2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evde yemek pişmediği sürece iyiyim ama evde yemek pişerse midem allak bullak oluyo o yüzden annemler gönderiyolar yemeği yoksa yiyemiyorum çok bulanıyo zorla yiyim desem kusuyorum

ben durumum 5-6 gün öncesine kadar çok kötüydü ellerimi bile sabunlayamıyordum evde ve dışarıdaki aklına gelebilecek herşey kokuyor midemi bulandırıyordu.günde 4 yada 5 kere kustuğum oluyordu karnımın tok olduğu tek an yoktu ama şimdi çok şükür iyiyim bazen hiç kusmuyorum bazende günde 1 defa.ama yine hiç şikayet etmiyorum bu bile çok güzel içimde büyüyor miniğim.

"bi çocuğu büyütmeden ikinciye neden yapıyorum" bu lafa bittim:lepi:

ayyy çok şükür dersim bitti... canım benim daha önce 5+1 kenb kesemizi görmüştük, inşallah yarın bebişi görücez...hamilelik süreci herkesin farklı geçiyo haklısın canım, çok ta takmamak lazım aslında....:1hug:

esracım ecrin ismini anlamı bilindigi gibi allahın hediyesi demek degil.isim olarak tavsiye edilmiyor.ücret anlamına geliyormuş.ecrin ceylin gibi isimler uyduruk oldugu söyleniyor...

bende araştırdım dediğin gibi kimi yerde Alahın hediyesi yazıyor kim yerde farklı şeyler aklım çok karıştı ismi gerçekten çok beğeniyorum valla çok kararsız kaldım bir sürü bebeğede verilmiş bir isim

kızlar merhaba nasılsınız
birkaç gündür aşırı mide bulantısı kafamı kaldıramıyordum
bugün allaha şükür iyiyim
kesinlikle yağlı baharatlı yemek yememk gerekiyor
simit yağsız peynir - maden suyu ve kreker birebir geliyor ayranda ii geliyor
bugün birde folicplus almadım tahminim mide bulantısını tetikliyor annem içme dedi biz hiç böle vitamin falan kullanmadık diyor pazartesi doktora gi,deceğim soracağım ona bulantıya neden olabilrimi diye

cnm bende izmirliyim izmirin neresindesin ben evka 2 de oturuyorum yakınızdır belki

meleknur doktorun ne diyorsa onu yap, folik asiti o kes derse kes.

krizalit sende durumlar nasıl bulantı baş dönmesi vs şeyler var mı

mehlika seninle aynı gunlerimiz...dr nezaman dedi dogumu..

pardon canım benim sayfa sürekli açık ama hemen okuyamıyorum ;işyerimde olduğum için ,yenileyince bir bakıyorum 1-2 sayfa ilerlemiş,

ben dotora doumu sormadım,zaten 2 kere gittim keseyi görmek için ve kalp atışını duymak için,kontrole haftaya perşembeye çağırmıştı ama ben en geç ptesi giderim,gidince muhtemel doğum tarihini soracam,

aç karnına alınca mideye rahatsızlık veriyormuş tok karnına almak gerekiyormuş,

boşver sen başka isim bul bebişine...izmirin neresindenn..

aslına bakarsan eşimde pek beğenmiyor ismi ama daha çok zaman var düşünürüz başka bir isim eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda bebişlerimiz isim bulmak kolay ben izmir buca dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…