıslarını gorursun Allahın iznıyle korkma canım.cok guzel bır duygu ınsanın ağlıyası gelıyor...doktordan gelınce bızede haber ver canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…