inşallah aslında benim geç döllenme oldu ilk zaman endişe etti doktor çok şükür büyüdü kalp atışlarını CD'ye kopyaladı şimdiden çok heyecanlıyım birde ben çok halsizim ve yorgunum hep yatıyorum canım haftaya görcen ayy ne heyecanlı bir şey bu allahum herkese yaşatsın
inşallah aslında benim geç döllenme oldu ilk zaman endişe etti doktor çok şükür büyüdü kalp atışlarını CD'ye kopyaladı şimdiden çok heyecanlıyım birde ben çok halsizim ve yorgunum hep yatıyorum canım haftaya görcen ayy ne heyecanlı bir şey bu allahum herkese yaşatsın
kansızlık var mı sende de canım? benim dudaklarım bile bembeyaz, halim yok iş yapmaya...ve hatta bazen aldığım hava yetmiyor sanki...demir eksikliğinden oluyor bunlar...
kansızlık var mı sende de canım? benim dudaklarım bile bembeyaz, halim yok iş yapmaya...ve hatta bazen aldığım hava yetmiyor sanki...demir eksikliğinden oluyor bunlar...
2 hafta önce detaylı kan tahlili istedi doktorum ama sonucu kendisi aldı bana iyi dedi yarın detaylı söyler herhalde bildiğim kadarıyla yok ama hamile kalmadan önce demir eksikliğinden bahsediyordu eşim sürekli yatıyorum diye kızıyor işten eve gider gitmez hemen yatıyorum bide yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum
2 hafta önce detaylı kan tahlili istedi doktorum ama sonucu kendisi aldı bana iyi dedi yarın detaylı söyler herhalde bildiğim kadarıyla yok ama hamile kalmadan önce demir eksikliğinden bahsediyordu eşim sürekli yatıyorum diye kızıyor işten eve gider gitmez hemen yatıyorum bide yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum
normal bişey olduğunu söyle kocana...bazısının bulantısı olur bazısının uykusu...tahlillerinde iyi çıkar inşallah, uyyyşş senin bu avatar yordu beni...niye koşuyo o öyle bi o tarafa bu tarafa...
kızlar az önce bişi yedim yani eti puf
ama cok önceden kalmaydı
sildim süpürdüm tabi
bi tane daha vardı patronuma verdim
bi ısırık aldı ekşimiş bu dedi kafamçokkarıştı
bi aylık eti pufdu
bişi olmaz herhalde hee
yoksa deppoya gülerkene bendemi kendimi kustursamkafamçokkarıştı[/FONT][/B]
sahi sen onu nasıl 1 ay durdurdun,şimdiye kadar yemen lazımdıkaydirigubbakcemile3
benim de iştahım açılmayagörsün senden farksız olurum,tutabilene aşolsunhihoyyyt[/QUOTE]
bende aynı soruyu merak ettim
Juli sen o eti pufları 1 ay saklamayı nasıl başardın:roflol:
1 ay neden yemedin
acaba koyduğun yeri mi unuttun:roflol:
sahi sen onu nasıl 1 ay durdurdun,şimdiye kadar yemen lazımdıkaydirigubbakcemile3
benim de iştahım açılmayagörsün senden farksız olurum,tutabilene aşolsunhihoyyyt
bende aynı soruyu merak ettim
Juli sen o eti pufları 1 ay saklamayı nasıl başardın:roflol:
1 ay neden yemedin
acaba koyduğun yeri mi unuttun:roflol:
normal bişey olduğunu söyle kocana...bazısının bulantısı olur bazısının uykusu...tahlillerinde iyi çıkar inşallah, uyyyşş senin bu avatar yordu beni...niye koşuyo o öyle bi o tarafa bu tarafa...
doktorum zaten söledi ama beyefendi dalga geçiyooo akşam oluyo yatıyoz sabah oluyo kalkıyoz benim eşim çok değişik bi hamilelik geçiriyo diyo ama arada kalk diyooo
aslında ben çok hareketliyim ya şimdi hep yatıyorum ne bilim ondan enerji almak için herhalde :roflol:
Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:
canım allah sabır versin sana moralini çok bozma muhakkkak vardır rabbimin bi bildiği inşallah en kısa zamanda rabbim sana hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım...
canım muayene ne kadar ssk biliyormusun birde asıl merak ettiğim kalp atışını dinletiyormu sen duydunmu canım hayırlı olsun bebeğin
sagol canım seninkide hayırlı olsun saglıklıca kucagımıza almak nasip olur insallah biz bagkurluyuz ssk ve bagkurdan muayne ucreti 2 tl alıyorlar bagkur testlerin yuzde 30 nu karsılıyormus 140 tl de testlere verdik ssk ne kadarını karsılıyor onu bimiyorum daha kalp atısını duymadım doktor alttan muayne istersne kalp atısını duyarız ama karnımdan goreyım dersen iki hafta sonra gel dedi bende biraz daha bekleyeyim istedim ama dedigim gibi super bi yer bi kere yada iki kere git begenmezsen degistirisin.
bebek odalarına bakınca cok üzülüyorum tayıncı bir işimiz oldugu için halıyle kendı evımde oturamıyorum daha doğrusu sabıt bir yerde otrmuyorum...ve ben bebk oda sı yapamıcam bu yüzden.ama cok ciciler cok güzel odalar .almaya kalksam bile millet ne gerek var alma dıcek moralım bozulcak hadı aldım dıyelım bakalım gittigimiz yere uyucakmı cok üzülüyorummmmmm napabilirmıyım benle aynı durumda olan yokmu
Doğruı tesbit etmişsin.Benim doktorum miğde boş kalınca asit yapar ve daha çok bulanır.Sık sık ama az az yiyerek bulantıyı engelleyebilirsin demişti.Bİr de kavrulmuş sarı leblebi miğde kazıntısını azaltıyor.