2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
genelde 2. ayın bıtımıne dogru baslıyorlar.cunku 3. aydan ıtıbaren gobegımız belırgınlesmeye baslıyor..

3. 4 aydan sonra başlar üyümeye bebişlerimiz...vereliniortak

yaz hamileligi çabuk geçiyo sonra kış günler kısalıyo derken hiç bişey anlamıyosun..vereliniortak

1 haftadır çıktı benim göbüşte bulantın için dr. ilaç sor canım...vereliniortak

ben kabızlığım için ilaç kullanıyom zaten bide onun için kullanmıyım dedim
yemekten sonra kusmamak için uzanıyom
öğürüyom öğürüyom geçiyo
markete giremiyom lokantalardan nefret ediyom buna rağmen enleşiyom bende anlamadım
kızlar kimler kaç kilo aldı şimdiye kadar ben 2 kilo aldım
ya sizler

canım o gördüğün yolk kesesi denilen yapı bir süre plesanta görevi yapıyor plesanta oluşunca yolk kesesi yok oluyor ultrasonda yuvarlak kenerları beyaz çerçeveli görünüyor bende 8. hahtada gittim yolk kesesini görürüm diye düşünüyordum ama görünmedi bebeğin kalp atışlarını duyunca heycandan sormryı onuttum anlıcağın normal bir durum korkulacak bişey yok

kızlar bişi dicem ikili test 11. haftada yapıldığında bakılan hormonlardan biride freebetaymış. orda eğer 50nin altındaysa değer erkek diyolar üstüyse kız. tabi bu söylenti. doktorlar kabul etmiyomuş. yaptırınca burdan paylaşır doğru çıkıyomu bakarız. yani dıoğruluğu kesin olmayan çin takvimi gibi bişi.ama 11 haftada yapılırsa oluyomuş diyolar

iyi akşamlar kızlar
ndk canım benim değişikliklerimi kaydeder misin? kese görüldü pıt pıtlar duyuldu bir de ben 53 kg ile hamiş kaldım.ınş fazla kilo almam ama bu iştahla biraz zor

Evet canım ikili testteki free beta ile tahminler yapılıyor çok kişide tuttuğu söyleniyor...
Bizim başımız kel mi biz de tahminlerde bulunuruz inşşş...Rabbim bilir bizim için eğlence bunlar...

Beni de ekler misiniz?Sat---15 nisan

kalp atımı duyuldu---6 haziran 2009

Biyokimya tahlilleri yapılacak---8 haziran

Bir dahaki kontrol----4 temmuz

bende 2010 ocak annesi olucam inşallah son adet tarihim 31 03 2009 kese göründü kalp atışı duyuldu kontrol 24 haziran benide ekleyin lütfen doğum 05 01 2010

canım sen dinlenmene bak
iyi olmanıza çok sevindim
Allaha emane olun

3. 4 aydan sonra başlar üyümeye bebişlerimiz...vereliniortak

yaz hamileligi çabuk geçiyo sonra kış günler kısalıyo derken hiç bişey anlamıyosun..vereliniortak
ayy canım benim hadi inşallah
o kokular yokmu kokular
eşim balkonda sigara içiği halde uzun süre yanıma yaklaşırmıyorum
şişkinim bende malesef

canım benim dr yıllık izinde olduğu için ikili testim 13. haftaya geliyo bi sorun olurmu

kızlar sizler de kilo aldınız mı, ben kendimi acayip şişmiş hissediyorum, tartı da 1,5 kg aldığımı gösteriyor, çok moralim bozuldu, daha şimdiden böyleysem ben nasıl tamamlayacağım ya...

kızlar sizler de kilo aldınız mı, ben kendimi acayip şişmiş hissediyorum, tartı da 1,5 kg aldığımı gösteriyor, çok moralim bozuldu, daha şimdiden böyleysem ben nasıl tamamlayacağım ya...
fazla almamışsın canım üzülme.ama gene de dikkat etmek gerek.ben ilk gittiğimde de 62 kg idim bi
sonraki gidişimde de aynıydım almamışım yani.senle sat larımız arasında 1 gün var.ama ben 7+5im bugün .sen benden 3 gün öndesin.benim adetler 30-31 günde bir geliyordu belki ondandır.2li testler kaçıncı haftada yapılıyor bi bilgin var mı?bi de bi şey sorcam.bu 2li testi filan yaptırmak zorunlumu yoksa 35 yaşından büyük olanlara mı zorunlu?bilgin var mı bu konuda krizalitcim

bende 4 kilo vermişim..
2 li testleri herkes yaptıyor yaş ile ilgisi yok...11 14 haftalarda yapılıyor...

günaydınnnnnn kızlar. ben bazen diğer sayfalarda anneler paylaşıyolar bebişlerine yaptıkları hazırlıkları.aranızda bebişine bişiler alanvarmı. tabi daha cinsiyetleri bilmiyoruz ama. bi de bizim okuldakilr 7aydan önce bişi alma. hepsini aynı anda alırsın diyolar ya. ben dayanabileceğimi zannetmiyorum.

Merhaba arkadaşlar hammilelik hayallaerim suya düştü halbuki okadar çok svinmiştik ki eşimle eşim hala inanmıyor...
Bebeğimin dün kalp atışlarını uymaki çin gittiğimzde bebeğim zaten yoktu ve kesemde 21 de gitmiştik ayın 6 na kadar sadec 5 gün büyümüş ve kalmış yani gelişmemiş yarın kürtaj olacağım ....

canım geçmiş olsun.nekadar üzülsek de bu ALLAHIN TAKDİRİ. BEN D EBİ KEZ DÜŞÜK YAŞADIM OYÜZDEN ANLAYABİLİYORUM SENİ.AMA SEN İSTEMEKTEN VAZGEÇME. ALLAH SANA EN YAKIN ZAMANDA BU DUYGUYU YİNE NASİP EDECEKTİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…