benimde hiç bir pantolonum olmuyo, çalıştığım için çok zorlandım ama çok şükür 1 hafta kaldı, sonra tatil olacak. o yüzden bişey almak istemedim şimdilik, öle idare ettim zemuszemus
merhaba arkadaslar bende 8+5 hamileyim sat 30 mart aslında 9 haftalık ama doktor 8 dedi biraz zor geciyor ama bakıyorum herkez zorlanıyor galıba bıraz ... belkı bırlıkte daha kolay atlatırız dıye dusundum olucak o kadar galıba zorlugu anne olmak en basından nasıl kendını bellı ettı bende herkeze hayırlı hamılelık dılıyorumhersey hepımızın gonlunce olsun
merhaba arkadaslar bende 8+5 hamileyim sat 30 mart aslında 9 haftalık ama doktor 8 dedi biraz zor geciyor ama bakıyorum herkez zorlanıyor galıba bıraz ... belkı bırlıkte daha kolay atlatırız dıye dusundum olucak o kadar galıba zorlugu anne olmak en basından nasıl kendını bellı ettı bende herkeze hayırlı hamılelık dılıyorumhersey hepımızın gonlunce olsun
evet kız cocuguna dıyorlar ben annemlerden bıldıgım ıcın esımden ogrenmedımtabı ama bazı kelımelerı cok hosuma gıdıyor paci gibi bakalım bıze gelen de paçimi olucak once saglıklı olsun tabı
anadolu yakasındayım acıbademde sana bırsey sorucam ben sureklı sayfa yenılemek zorundakalıyorum mesajları gormek ıcın f5 yapıyorum problemmı var acaba bılgın varmı sen de bu taraftamı oturuyorsun acaba ?
dışardaydım
kendime hamile pantolunu bakmaya gittim
fiyatı ne öyle 89 lira o kadarda süper pantolon değil
bide denedim ne komik oldu yaaa
benimde pantolonların düğmesi kapanmıyo
en kısa zamanda alıcam bakalım