2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar ne olur sıkmayın canınızı
bikaç kere yemeyi eneyin eğer çok huzursuzsanız
çıkarsanızda bebeğe gider sonuçta birşeyler

bütü hamileler o pantolonları konuşunca kalmamıştır muhtemelen

bende çok şükür bulantı olmuyor, ama sürekli açlık hissi var oğluşum doymuyorr :))

ndkcım oğluşum derken????

hatunumuzun içine oğlu olacağı doğuyo

bu arada bende rüyamda erkek bebğim varmış gördüm
dedilerki hamileler neyi olacaklarını rüylarında görürler senin oğlun olacak diye
açıkcası ndk cım benimde içime oğlan doğuyo ama
inan cinsiyet ayrımım yok sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda inan kız erkek farketmez
ben zor şartlarda imkansızken ele ettim bu gebeliği
verene bin şükür

smhsmh saol cnmm inş en yakın zamanda geçer
rüzgarcım tşk ederiz tatlım bencede lcw ye koştu hamişler bitirdi pantolonları:)

kızlar bide Fisher Price türkçe ninnili dönence çıkarmış
dergide gördüm harika :lepi:

Son düzenleme:
haklısın smhsmh Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli deil hatta babaannem dioki ikisinede ihtiyaç var kızım hangisi olursa olsun sağlıklı dio:)

smhsmh geçen sene ablamın kızı olmuştu ona aradık aradık kalmadı dediler çok güseldi ama inş biz buluruz o dönencelerden cnm

ndk cim cnm benim rabbim sana birde kız evlat veriyomuş hahahahaha ne gülerim kız böyle olan diye inat etme rabbimin gücüne gidecek kızın olursa bu yaptıklarını hep anlatacam haberin olsun

haklısın smhsmh Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli deil hatta babaannem dioki ikisinede ihtiyaç var kızım hangisi olursa olsun sağlıklı dio:)
gerçekten öyle
babaannene saygılarbuyrunnnnnnnnn

smhsmh geçen sene ablamın kızı olmuştu ona aradık aradık kalmadı dediler çok güseldi ama inş biz buluruz o dönencelerden cnm

bana kızkardeşim çook önce söylemişti dönence benden diye
oda istanbulda öğretmen istediğimi ordan bulur herhalde yerimseniben

oo sen şanslısın bulur ordan smhsmh inş bizde buluruz olmadı seninkini ortaklaşa kullanırız bi gün siz bi gün biz delikafadulden opuyorumnanaktan

güzel tesbit alkisalkisalkis
benimde eşim kız görmüş rüyasında o kız diye tutturdu
bi arkadaşım kız diye tutturdu kardeşi yine kız görmüş dün gece aradılar kız isimleri sayıyolar
erkek çıkarsa ilk yıkılacak sizsiniz dedim sen bilmiyorsun o kız diyolar
benimde içimde erkek olursa isim problemimiz var o yüzden içimden hep kız ağır basardı
ilk günlerim kötü geçince aman dedim sağlıklı olsun bişey olmasında ne olursa olsun derdim
düzelmeye başladıkça tutuşmya başladım yine

günaydın en güzel en tatlım anne adayları ve onların minik bebişleri
nasılsınız kızlarrr ayy bugun çok heyecanlıyım kız kardeşimin nişanı var
bebişim karnımda görecek teyzoşunun nişanını o kadar elbise baktım
göbeğim hepsinden çıkıyo sanki 4-5 aylık hamiş mişim gibi ama napim aldım bişiler
bu arada ndk cım cnm tabloda düzeltme yaparsan sevinirim
bebişimizin kalp atışları 30 mayısta görüldü 6 temmuz tesler ve kontrol bunlarıda ekler misin:)

hayırlısı olsun canım benim
ay yaa ne güzel heyecanla rabbimin izniyle burdan cinsiyetlerinide paylaşacağız

oo sen şanslısın bulur ordan smhsmh inş bizde buluruz olmadı seninkini ortaklaşa kullanırız bi gün siz bi gün biz delikafadulden opuyorumnanaktan
kullanırız tatlım ortaklaşa zemuszemus

aaa canım hayırlı olsun inşallah
benimde 1 ay evvel kardeşimin sözü oldu ozaman hamiş olduğumu bilmiyordum daha doğrusu erkendi
bu arada ndk gitmiş
bende hala listede kese göründüyle kalmışım
juliettin var 3. sayfa sanırsam orda daha güncel bilgiler varyerimseniben

benim kilomda 69 canım tartımda öyle geliyorum onu başka yerde ölçmüştüm bi ara değiştirirken benimkinide değiştirirmisin

rüzgarcım erkek olunca isim problemi derken??

baba isimlerine takıntılılar bizimkilerde şuan herkes suskunluğunu koruyo
bakalım zamannla neler olacak

hayırlısı olsun canım benim
ay yaa ne güzel heyecanla rabbimin izniyle burdan cinsiyetlerinide paylaşacağız

inşallah canım inşallahhhh

günaydın ndkcım nasılsın
iyim kuzumm sen nasılsınnn
ndkcım oğluşum derken????
içime doğuyorrrrr, hatta emin gibiyim nedensee :roflol:
aynen canımmm ne olursa olsunnn hiç farketmez bende hep rüyalarımda erkek görüyorumm ve içime de erkek doğuyor hepdelikafadulden
ndk cim cnm benim rabbim sana birde kız evlat veriyomuş hahahahaha ne gülerim kız böyle olan diye inat etme rabbimin gücüne gidecek kızın olursa bu yaptıklarını hep anlatacam haberin olsun

kız inad edermiyimm ben erkek olsun demiyorum kiii, kızım olsa keşke içime doğuyo diyorum sadeceee ahada buraya yazdım oğlan olcak :roflol:

smhsmh canım söyle değiştireyim, bir iki gün yoktum düzeltme yapamadım, değişcek varsa söyleyin kıslarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…