tşk ederim kızlar..inşallah kist iyice küçülüp kaybolur..mide bulantısından da hamileliğimin tadına varamıyorum..hep yatıyorum:(..inşLLh ilk 3 ay içine bulantılarım da biter..
günaydın güzel annişler
akşam bebişimin dedesi geldi :asigim:
özlemişim babacımı
pırlanta yüzük almış babişkom :asigim:
damadı utansın babamda olan düşünce birazda herifte olsa :mymeka:
sizler ne alemdesiniz bakalım
bulantılar hala devam mı
bende bu ara hiç belirti yokbi kasıllarım ağrıyo o kadar :CüvCüv:
rüzgarcım evet canım... son 1 gün.... sen nasıl oldun bu arada... ilacını kullanıyor musun?
öyle kankam eşimde durum müsait olsa elbet alırdı ama
amann ne bileyim bugünlerde tepem atık zaten herife :mymeka: yüzünü göresim yok :dilcikar:
nese ben kacıyorum kahvaltı etcezz
evet canım kullanıyorum (kuzenin bişey demişmiydi iğne için)
çok şükür 9. haftada llekekelerim bitti 2-3 gündür şeffaf krem akıntım
doktor tutunma sürecinde orlanıyodu demekki şimdi sıkıca tutundu dedi ama dikkat etmeye devam ediyoruz
öyle kankam eşimde durum müsait olsa elbet alırdı ama
amann ne bileyim bugünlerde tepem atık zaten herife :mymeka: yüzünü göresim yok :dilcikar:
nese ben kacıyorum kahvaltı etcezz
sana yazmıştım canım... evet sorun olmadığını eğer dr u tavsiye ettiyse kullanabileceğini bebeğe bi zararı olmadığını söylesi... için rahat olsun tatlım....bak çok şükür lekelenmen de bitmiş... cumartesi gece bende de oldu, sadece 2 kere peçete silince kahverengi leke gördüm... sabah bana cinone jel verdi onu kullanıyıorum şimdi.. çok şükür olmadı bi daha...ama geçen sefer de lekelenmeyle başlamıştı ama o zamn başka bi dr a gidiyordum o hiç bişey veröeöişti kaybetmiştim... ama baya sürmüştü lekelenmem... çok şükür bu 2 kere aynı gece oldu bitii... allahıma binlerce şükür olsun...:Saruboceq:
canım iki tane eltim var
büyük eltim iknciye hamile temmuzda doğumu
küçük eltiminde temmuzda 2 yaşına basacak kızı var
demekki yalnız değilmişim Allah yardımcımız olsun
seninkiler kimler
2 tane birden Allah sabır versin benim 1 tane ama 10 taneye bedel maşallah kaydirigubbakcemile3 kaprisleri kıskançlıkları beni deli ediyor ben varken pek bi iş yapmaz bacak bacak üstüne atar gel keyfim gelnerde öyle uyumlu insan çok istedim ama olmadı
arkadaşlar selam,
3 haziran da bebeğimin kalp atışlarını duyduk. ama doktorumun istediği testlerde anti rubella Igg 228 yani pozitif ama anti rubella Igm 40 yani buda pozitif. hem kızmıkçık geçirmiş bağışıklık kazanmış görünüyorum. hemde yakın zamnda yada şu anda tekrar geçiriyor gibi görünüyorum kızamıkçık geçirdiğime dair hiç bir belirti yok . doktorum laboratuvar hatası olduğunu düşünüyor. testi yeniledik pazartesi belli olacak . başına böyle bişey gelen var mı ?
meraba kızlar nasılsınız bugün kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız?
günaydın güzel hamişler ben bugün saat 5 te dra gidicem kalp atışlarını duymak için o kadar heyecanlıyım ki ve heyecanla karışık bi korkuda var içimde nasıl saat 5 e kadar beklicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?