canım benim karışık, bazen midem bulanıyor ama çıkarmıyorum ve yememe engel değil, belim çok ağrıyor bazen ciddi rahatsızlık verici olabiliyor. En yoğun belirtim acayip uyuyorum, kafamı kaldıramıyorum resmen. Bazen de hiçbir şey hissetmiyorum.Ama dün o gümbür gümbür kalp atışlarını ve boyunu gördüm ya, herşeye razıyım valla. Bir de artık belirtilerimi dıdıklamamaya karar verdim:)
Sende durumlar nasıl? Aynıyız seninle biliyorsun...
yaa ben şimdi dra giderken ne giycem hiçbişeyim olmuyo ki yeni bişeyde almak istemiyorum şuan çünkü bi dahaki aya bile giyemem şimdi alırsam çok gereksiz gibime geliyo sizler ne yaptınız sanırım aynı sıkıntıyı sizlerde yaşıyorsunuzdur daha yarım kilo aldım ama göbeğim kocaman gören hemen anlıyo hamiş olduğumu
bir haftadır falan hafif bulantılarım var ve genelde gece oluyo ayırt edemiyorum gebelikten mi yoksa ilaçlardan mı diye ,göğüslerim ağrıyo hala birde karnımın sağ tarafında bi ağrı oluyo kasıklarımda baş ağrısı gibi zonklama yapıyo biraz çok yazdım galiba. benim kontrolüm p.tesi günü inşallah bende senin gibi mutlu haberlerle gelirim
canım bence duyarsın kalp atışlarını insan öyle duygulanıyor ki çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada aydın merkezde misin ben üniv.aydında yenipazarda okudum
bir haftadır falan hafif bulantılarım var ve genelde gece oluyo ayırt edemiyorum gebelikten mi yoksa ilaçlardan mı diye ,göğüslerim ağrıyo hala birde karnımın sağ tarafında bi ağrı oluyo kasıklarımda baş ağrısı gibi zonklama yapıyo biraz çok yazdım galiba. benim kontrolüm p.tesi günü inşallah bende senin gibi mutlu haberlerle gelirim
kızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum, internette gebelik haftaları bizim hesaplarımızdan bir hafta önde Örneğin: 8. Gebelik Haftası (7+0-7+6), 9. Gebelik Haftası (8+0-8+6) kafam karıştı benim.
hemen hemen tabi farklılıklar olması doğal ben konyada değilim kütahys da yım üye olurken seçenekmi kaydırdım ne kaldı öyle burda iki hastane var biri sigorta hast diğeri devlet tercihim şuan sigorta hast çünkü drum oraya bağlı çalışıyo.gebelik haftası öyle hesaplanıyo evet yani biz bugün 8.haftamızı bitiriyoruz inşallah yarın 9.haftadan gün alıyoruz bu durumda
kızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum, internette gebelik haftaları bizim hesaplarımızdan bir hafta önde Örneğin: 8. Gebelik Haftası (7+0-7+6), 9. Gebelik Haftası (8+0-8+6) kafam karıştı benim.
günaydın kızlar ben bi öğlen uyusuna yatmışım ne çok konuşmuşsunuz
istanbullu anneler listesi yapıp buluşalım çok buantısı olan varsa bekleyelim 3 ayımız dolsun
ecrin tahlilleri konuştunmu canım
kızlar drum bana maden suyunu önermişti aklınızda bulunsun
ögleden sonra yemekler sıkıştırırsa için bu hem bebegi hemde anneyi
rahatlatıyormuş ben günlük 1 tane içiyorum sizlerde için bence kızlar herşey bebişlerimiz için:)))