kızlar size bi şey diycem.benim doğuştan saçlarımın bir tarafı beyaz.ben şimdiye kadar hep boyuyodum.o beyaz tarafı diplerine deydirmeden boyadım .çok dikkat ettim boyarken.hamilelikte saç boyamayı bazı drlar önermiyo ama ben diplerine hiç deyirmedim ve 20 dk sonra da yıkadım .aslında 40 dk bekletmem gerekiyodu.boyamazsam çok rahatsız olacaktım psikolojik olarak.şu ana kadar tokayla şunla bunla saklıyodum hep ama artık çok uzamışlardı .toka filan saklayamıyordu.bişey olmaz dimi kızlar ya...8.haftamdayım bu arada
sevcanımmmGünaydın güzel anne adaylarızemuszemus
benim hafif hafif midem bulanmaya başladı
sabah doğru düzgün kahvaltı yapamadım
bişey yemek istemiyorum
kızlar size bi şey diycem.benim doğuştan saçlarımın bir tarafı beyaz.ben şimdiye kadar hep boyuyodum.o beyaz tarafı diplerine deydirmeden boyadım .çok dikkat ettim boyarken.hamilelikte saç boyamayı bazı drlar önermiyo ama ben diplerine hiç deyirmedim ve 20 dk sonra da yıkadım .aslında 40 dk bekletmem gerekiyodu.boyamazsam çok rahatsız olacaktım psikolojik olarak.şu ana kadar tokayla şunla bunla saklıyodum hep ama artık çok uzamışlardı .toka filan saklayamıyordu.bişey olmaz dimi kızlar ya...8.haftamdayım bu arada
canım yazını okudum ama saç boyama hakkında pek bilgi sahibi deyilim ama diplere değirmediğini söylüyosun bu iyi.çünkü deri emip kana geçiriyo bildiğim kadarıyla.saçın kendisi emmiyoya kızlar yazıma biri yorum yapsın ltf
canımvalla bilmiyorum ki dibe değdirmeden boyayan arkadaşlarım var ama genelde 5-6. aylarda başladılar inşallah bişi olmazkızlar size bi şey diycem.benim doğuştan saçlarımın bir tarafı beyaz.ben şimdiye kadar hep boyuyodum.o beyaz tarafı diplerine deydirmeden boyadım .çok dikkat ettim boyarken.hamilelikte saç boyamayı bazı drlar önermiyo ama ben diplerine hiç deyirmedim ve 20 dk sonra da yıkadım .aslında 40 dk bekletmem gerekiyodu.boyamazsam çok rahatsız olacaktım psikolojik olarak.şu ana kadar tokayla şunla bunla saklıyodum hep ama artık çok uzamışlardı .toka filan saklayamıyordu.bişey olmaz dimi kızlar ya...8.haftamdayım bu arada
canımmmm sağolll
evet ya çokk güzel bir duygu.... opuyorumnanaktan
bebişimi gördüm, minicik kalbi atıyordu....
5mm imiş şimdilik fasulyem...opuyorumnanaktan
KANKA hayrola bu tuz işi ney yahuu
demek kız dediler
hadi hayırlısıyla sağlıcakla gelsinde bebeğim
banada annemin bi komşusu geçen görmüş neymiş çirkinleşmişim kızım olacakmış kız annenin güzelliğini alırmış
çirkinleşmişim demesine bozuldum emme
rüyamdada oğlan bebişim gördüm
içimdende erkek geçiyo
ama diyorum ya hiç önemli değil rabbim ne verirse sağlıcakla hayırlısıyla versin :Saruboceq:
Kızlar günaydın, nasılsınız? Bebikolar napıyor?
KANKA hayrola bu tuz işi ney yahuu
demek kız dediler
hadi hayırlısıyla sağlıcakla gelsinde bebeğim
banada annemin bi komşusu geçen görmüş neymiş çirkinleşmişim kızım olacakmış kız annenin güzelliğini alırmış
çirkinleşmişim demesine bozuldum emme
rüyamdada oğlan bebişim gördüm
içimdende erkek geçiyo
ama diyorum ya hiç önemli değil rabbim ne verirse sağlıcakla hayırlısıyla versin :Saruboceq:
günaydın cici anne adayları ve onların kuzuları nasılsınız bakalım
ayyy kızlar bugünlerde nasıl bir yorgunluk var üzerimde anlatamam
havalardan mı bebişten mi sabah kalkıp işe gelmek çok zor gelio şimdiden
acaba ilerde napıcam ben yaaa:))))
sorma canım ya... sabah erken kalkmak kabus gibi....
bu konu hakkında hiç bilgim yok
keske doktoruna sorsaydın
bende boyatıcam cuma günü doktoruma sorayım öyle yaparım ancek
herkes boyatma sakın diyor ama
ne gibi bi etkisi vardır ben bilmiyorum canım
bu arada şekercim gözün aydın tatlım büyümeye başlamış minik fasulyennn
allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin artık hepimize de:):CüvCüv:
günaydın cici anne adayları ve onların kuzuları nasılsınız bakalım
ayyy kızlar bugünlerde nasıl bir yorgunluk var üzerimde anlatamam
havalardan mı bebişten mi sabah kalkıp işe gelmek çok zor gelio şimdiden
acaba ilerde napıcam ben yaaa:))))
sizlerde de varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?