2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kıslar, pantolonları kapanmayanlar özellikle, yeterince su içtiğinizden emin misiniz, şişkinliğiniz kabızlıktan olmasın. Ben hafif kilo aldığım halde pantolonlarımla ilgili bir sorunum yok...şişkinliğim çok değil tabi herkeste farklı olur. Ama aman su içmeyi ihmal etmeyelim, balığımızın suyunun (amniyotik sıvı) 3 saatte bir değiştiğini ve bunun bizim içtiğimiz suya bağlı olduğunu unutmayalım...

günaydınlar ben suyu fazla içemiyorum ama ayran filan içiyorum herhalde o karsılıyordur:))

günaydın günün güzel anneleri nasılız bakalım biz bebişimle çok iyiyiz çok şükür çarşamba günü gördüm bebişimi ama çok özledim ben yine yaaaaaaaaaaa ultrason görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum özleyince ne yapıcaz böyle yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sağol semiham.
Her zaman olmuyo.
Genelde akşama doğru oluyo bu ağrılar bende.
Haftaya Cumartesiyi iple çekiyorum.

O ne öyle bi pantalona 90 milyon verirsek batarız biz anacım

Canım sen kalp atışlarını duydun mu?
Kaç haftalıkken duydun
ben doktora gittiğimde 7+1 olucam

canım balık deyince aklıma geldikaydirigubbakcemile3
size bi soru sorucaktım unutmuştum
ton balığının bi zararı olur mu sizce
ben akşam ton balığını fazla kaçırdım dakafamçokkarıştı

günaydın kızlar nasılsınız
selinaycım malesef ayran çay veya diğer içecekelr suyun yerini almıomuş ona göre suyu ihmal etme ben yanımda küçük pet şişelerden taşıorum sürekli yanımda durunca biran önce içeyim diorum içiorum bitio bi daha belki fikir olur sende yanında taşı yudum yudum bitirisin cnmm

sevcancım ne kadra yedin bizde çok severiz o yüzden bu konuda çok araştırmıştım 1 ayda 3 kutu kadar ymenin hiç bi zararı yokmuş 3 kutuyu geçmemek lazımmış cnm

Gözün aydın canım.
Ne güzel görmüşsün bebişini.
Şu jeli bende sorucam doktora gittiğimde.
Bana vermedi.

sevcancım herkese verilmio sanırım banada vermedi jel falan sadece folbiol verdi

bana elevit vitaminde verdi doktor folbiol kullanıyodum aslında ama onu kesti ve bu ilacın içinde hepsi var dedi bunu kullan dedi bende hergün kahvaltıdan sonra günde bitane içiyorum inşallah iyi olur bebişimize :)

inş pıtırcık sanırım folik asiti 3 aydan sonra bıraktırıolarmış doktorlar bakalım görcez bana elevit vermedi

sevcancım ne kadra yedin bizde çok severiz o yüzden bu konuda çok araştırmıştım 1 ayda 3 kutu kadar ymenin hiç bi zararı yokmuş 3 kutuyu geçmemek lazımmış cnm

AA iyi o zaman
ben sadece 1 kutu yedim
ama her balık yararlı değil diyolar ya
o yüzden tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…