2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende çok hapşırıyorum çoğumuzda olduğuna göre hamilelik belirtisi bu hapşırık :roflol:

ndk cım benide eklermisin listeye
yaş 31
sat 5 nisan
doğum tarihimiz 10 ocak
kilom 52
kalp atışı 25 mayıs
teşekkür ederim şimdiden

ndk cım benide eklermisin listeye
yaş 31
sat 5 nisan
doğum tarihimiz 10 ocak
kilom 52
kalp atışı 25 mayıs
teşekkür ederim şimdiden

hayırlısı olsun canımmmm..
benımde sat 4 nısan dogum tarıhı 9 ocak nasıp olursaa..
senınle hemen hemen aynı zamanda dogcak bebıslerımız...
saglıkla kucagına alırsın inş..

kızlar hepinize teşekkür ederim darısı duymayanların başına inşallah çooookk güzel bi duyguydu eşimde yanımdaydı gözlerimiz doldu sanırım şu ana kadar yaşadığım duyguların en güzeli en yücesiydi düşünsenize canımızla can katıyoruz bi varlığa öyle hızlı atıyodu ki sanki daha sıkı tutunmaya çalışır gibi harika bişey

gönülll bendede oldu canım 2 kere çok sızladı ama geçti

bende hapşuruyorum eşim polat gibi oldun en az 3 kere hapşuruyosun ne oldu böyle diyo

hayırlısı olsun canımmmm..
benımde sat 4 nısan dogum tarıhı 9 ocak nasıp olursaa..
senınle hemen hemen aynı zamanda dogcak bebıslerımız...
saglıkla kucagına alırsın inş..

teşekkür ederim canım
bende farkettim 8+6 ikimizde de
amin hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah :Saruboceq:

çok ilginç ozaman hapşırık hamilelilk belirtisi komikya:))çok hapşırıyorum insana komik geliyor normalde böyle hapşırmam ben..

bende çok hapşuruyorum o zaman gebelik belirtilerine bunu da yazsınlar:))))))))))))))))

evet wc ye gitmek hamilelikten bebek idrar torbasına sanırım baskı yapıyor ondan kaynaklanıyor
bende çok kalkıyorum gece bazen sinir oluyorum tam dalıyorum birdaha :))son zaman .çok daha kötü oluyormuş ozaman banyoya yatak atmayı düşünüyorum ben:))))

evet ben gece hiç wc ye kalkmazdım hamile kaldım kalalı en az 2 kez kalkıyorum...
slm bu arada nasılsınız

ben wc ye kalkmamak ıcın yatmadan 1 saat once kadar suyu kesıyorum.yatana kadar da sureklı tuvalete gıdıyorum o yuzden rahat bır uyku gecırıyorumm..

gonul sen akıllı davranıyorsun ama ben çok susuyorum gece kalktıgımda bir bardak daha içip yatıyorum..

benim hamilelik önceside gece su içme huyum vardı uyanır uyanır su içerim baş ucumda şişem durur o yüzden hamile kalmadan öncede gecede 2 veya 3 defa wc ye giderdim bişey değişmedi yani ama gündüzleri daha sık gidiyorum wc ye artık

çoktan beridir giremedim.geçmişi okudum bu hapşırık ben de de var kızlar ya bazen şiddetli oluyo yumurtalığım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…