benim 6 hafta daha yoğundu şimdi o kadar değil ama hala var, endişelenme canım, rahim kendini geriyor, hazırlıyor, doğal olarak da bu sana haifif sancılar olarak yansıyor.kızlar karnınıza ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyo mu
kızlar sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyo arada değilmi :uhm:
once selamlar o kasıntı bendede var acaba buyudugu ıcınmı bılmıyorum ozellıkle bu hafta cok kasıntı daha erken mı bılmıyorum ama benım karnımda cok kasınıyo sızde karın kasıntısı varmı ? fisfisfis
selam canım
hamileyiz biz dergisi aldım bugün
orda yazıyo büyüyomuş derisi gerildiği için kaşıntı oluyomuş
bunun için göğüs ucu nemlendirici krem veya kakao yağı sürün demiş
ilerleyen zamanlarda ne yapcaz acaba
göğsler kocamanmı olacak ne
ne hikmet böyle deyince heyecan yaptım bakopuyorumnanaktan
karın pek anlamaıyorum bazen yoğunluk oluyo ama
daha yok herhalde
bu pantolon konusunda benımde basım dertte sımdıden dugmeler kapanmıyor daha yemek yemeden boyleyse yıyebıldıgımde nasıl olucak acaba ama dedıgınız gıbı fıyatlar bıraz ucuk sanırım yaz geldı gercı elbıseler uzun tunık taytlar kurtarır bır sure ama enınde sonunda alıncak galıba
Selam,
smhsmh aslında hergün okuyorum yazılanları ama sabah erken işe gittiğim için ve malum uyku modua erken girdiğim için zaten 4.5-6.5 arası takılıyorum burada. Birde bazen çok kötü oluyorum hemen yatıyorum. İşim çok yorucu ve işyerime henüz öylemediğim için zorlanıyorum.
Özel Keçiören hast. gidiyorum. Yani bir kere gittim. Tekrar kalp sesi için randevu aldım. DR .yi fazla tutmadım ama şimdilik hastane değiştiremeyecek kadar yorgumun. Bir ara Etlik Doğuma gitmek istiyorum. Hangi saatlerde gidilebilirse araştırmam lazım.
Sen nereye gidiyorsun?
julinin babası geldi bizi unuttun artık bakmıyor buraya..
canım sıkılıyor yaw...
canım bence duyarsın kalp atışlarını insan öyle duygulanıyor ki çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada aydın merkezde misin ben üniv.aydında yenipazarda okudum
julinin babası geldi bizi unuttun artık bakmıyor buraya..
canım sıkılıyor yaw...
slm kızlar az önce dr dan geldik...15 mm lik 5+5 lik kesemizi gördük geldik...çok begendi dr amcamız herşeyimizi haftaya cumada bebişi görmeye gideceğiz...progestron jel başladı tedbir amaçlı...onu kullanacağız allah korusun her hangi bir kanama olduğunda başlamak faydalı olmuyor dedi onun için erken başladık...rabbim görmeyenlere göstersin en kısa zamanda...
bu pantolon konusunda benımde basım dertte sımdıden dugmeler kapanmıyor daha yemek yemeden boyleyse yıyebıldıgımde nasıl olucak acaba ama dedıgınız gıbı fıyatlar bıraz ucuk sanırım yaz geldı gercı elbıseler uzun tunık taytlar kurtarır bır sure ama enınde sonunda alıncak galıba
benimde düğmelerim kapanmıyor ama yeni pantolon için daha çok erken ..ben pantolonun iliğinden paket lastiğini geçirip düğüm attım ve düğmeye onu geçiriyorm gayet rahat kullanıyorum şimdilik....
slm kızlar az önce dr dan geldik...15 mm lik 5+5 lik kesemizi gördük geldik...çok begendi dr amcamız herşeyimizi haftaya cumada bebişi görmeye gideceğiz...progestron jel başladı tedbir amaçlı...onu kullanacağız allah korusun her hangi bir kanama olduğunda başlamak faydalı olmuyor dedi onun için erken başladık...rabbim görmeyenlere göstersin en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?