2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
karamsar geçmiş olsun.üzme kendini..inş.en kısa zamanda tekrar bebiş sahibi olursunuz...

slm kızlar neler yapıyosunuz bgn pek kimse yok
karamsar geçmiş olsun
bende bgn tüm öğleden sonra uyudum hala uykum geliyo
ne yapçaz bilmiyom

canım çok geçmişler olsun
Allah yeniden sağlıcakla bu sevinci yaşatmayı nasip etsin :Saruboceq:

kızlar bugün pikniğe gittik pek gitmek istemedim ama kayınvalidem ve eltimler önceden program yapmışlar
az bişey tavuk mangal yedim bir kaç yudum kola ve açık çay
zararlı şeylermi yemişim sizce
napıyım en sevdiğim şeylerdi çay ve kola şimdi hiç içmiyorum zaten

karamsar kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar hammilelik hayallaerim suya düştü halbuki okadar çok svinmiştik ki eşimle eşim hala inanmıyor...
Bebeğimin dün kalp atışlarını uymaki çin gittiğimzde bebeğim zaten yoktu ve kesemde 21 de gitmiştik ayın 6 na kadar sadec 5 gün büyümüş ve kalmış yani gelişmemiş yarın kürtaj olacağım ....

Çok üzüldüm(
En kısa sürede aynı sevinci tadarsın inşallah.

Bulantılar ne zaman biter acaba?Benim oğluma hamileyken hiç bulantım olmamıştı.Bu gebeliğimde sürekli otobüs tutuyormuş durumundayım.Başımda bir sersemlik,içimde bulantı ve öğürtülere rağmen kasılan miğde kaslarım,boş bir miğde(

Yarın biyokimya tahlillerim yapılacak.Oğlumda derin derin uyurdum durmadan,gece-gündüz.Öyle ki eşim duvarlarla konuşurdu.Bunda uykum yok ama şu bulantı hali çok kötü gerçekten.En kısa sürede atlatırız inşallah.

ne yemişsin ki zararlı olan anlayamadım canım ben ya, afiyet olsun oh işte yarasın tosununa...takma ya allah allah zemuszemus

canım yaa benim sat 25 nisan 5 haftalıkken doktora gittim 6 mm kese gördü. Dün yine gittim (6+0 haftaydı dün) 20,9 mm kese gördü ama içi boş bişey görünmüyo dedi. Çok kötüyüm. Çarşamba yine gidicem. Normal mi sizlerin boyutlarıyla karşılaştırıldığında???

benimki de o ölçülerdeydi???Ama içinde çok küçük emriyoyu zor seçebildi. Hangi dr. a gidiyorsun? Başka bir dr. u denesen?

cok gecmis olsun canim... Ilk gebeligimde bende dusuk yasamistim. Hayirlisi olsun saglikli olsa buyurdu yaziyor hep sayfalarda Allah gonlune gore versin INS. Uzulme en azindan hamile kalabiliyormussun. a.s.

günaydın kızlar a.s.
cuma günü babişkomla istanbul turu yaptık
cteside düğün falan vardı
babam tekirdağ dönecekti
eşimde hadi bizde gidelim dedi
kavgalıyız ya tekirdağa götürüyo beni sakinleşeyim diye :roflol:
gittik pazarda geldik güzeldi iyi oldu bizim için
bugünde işe geldim off alısmıstım evde yatmaya

hiiç bişi olmaz kanka merAK etme ilk üç ay ne yersen yeee hatta yeme zorlama kendini demişti doktorum sadece kilo yapacak selerden uzak dur yeter
canım benim umitlerin hiç bitmesi rabbim yine verecektir üzme kendini sakın

ben bebe yağı kullanıyorum her banyoda normaldede kullanılan bişey zaten bir zararıda yok onun bende cok korkuyorum catlaktan

ben wc ye kalkmamak ıcın yatmadan 1 saat once kadar suyu kesıyorum.yatana kadar da sureklı tuvalete gıdıyorum o yuzden rahat bır uyku gecırıyorumm..
ayy beim kadar bıkan yoktur herhalde su wc den
her dakka olurmu yaaaa
annem dioki sen ilerki aylarda napcan o zaman daha sık oluyormus
yani hamilelikte en sevmediğim sey wc

nasıl yaaa dede isminimi koyucan
bu eşinle senin cocuğun beraber ortak karar verin
ben bu konuda cok despotun
bana öle bişi kolay kolay diyemezler zaten :roflol:

banada aynısını dedi doktorum
demekki var bir bildikleri
şimdiden bıktırmak istemiyorlar

kanka benimde içime kız doğuyo
hatta dün halama gittik orda benim haberim yokken kafama tuzmu atmıslar ne bende ağzımı ellemişim
hepsi birden bağırdı kız olcak diye
dedim noluyoo ne kızı :uhm:
ance jeton düştü :roflol:

julinin babası geldi bizi unuttun artık bakmıyor buraya..
canım sıkılıyor yaw...
yok canım unuturmuyum heççç

anam ne gecmişti beeee 45 dakikada okudum

Günaydın güzel anne adaylarızemuszemus

benim hafif hafif midem bulanmaya başladı
sabah doğru düzgün kahvaltı yapamadım
bişey yemek istemiyorum

bendede uzun zamandır bulantı yoktu ama
işe gelince vucudum birden değişti :roflol:uyku bastırdı nedense
eve gitmek istiyorummmmmm

günaydın şekerler....
çok şükür cumartesi bebişimin pıtpıtlarını duyduk...
ayy çok rahatladım kızlar ya....
5mm olmuş bizim fasulye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…