kıslar, pantolonları kapanmayanlar özellikle, yeterince su içtiğinizden emin misiniz, şişkinliğiniz kabızlıktan olmasın. Ben hafif kilo aldığım halde pantolonlarımla ilgili bir sorunum yok...şişkinliğim çok değil tabi herkeste farklı olur. Ama aman su içmeyi ihmal etmeyelim, balığımızın suyunun (amniyotik sıvı) 3 saatte bir değiştiğini ve bunun bizim içtiğimiz suya bağlı olduğunu unutmayalım...
günaydın günün güzel anneleri nasılız bakalım biz bebişimle çok iyiyiz çok şükür çarşamba günü gördüm bebişimi ama çok özledim ben yine yaaaaaaaaaaa ultrason görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum özleyince ne yapıcaz böyle yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dışardaydım
kendime hamile pantolunu bakmaya gittim
fiyatı ne öyle 89 lira o kadarda süper pantolon değil
bide denedim ne komik oldu yaaa
benimde pantolonların düğmesi kapanmıyo
en kısa zamanda alıcam bakalım
canım senin haftanda iken aynıları oluyodu acayi korkuyodum
ama normalmiş
çok şiddetli olursa git dr a
geçmiş olsun :1hug:
günaydın günün güzel anneleri nasılız bakalım biz bebişimle çok iyiyiz çok şükür çarşamba günü gördüm bebişimi ama çok özledim ben yine yaaaaaaaaaaa ultrason görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum özleyince ne yapıcaz böyle yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kıslar, pantolonları kapanmayanlar özellikle, yeterince su içtiğinizden emin misiniz, şişkinliğiniz kabızlıktan olmasın. Ben hafif kilo aldığım halde pantolonlarımla ilgili bir sorunum yok...şişkinliğim çok değil tabi herkeste farklı olur. Ama aman su içmeyi ihmal etmeyelim, balığımızın suyunun (amniyotik sıvı) 3 saatte bir değiştiğini ve bunun bizim içtiğimiz suya bağlı olduğunu unutmayalım...
canım balık deyince aklıma geldikaydirigubbakcemile3
size bi soru sorucaktım unutmuştum
ton balığının bi zararı olur mu sizce
ben akşam ton balığını fazla kaçırdım dakafamçokkarıştı
günaydın kızlar nasılsınız
selinaycım malesef ayran çay veya diğer içecekelr suyun yerini almıomuş ona göre suyu ihmal etme ben yanımda küçük pet şişelerden taşıorum sürekli yanımda durunca biran önce içeyim diorum içiorum bitio bi daha belki fikir olur sende yanında taşı yudum yudum bitirisin cnmm
sevcancım ne kadra yedin bizde çok severiz o yüzden bu konuda çok araştırmıştım 1 ayda 3 kutu kadar ymenin hiç bi zararı yokmuş 3 kutuyu geçmemek lazımmış cnm
canım ben 6+1 de duydum gördüm kalp atışlarını çok güzeldi allah sanada nasip eder inşallah ben hatta kol bacak çıkıntılarını bile gördüm ya inanaılmaz birşeydi
slm kızlar az önce dr dan geldik...15 mm lik 5+5 lik kesemizi gördük geldik...çok begendi dr amcamız herşeyimizi haftaya cumada bebişi görmeye gideceğiz...progestron jel başladı tedbir amaçlı...onu kullanacağız allah korusun her hangi bir kanama olduğunda başlamak faydalı olmuyor dedi onun için erken başladık...rabbim görmeyenlere göstersin en kısa zamanda...
bana elevit vitaminde verdi doktor folbiol kullanıyodum aslında ama onu kesti ve bu ilacın içinde hepsi var dedi bunu kullan dedi bende hergün kahvaltıdan sonra günde bitane içiyorum inşallah iyi olur bebişimize :)
sevcancım ne kadra yedin bizde çok severiz o yüzden bu konuda çok araştırmıştım 1 ayda 3 kutu kadar ymenin hiç bi zararı yokmuş 3 kutuyu geçmemek lazımmış cnm