bende çok şükür bulantı olmuyor, ama sürekli açlık hissi var oğluşum doymuyorr :))
ndkcım oğluşum derken????
smhsmh saol cnmm inş en yakın zamanda geçer
rüzgarcım tşk ederiz tatlım bencede lcw ye koştu hamişler bitirdi pantolonları:)
gerçekten öylehaklısın smhsmh Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli deil hatta babaannem dioki ikisinede ihtiyaç var kızım hangisi olursa olsun sağlıklı dio:)
smhsmh geçen sene ablamın kızı olmuştu ona aradık aradık kalmadı dediler çok güseldi ama inş biz buluruz o dönencelerden cnm
haklısın smhsmh Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli deil hatta babaannem dioki ikisinede ihtiyaç var kızım hangisi olursa olsun sağlıklı dio:)
hayırlısı olsun canım benimgüzel tesbit alkisalkisalkis
benimde eşim kız görmüş rüyasında o kız diye tutturdu
bi arkadaşım kız diye tutturdu kardeşi yine kız görmüş dün gece aradılar kız isimleri sayıyolar
erkek çıkarsa ilk yıkılacak sizsiniz dedim sen bilmiyorsun o kız diyolar
benimde içimde erkek olursa isim problemimiz var o yüzden içimden hep kız ağır basardı
ilk günlerim kötü geçince aman dedim sağlıklı olsun bişey olmasında ne olursa olsun derdim
düzelmeye başladıkça tutuşmya başladım yine
kullanırız tatlım ortaklaşa zemuszemusoo sen şanslısın bulur ordan smhsmh inş bizde buluruz olmadı seninkini ortaklaşa kullanırız bi gün siz bi gün biz delikafadulden opuyorumnanaktan
günaydın en güzel en tatlım anne adayları ve onların minik bebişleri
nasılsınız kızlarrr ayy bugun çok heyecanlıyım kız kardeşimin nişanı var
bebişim karnımda görecek teyzoşunun nişanını o kadar elbise baktım
göbeğim hepsinden çıkıyo sanki 4-5 aylık hamiş mişim gibi ama napim aldım bişiler
bu arada ndk cım cnm tabloda düzeltme yaparsan sevinirim
bebişimizin kalp atışları 30 mayısta görüldü 6 temmuz tesler ve kontrol bunlarıda ekler misin:)
rüzgarcım erkek olunca isim problemi derken??
hayırlısı olsun canım benim
ay yaa ne güzel heyecanla rabbimin izniyle burdan cinsiyetlerinide paylaşacağız
iyim kuzumm sen nasılsınnngünaydın ndkcım nasılsın
içime doğuyorrrrr, hatta emin gibiyim nedensee :roflol:ndkcım oğluşum derken????
aynen canımmm ne olursa olsunnn hiç farketmez bende hep rüyalarımda erkek görüyorumm ve içime de erkek doğuyor hepdelikafaduldenhatunumuzun içine oğlu olacağı doğuyo
bu arada bende rüyamda erkek bebğim varmış gördüm
dedilerki hamileler neyi olacaklarını rüylarında görürler senin oğlun olacak diye
açıkcası ndk cım benimde içime oğlan doğuyo ama
inan cinsiyet ayrımım yok sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda inan kız erkek farketmez
ben zor şartlarda imkansızken ele ettim bu gebeliği
verene bin şükür
ndk cim cnm benim rabbim sana birde kız evlat veriyomuşhahahahaha ne gülerim kız böyle olan diye inat etme rabbimin gücüne gidecek kızın olursa bu yaptıklarını hep anlatacam haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?