2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evet canım ayda 3 kutu yiyebiliomuşuz yararı bile varmış
kızlar ya çok iştahsızım hele ceviz badem hiçç yiyemiorum ve çok üzülüorum bebişim için sizdede varmı böle şeyler

evet canım ayda 3 kutu yiyebiliomuşuz yararı bile varmış
kızlar ya çok iştahsızım hele ceviz badem hiçç yiyemiorum ve çok üzülüorum bebişim için sizdede varmı böle şeyler

bende iştahsızlık yok
iştahım da fazla açılmadı
herşey hamilelikten önceki gibi
ben hergün ceviz,fındık,fıstık,badem yemeye çalışıyorumcokacimcoook
masamda duruyo hepkaydirigubbakcemile3

sevcancım inş hep böle devam eder iştahın ne güsel ben hiç yiyemiorum yaa

günaydın rüzgar iştahsızım ve buda beni üzüo bebişi düşününce sen nasılsın arkadaşım

Büyülü bahçeler herkese günaydın.İş yerinde çok müsait olamadığım için çok katıalamıyorum aranıza.01 haziranda kontrole gittik birazcık telaşlı bi kontrol oldu ama şükür herşey yolunda.Gittiğimizde 6+5 günlük hamile idim ve kuzumun kalbini duyabildim.alkisalkisalkisUmarım tüm arkadaşalar bu anı yaşarlar.

Pantolon konusunda ise bende yeni bir pantolon almak zorunda kaldım ama dediğiniz gibi büyük meblalar ile değil.LCW de beli lastikli ince kotdan çok rahat pantolonlar var ve kullanışı çok rahat fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 35 tl idi.

Bunu değerlendirebilirsiniz....

bende kocaman bşey oucam karnım 4 aylık gibi ama boş yağ 4 aylık olsa hiç değilse sert olur sürekli aç hissediyorum ve bişeyler iyorum sonum çok fena olacak
canım zaten 3 ay dan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyo diyolar
şuan çok da kasılacak bir durum değil canını sıkma canım
serumla beslenenler var bu süreçte onları düşün
mide bulantınmı var yoksa canınmı istemiyor saddce

gözünaydın canım maşallah bebeğine herşey yolunda

evet banada arkadaım söyledi ilk fırsatta gidip bakıcam
ilk aylarda hamile pantolonu olmaz en iyisi lastikli onlar 4-5 ay idare eder

rzgarcım iştahsızım yemem gerektiğini düşününce midem çok fena oluo ıığyyy yiyemiorum inş dediğin gibidir 3 ay anneden besleniodur inş bişi olmaz kuzuma

egündüz saol canım bende bi ara gidip bakayım lcw ye
bebişinin kalp atışlarını duymuşsun ne güze Rabbim tamamına erdirsin inş cnm

günaydın güzel hamişlerim
evet malesef pantlonlar çok pahalı
denedim
ve gerçekten aslında erken gibi doldurmadığımız için potluk aşırı mevcut
ama pantolonun düğmesinin sıkması insanı rahatsız ediyo

ben LCW deki şu pantolonu bi bulamadım yaa
juliett te almış 35 e ama
bulsam şimdilik onu alırdım
diğeri sonraya

kıslar günaydınnnnnnn, nasılsınıssssssss
ya tabloda düzeltilcekler varsa yazarmısınızz bir iki gündür bişi yazamadımmm..

rzgarcım iştahsızım yemem gerektiğini düşününce midem çok fena oluo ıığyyy yiyemiorum inş dediğin gibidir 3 ay anneden besleniodur inş bişi olmaz kuzuma

aynen canım aynen
bana yemek deme
ama gel görki mide ağrımdan mecburen öğünümü geçirsemde rahatlamak için yiyorum oda besleyici şeylermi tartışılır
yeterki midem dolsun
inşallah düzelicek ve daha sağlıklı besleneceğiz Allahın izniyleturkbayragi

aah smhsmh sende mi ölesin cnm ya insan kendini düşünmüoda bebiş için aklım çıkıo ona zarar veriomuşum gibime gelio sende mi ölesin napcaz yaaaa

bende çok şükür bulantı olmuyor, ama sürekli açlık hissi var oğluşum doymuyorr :))

aah smhsmh sende mi ölesin cnm ya insan kendini düşünmüoda bebiş için aklım çıkıo ona zarar veriomuşum gibime gelio sende mi ölesin napcaz yaaaa

zarar veriyomuşuz diye düşünme
araştırdım hatta hamileyiz biz dergisi alıyorum bu sayısındada sabah bulantılarında anlatmış
bebeğe zararı yok sonraki zamanlarda dengeli beslenmek önemliymiş
ama yinede vitainli şeyler yemeye dikkat etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…