2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hayrola kız gene adam ne etti sana:jeyyar:
kahvaltı için geç değilmi
sen işe çağırdıklarında gitmedin değilmi
hadi afiyet bal şeker olsun bebem opuyorumnanaktan

gidermiyim hiç kanka
dün müdür aradı
aklı sıra işletcek beni o kuş beyniyle Çok üzgünüm çoook
hanfendi hastaymıssınız size doktor yolluyorum dedi sözde ssk dan arıyormus
bende tanıdım tabii sesi salak mı zannetti ne beni-tatlicadiarzu-
ne zaman geliyon dedi
raporum bitince dedim kaydirigubbakcemile2

herifte yine ayar ediyo beni bu günlerde
biz ikimiz biriz bebekle
gecen de diyoki sen beni ayırıyorsun
alaam yarabbim gel senide alayım içime dedim
delimidir nedir delikafadulden
hata bende bi cocuğu büyütmeden ikinciyi neden yapıyom :roflol: :roflol:

selamm bebişli hatunlarr nasılsınıssssssss, ekim anneleri topicine bakıyom bebişlerin cicilerini koymuşlar bayıldım yaa, bizde alalımmmmmmmmmmmmmmmmmm

çevremdeki herkes şuan molfix diyor.primanın kalıpları biraz küçükmüş...

prima kullandım hep sızdırdı eeeeeeeeen iyisi huggies kızlar birde her bebegin teni farklı oluyo alıpta sakın stok yapmayın belki sizin bebeginize yaramaz o bez sonra elinizde kalır ben ilk yenidogan bezini prima almıstım molfixin iyi oldugunu da ilk defa duydum

huggies kullanan arkadaşlar çok sızdırıdıgından şikayetçi ne bileyim ya kafam karıştı...stok yapalım diyordum ama kararsız kaldım.indirimde gördükçe alayım demiştim ama...biz ilk yegenime prima kullandık ama ikincisini hep pişik yaptı molfix iyi geldi her bebek farklı ya...

evet deneme yanılma yöntemiyle anlayacağız, her bebeğe başka bi bez iyi geliyor ilk prima dan başlamak lazım bence..

:teytey:merhabalar bende şu an 8+4 günlük hamileyim ve kısmetse 13 ocakta bebeğimi kucağıma alacağım sizinle burada birşeyler paylaşmak beni gerçekten çok mutlu edecek herkesi öpüyorum kaydirigubbakcemile3

hepinize teşekkürler hoşbuldum birşey sormak istiyorum aranızda çok bulantı ve kusması olan var mı

bu arada adını gerçekten çok beğendim ecrincim kısmet olurda kızım olursa adını kesinlikle ecrin koymak istiyorum:)

hepinize teşekkürler hoşbuldum birşey sormak istiyorum aranızda çok bulantı ve kusması olan var mı

evde yemek pişmediği sürece iyiyim ama evde yemek pişerse midem allak bullak oluyo o yüzden annemler gönderiyolar yemeği yoksa yiyemiyorum çok bulanıyo zorla yiyim desem kusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…