2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
nerdeyse butun hamışler hapsırıyor...
hamılelık belırtısı olarak bunu da sayıyoruz durunun dedıgı gıbı..

bi de bişey diycem kızlar liste işini kim yapıyo acep?beni de eklermi ki rica etsem?sat 12nisan kalp atışlarımızı duyduk yaş 26

şu sayfa yenile tuşuna basmaktan bıktım artık .keşke hiç gerek kalmasa msn gibi yazışabilsek şurda

kızlar ya catlaklar ıcın kım ne kullanmıs onu arastırıyordum.herkes ayrı seyler soyluyor..
dıkkatımı ceken nemlendırıcı krem,lıerac catlak kremi ve bol su onluyormus catlakları.
siz ne kullanmayı dusunuyorsunuz..
ne kadar erken kullanmaya baslarsak o kadar faydalı bence cunku yavas yavas buyumeye baslıycak gobegımız.
dizlerin arkasına,basenlere,göbegımıze,popomuza,gogsumuze surmemız gerekıyormus.aslında tum vucuda sursek en iyisi..delikafadulden

bende baktım genelde lıerac tavsiye ediliyor ama 4 aydan itibaren kullanmak önemli bence.birde genetik aslında..benim annemde birtane yok 3 çocuk dogurmuş.birde çok kilo almamak önemli dikkat edin kızlar hamur işine falan saldırmayın tatlı vs lere..benim çatlamaz bu dedigimiz arkadaşlarımız çatladı çatlar dedigimiz çatlamadı :))bir arkadaşım 50 kiloyla hamile kalıp 90 la doguma girdi bir tanemi insanda çatlak olmaz yokk kız gibi şimdide 50 kilo sinir şey..

iiyiz canım .sen nasılsın?

iyiyim canım ben de teşekkürler.ben de perşembe bebişimin kalp atışını duydum. hadi büyüysünler artık ya. bu vakit nasıl geçicek bilmem. o güm güm kalp atışı kulağımdan gitmiyo. bi albüm yapmaya başladım. ilk ultrason görüntülerini koydum. altına ufak ufak düşüncelerimi yazdım.

herkeze selamlar bugun dahada zorlasmıs sayfaları okumak sureklı yenılıyorum bende neyse çatlaklarla ılgılı bırsey sorucam bılen varmı ılk 3 ay baslamanın bır zararı varmı acaba yada faydası belkı dr soran olmustur ?

genelde 2. ayın bıtımıne dogru baslıyorlar.cunku 3. aydan ıtıbaren gobegımız belırgınlesmeye baslıyor..

dr sorun kızlar kafanıza göre başlamayın.dr söyleyin yazsın size..
günler çok çabuk geçiyor 2 buçuk aylık olduk ya insan inanmıyor önümüz yaz 2 3 ayda öyle geçer..sonra zaten alışveriş telaşı agırlaşma falan derken bi bakmışız dogurmuşuz:))

evet dr sormak lazım bencede ... gercekten cınsıyetı ogrenıp bırseyler almaya baslamak cok zevklı olucak tabı bu halsızlık falan gecer kendımı ıyı hıssedersem ama su an zaten ıcımden gelmıyor ... umarım hemen gosterır kendını 7 aylık ogrenenler okudum forumda :) ınatcı bu bebekler

birde dogru olmuyor benim kuzenime 9 ay boyunca erkek dediler doguma girdi kızı oldu herkes şok tabi:)))daha erken gösterende varmış inş.erken gösterir ya...

umarım erken gosterırler ve dogru bılgı alırız tabı ayy erkek deyıp kız gercekten şok :)

yemek zamanı geldı herkeze guzel gunler sımdılık :)

ya kızlar bişey sorayım,ben en son kalp atısı için perşembe gittim 7+1 dedi ve kalp atısını gördum nokta gibi bişey yanıp sonuyodu ama bebek sekli yoktu verdigi ultrason resminde yuvarlak bişey var kucuk ona bebek dedi asagıdada buyuk bışey görünüyor o ne dedim plesenta dedi ben şimdi bakıyorumda plesenta 10.haftadan sonra oluşmaya başlarmış ben anlamadım sizde görünen oldumu anlamazsanız resimde koyucam

slm kızlar uzun süredir yoktum özledim sizleri dr şu 3 ayı da atlatalım diyince annemlere gittim ordada pc yok benim bulantılar aynen dvm ediyo ve göbişimde çıktı artık dıştan bakınca hamileye benziyom
erkenmi çıktı bilmiyorum ama
smhsmh beni mrk ettiğin için saol yeni geldim eve hemn yazdım
eee kızlar sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…