2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
skercim gözün aydı canım a.s. :lepi:

ikiz anası sende hosgeldin bebişler nasıl bakalım yerimseniben

krizalit ve julicim sağolunn.... en küçük bebiş benim li sanırım... 6+5 olduk daha yeni....
ama çok şükür...

skercim gözün aydı canım a.s. :lepi:

ikiz anası sende hosgeldin bebişler nasıl bakalım yerimseniben

sağol canım,bebekler iyiler,annelerinin midesini karıştırıyolar,benim midem çok yanıyoo yaa,ne yesem aynı,bu nedenle faydalı diye düşündüğüm hiç bişeyi yiyemiyorum,bu arada tiksinmelerde başladı,balıktan çok tiksindim,bu güne kadar annem haftada iki kere balık yapıyodu,ama son yiyişimde çok tiksindim,artık yiyemem sanırımmafoldumben

shekercimm tebrik ederim bitanemmm ne güsel bi duygu dimiii bidaha ne zaman gideceksinnnnn??

günaydın cutesttt

kızlar size bi şey diycem.benim doğuştan saçlarımın bir tarafı beyaz.ben şimdiye kadar hep boyuyodum.o beyaz tarafı diplerine deydirmeden boyadım .çok dikkat ettim boyarken.hamilelikte saç boyamayı bazı drlar önermiyo ama ben diplerine hiç deyirmedim ve 20 dk sonra da yıkadım .aslında 40 dk bekletmem gerekiyodu.boyamazsam çok rahatsız olacaktım psikolojik olarak.şu ana kadar tokayla şunla bunla saklıyodum hep ama artık çok uzamışlardı .toka filan saklayamıyordu.bişey olmaz dimi kızlar ya...8.haftamdayım bu arada

shekercimm tebrik ederim bitanemmm ne güsel bi duygu dimiii bidaha ne zaman gideceksinnnnn??

günaydın cutesttt

canımmmm sağolll
evet ya çokk güzel bir duygu.... opuyorumnanaktan
bebişimi gördüm, minicik kalbi atıyordu....
5mm imiş şimdilik fasulyem...opuyorumnanaktan

kızlarrrrr gunaydınn.. valla 40 dakikada ancak okudum. ya işe geldik gene. uykular bastırdı mideler bulanıyorrrr

canım sana da günaydın.mide bulantım pek yok benim ama bulantı hapı verdiklerini duydum bazı drların.

iki hafta öncesine kadar bulantılarım vardı canım ama,iki haftadır bulantının yerini şiddetli yanma aldı,bazen keşke bulansa da yanmasa diyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…