sağol canım,bebekler iyiler,annelerinin midesini karıştırıyolar,benim midem çok yanıyoo yaa,ne yesem aynı,bu nedenle faydalı diye düşündüğüm hiç bişeyi yiyemiyorum,bu arada tiksinmelerde başladı,balıktan çok tiksindim,bu güne kadar annem haftada iki kere balık yapıyodu,ama son yiyişimde çok tiksindim,artık yiyemem sanırımmafoldumben
kızlar size bi şey diycem.benim doğuştan saçlarımın bir tarafı beyaz.ben şimdiye kadar hep boyuyodum.o beyaz tarafı diplerine deydirmeden boyadım .çok dikkat ettim boyarken.hamilelikte saç boyamayı bazı drlar önermiyo ama ben diplerine hiç deyirmedim ve 20 dk sonra da yıkadım .aslında 40 dk bekletmem gerekiyodu.boyamazsam çok rahatsız olacaktım psikolojik olarak.şu ana kadar tokayla şunla bunla saklıyodum hep ama artık çok uzamışlardı .toka filan saklayamıyordu.bişey olmaz dimi kızlar ya...8.haftamdayım bu arada
iki hafta öncesine kadar bulantılarım vardı canım ama,iki haftadır bulantının yerini şiddetli yanma aldı,bazen keşke bulansa da yanmasa diyorumsenağlama