2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar aşermelerimiz ne zaman başlayacak ki hanı derlerya ye tatlıyı dogur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diye..hiç bişeyde istemiyor ki canım:çok üzgünüm:

dün dr aradım yoktu bugunde aramadım pazartesi giderim hem fatihte işim var...bende içmeye çalışıyorum soda ama eşim benimle kavga ediyor zararlııııı dedim sanaaaa diye:)))

shekercim sende burdaymışsın ne yaptın gittinmi doktora, gördünmü bebişini?

dün dr aradım yoktu bugunde aramadım pazartesi giderim hem fatihte işim var...bende içmeye çalışıyorum soda ama eşim benimle kavga ediyor zararlııııı dedim sanaaaa diye:)))

bana doktor önerdi sodayı günde 1-2 tane gerçekten çok rahatlatıyor zararlı değilmiş eşin boşuna endişelenmesin içindeki mineraller faydalıymış

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum birazdan çıkıcam dra gitmek için akşama arkadaşımın nişanı var oraya gidicem ama yarın inşallah güzel haberler veririm size dua edin bize ne olur kendinize ve meleklerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum iyiki varsınız:1hug:

Aynen benim de göbeğim çıktı
2-3 aylık gibiyim.
Kot pantalonlar belimi sıkıyo.
Lastikli pantalon alıcam ben.

yok hayatım , yarın gidicem, saat 11 de inşallah.... sen nasılsın canım....hihoyyyt

teşekkür ederim canım ben çok halsizim ve iştahsız mide bulantısı yok ama canım bişey istemiyor..bende pazartesi gidecegim doktora canım hayırlısı ile bir görsem içim rahatlayacak...

draje inşallah güzel hberlerle bekliyoruz seni
sevcan bendede var 4 aylık gibi sıkıyo herşeyim
aslında kiloda almadım ama şişti

ayyy kızlar o sorun bende de var karnım kocaman bazen soruyorlar ne kadarlık die
inanın utanıyorum daha 2 aylık demeye çünkü karnım kocaman
eşimde dalga geçiyo daha 2 aylıkken boleyse sen 7-8 aylık olunca yürüyemessin bile dieee
offff offf neden boleee acaba kızlar oysa ben kiloda almadım kilom aynı:))

Senden yarın güzel haberler almayı istiyoruz canım
İnşallah herşey yolundadır

yok hayatım , yarın gidicem, saat 11 de inşallah.... sen nasılsın canım....hihoyyyt

Ayyyy inşallah yarın kalp atışlarını duyarsın canım:Saruboceq:
Gerçekten hepimizin bebeklerinin çok sağlıklı olmasını istiyorum canı gönülden
İnşallah bende haftaya Cumartesi duyarım kalp atışlarını:Saruboceq:
eğer duyamazsam dünya başıma yıkılır

ecrıncım her gun 1 tane maden suyu cok faydalıymıs.rahatlıkla ıcebılırsın.benım doktorumda onermıstı..

allah korusun canım ya... inşallah sende duyacaksın bebişinin pıtpıtlarını....kaydirigubbakcemile5

yaşım 27 54 kiloda hamile kaldım sat 15 nisan tahmini doğum tarihi 20 ocak 12 haziranda pıtpıtlarını duyucaz inş

[/QUOTE]
canım benim bilgilerimi de ekleyebilir misin.ltf?forumun ablası benim herhalde.yaşım 40.sat 12 nisan.kilom 62 .pıtpıtlarımızı da duyduk.6+6 haftada.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…