2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ndk canım:asigim:
benim kalp atışları duyuldu güncellenecek bilgim bu

bide sevcangöksel arkadaşımın kilosu 62 imiş ve onunda kesesi görüldü
benim bildiğim bunlar

hmm yani dedelerin ismimi konulsun diolar rüzgarcım

aynen öyle canım bu zamanakadar da kimse bozmamış ilk kötü gelin olmayı amaçlamaktayım eşim ailesi herkesi nasıl karşıma alıcam bilmiyorum ama düşünceler içindeyim
şimdilik kimse sesini çıkarmıyo. ne kadar geç kıyamet koparsa iyidir diyip bende hiç lafını açmıyorum bekliyoruz bakalım

Benim doktorumda ilk 3 ay yemene,içemene fazla özen göstermene gerek yok dedi
İstersen su bile içme dedi
ben de" aa bebek benden beslenmiycek mi" dedim
3.aydan sonra bebek senden beslenmeye başlıycak dedi

canımm ruzgarcım takma kafana inş istediğin gibi olur bunun kötü gelin olmakla alakası yok güzel güzel konuşursun cnm inş anlaşırsınız

Ne güzel kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın
inşallah bende duyarım

aa sevcancım ciddimisin nolur evet okudukların gerçek deee

evet çok ciddiyim
doktor bana yemene,içmene dikkat etmene gerek yok deyince
adamın suratına şapşal şapşal baktım
ama bebek benden beslencek dedim
hayır dedi 3.aydan sonra senden beslencek dedi
o yüzden dert etme canım
3.aydan sonra yediklerine daha çok dikkat edersin

merhaba kızlar ben dün dra gittim ve kalp atışını gördüm o kadar güzel bi duyguydu ki kalbim yerinden çıkıcak sandım son adet tarihimle uyumluymuş yani 8 hafta 6 günlük meleğim

selam kızlar....bakıyorum ocak anneleri genelde erkek bebek hissediyor..bende erkek gibi hissediyordum rüyamda hep erkek bebek görüyorum birde herkes erkek diyor sanırım etki altında kalıyorum ondan rüyama öyle giriyor.hayırlı saglıklı olsun farketmez....rabbim neyi lütfederse artık...

merhaba kızlar ben dün dra gittim ve kalp atışını gördüm o kadar güzel bi duyguydu ki kalbim yerinden çıkıcak sandım son adet tarihimle uyumluymuş yani 8 hafta 6 günlük meleğim

Ayyyy çoookkk sevindimhihoyyyt
gözün aydın
Bende inşallah duyarım haftaya cumartesi:Saruboceq:
nolur dua edin
kalp atışlarını duyarken alttan mı bakıyo yoksa karından mı?
nasıl bi duygu
eşin yanında oluyo mu
bebeğin büyümüş mü
ay ben o anda ağlarım kesin mafoldumben

gözünaydın canım maşallah ebeişine
güzel güzel büyüyo
darısı inşallah duymayanların bşına

sevcancım biz 7+2de duymuştuk karından bakmıştı babamızda yanımızdayd tirtirtitredik mutluluktan kalp atışını duyunca çokk güsel bi duygu sende duyacaksın inş cnmm

selammmmm..
nasılsınız bugun???
ya bugun ılk defa canım tatlı cektı...eşim simdi istedıgım tatlıyı almaya gıttı:))))
sizde de basladı mı aşermeler...

benimde canım dün akşam elma istedi eşim aldı görmemiş gibi 3 elmayı iki dk da yedim:)))

elma dedin de hamilelikte elma çokk faydalıymış hergün bi tane yemek lazımmış bebeği astımdan korurmuş vs yani çok yararmış bebeğe

birde ben hamile kaldıgımdan beri günde en az 7 8 kez hapşırıyorum sizde de böyle birşey varmı?normaşlde böyle hapşırmam ben.

bende cok hapsırır oldum canım.kımı zaman kasıgıma agrı gırıyor...

kızlar bırsey sorcam.sizinde cınsel organınız arada sızlıyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…