Merhaba arkadaşlar hammilelik hayallaerim suya düştü halbuki okadar çok svinmiştik ki eşimle eşim hala inanmıyor...
Bebeğimin dün kalp atışlarını uymaki çin gittiğimzde bebeğim zaten yoktu ve kesemde 21 de gitmiştik ayın 6 na kadar sadec 5 gün büyümüş ve kalmış yani gelişmemiş yarın kürtaj olacağım ....
kızlar bugün pikniğe gittik pek gitmek istemedim ama kayınvalidem ve eltimler önceden program yapmışlar
az bişey tavuk mangal yedim bir kaç yudum kola ve açık çay
zararlı şeylermi yemişim sizce
napıyım en sevdiğim şeylerdi çay ve kola şimdi hiç içmiyorum zaten
canım yaa benim sat 25 nisan 5 haftalıkken doktora gittim 6 mm kese gördü. Dün yine gittim (6+0 haftaydı dün) 20,9 mm kese gördü ama içi boş bişey görünmüyo dedi. Çok kötüyüm. Çarşamba yine gidicem. Normal mi sizlerin boyutlarıyla karşılaştırıldığında???
Merhaba arkadaşlar hammilelik hayallaerim suya düştü halbuki okadar çok svinmiştik ki eşimle eşim hala inanmıyor...
Bebeğimin dün kalp atışlarını uymaki çin gittiğimzde bebeğim zaten yoktu ve kesemde 21 de gitmiştik ayın 6 na kadar sadec 5 gün büyümüş ve kalmış yani gelişmemiş yarın kürtaj olacağım ....
hiiç bişi olmaz kanka merAK etme ilk üç ay ne yersen yeee hatta yeme zorlama kendini demişti doktorum sadece kilo yapacak selerden uzak dur yeterkızlar bugün pikniğe gittik pek gitmek istemedim ama kayınvalidem ve eltimler önceden program yapmışlar
az bişey tavuk mangal yedim bir kaç yudum kola ve açık çay
zararlı şeylermi yemişim sizce
napıyım en sevdiğim şeylerdi çay ve kola şimdi hiç içmiyorum zaten
canım benim umitlerin hiç bitmesi rabbim yine verecektir üzme kendini sakınMerhaba arkadaşlar hammilelik hayallaerim suya düştü halbuki okadar çok svinmiştik ki eşimle eşim hala inanmıyor...
ben bebe yağı kullanıyorum her banyoda normaldede kullanılan bişey zaten bir zararıda yok onun bende cok korkuyorum catlaktankızlar ya catlaklar ıcın kım ne kullanmıs onu arastırıyordum.herkes ayrı seyler soyluyor..
dıkkatımı ceken nemlendırıcı krem,lıerac catlak kremi ve bol su onluyormus catlakları.
siz ne kullanmayı dusunuyorsunuz..
ne kadar erken kullanmaya baslarsak o kadar faydalı bence cunku yavas yavas buyumeye baslıycak gobegımız.
dizlerin arkasına,basenlere,göbegımıze,popomuza,gogsumuze surmemız gerekıyormus.aslında tum vucuda sursek en iyisi..delikafadulden
ayy beim kadar bıkan yoktur herhalde su wc denben wc ye kalkmamak ıcın yatmadan 1 saat once kadar suyu kesıyorum.yatana kadar da sureklı tuvalete gıdıyorum o yuzden rahat bır uyku gecırıyorumm..
nasıl yaaa dede isminimi koyucanaynen öyle canım bu zamanakadar da kimse bozmamış ilk kötü gelin olmayı amaçlamaktayım eşim ailesi herkesi nasıl karşıma alıcam bilmiyorum ama düşünceler içindeyim
şimdilik kimse sesini çıkarmıyo. ne kadar geç kıyamet koparsa iyidir diyip bende hiç lafını açmıyorum bekliyoruz bakalım
banada aynısını dedi doktorumevet çok ciddiyim
doktor bana yemene,içmene dikkat etmene gerek yok deyince
adamın suratına şapşal şapşal baktım
ama bebek benden beslencek dedim
hayır dedi 3.aydan sonra senden beslencek dedi
o yüzden dert etme canım
3.aydan sonra yediklerine daha çok dikkat edersin
kanka benimde içime kız doğuyohatunumuzun içine oğlu olacağı doğuyo
bu arada bende rüyamda erkek bebğim varmış gördüm
dedilerki hamileler neyi olacaklarını rüylarında görürler senin oğlun olacak diye
açıkcası ndk cım benimde içime oğlan doğuyo ama
inan cinsiyet ayrımım yok sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda inan kız erkek farketmez
ben zor şartlarda imkansızken ele ettim bu gebeliği
verene bin şükür
yok canım unuturmuyum heçççjulinin babası geldi bizi unuttun artık bakmıyor buraya..
canım sıkılıyor yaw...
çok sevindim canım, darısı duymayanların başına diyeceğim ama pek duymayan da kalmamış galiba...günaydın şekerler....
çok şükür cumartesi bebişimin pıtpıtlarını duyduk...
ayy çok rahatladım kızlar ya....
5mm olmuş bizim fasulye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?