2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
eminönünde daha uygun özellikle sıkı pazarlık yaparsan biz arkadaşımla gittik magazada 90 ytl olan tunigi ordan sıkı pazarlıkla 45 e aldık..

kızlar sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyo arada değilmi :uhm:

once selamlar o kasıntı bendede var acaba buyudugu ıcınmı bılmıyorum ozellıkle bu hafta cok kasıntı daha erken mı bılmıyorum ama benım karnımda cok kasınıyo sızde karın kasıntısı varmı ? fisfisfis

selam canım
hamileyiz biz dergisi aldım bugün
orda yazıyo büyüyomuş derisi gerildiği için kaşıntı oluyomuş
bunun için göğüs ucu nemlendirici krem veya kakao yağı sürün demiş
ilerleyen zamanlarda ne yapcaz acaba
göğsler kocamanmı olacak ne
ne hikmet böyle deyince heyecan yaptım bakopuyorumnanaktan
karın pek anlamaıyorum bazen yoğunluk oluyo ama
daha yok herhalde

anladım canım gerılıyo daha erkenden umarım cok catlamazlar :) aslında dergıler yararlı bak sen soyleyınce geldı aklıma bole seylerde yardımcı oluyor demekkı ıyıkı soledın bende alıyım barı artık :)

bu pantolon konusunda benımde basım dertte sımdıden dugmeler kapanmıyor daha yemek yemeden boyleyse yıyebıldıgımde nasıl olucak acaba ama dedıgınız gıbı fıyatlar bıraz ucuk sanırım yaz geldı gercı elbıseler uzun tunık taytlar kurtarır bır sure ama enınde sonunda alıncak galıba

canım ben şimdi netten alacağımdan değilde araştırıyodum
nette fiyatları dahada uçuk

pantolon şart
hadi bakalım

Selam,
smhsmh aslında hergün okuyorum yazılanları ama sabah erken işe gittiğim için ve malum uyku modua erken girdiğim için zaten 4.5-6.5 arası takılıyorum burada. Birde bazen çok kötü oluyorum hemen yatıyorum. ışim çok yorucu ve işyerime henüz öylemediğim için zorlanıyorum.
Özel Keçiören hast. gidiyorum. Yani bir kere gittim. Tekrar kalp sesi için randevu aldım. DR .yi fazla tutmadım ama şimdilik hastane değiştiremeyecek kadar yorgumun. Bir ara Etlik Doğuma gitmek istiyorum. Hangi saatlerde gidilebilirse araştırmam lazım.
Sen nereye gidiyorsun?

hımm Allah kolaylık versin
canım ben etlik doğuma önceden gittim ilgisizlikten ve kalabalıktan memnun kalmadım
eşimin durumu çıkana kadar hamile kalabilmek adına lokman hekim hastanesine gittim
ama randevu almak o kadar zorduki ve bayada kalabalık randevun olduğu halde saatlerce kapıda bekliyordum
eşim bana Fatih üniv hastanesini buldu oraya tedavi için gittim aşılama olacaktı ilk atapta Allaha şükür mucize şekilde doğal yolla hamiş kalıncada gittiğim dr a gittim yani Fatih çankaya ya gidiyorum bu dr doç iyi bilgili ama soru soruyorum yinede çok konuşmuyo
hastane ve dr çok önemli inşallah gittiğimiz yerlerden memnun kalırız

julinin babası geldi bizi unuttun artık bakmıyor buraya..
canım sıkılıyor yaw...

canım bence duyarsın kalp atışlarını insan öyle duygulanıyor ki çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada aydın merkezde misin ben üniv.aydında yenipazarda okudum

amin inşallah duyarım cnm çok merak ediyorum inan ki...ben bozdoğandayım yenipazarda okuduysan bilirsin burayı güzel yerlerdir buraları:))leyleklerinde yavruları oldu şu ara tıpkı bizim gibi:))):teytey:

julinin babası geldi bizi unuttun artık bakmıyor buraya..
canım sıkılıyor yaw...

ecrin inan bende cok sıkılıyorum ev ısı yok yemek yok gezmek yok eeee napcam bılmıyorum 20 gundur koltukta izım cıktı valla artık kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum normal hayatımı ozledım tabı ısın bası saglık bebısler saglıklı olsunda ama benımkı gercekten bıraz zor gecıo bıde sıkıntı oluyor bende bunye evde oturmaya alısık degıl kı :.)

slm kızlar az önce dr dan geldik...15 mm lik 5+5 lik kesemizi gördük geldik...çok begendi dr amcamız herşeyimizi haftaya cumada bebişi görmeye gideceğiz...progestron jel başladı tedbir amaçlı...onu kullanacağız allah korusun her hangi bir kanama olduğunda başlamak faydalı olmuyor dedi onun için erken başladık...rabbim görmeyenlere göstersin en kısa zamanda...

hayırlısı olsun canımm...
haftaya kucucuk bebısınıde gorursunnn....

benimde düğmelerim kapanmıyor ama yeni pantolon için daha çok erken ..ben pantolonun iliğinden paket lastiğini geçirip düğüm attım ve düğmeye onu geçiriyorm gayet rahat kullanıyorum şimdilik....

benimde düğmelerim kapanmıyor ama yeni pantolon için daha çok erken ..ben pantolonun iliğinden paket lastiğini geçirip düğüm attım ve düğmeye onu geçiriyorm gayet rahat kullanıyorum şimdilik....

Selam yasemin :) gayet yaratıcı bır cozum olmus bence banada daha erken gelıyo pantolon ıcın bende arasıra acık bırakıyorumustumde uzun bırsey varsa helede oturuyorsam ay cok komık geldı yazarken :) ama napım daha erken gelıyo bu kadar genısleme gaz fılanmı acaba neyse daha coookkk genıslıcez...:CüvCüv:

bu arada hayırlı olsun kese gorulmus n:ecrin_bebek: guzel bebişede az kaldı işşallah :)

ilk zaman bende giysi bulamıyordum göbegimden ama yiyemiyorumya 4 kilo vermişim şimdi eteklerim bol bile oluyor...

ay çok sevindim yasemincim hayırlısıyla kucagıda al canım..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…