2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hadi inşallah güzelce büyümüştür bebişin beni de bu hafta çağırdı ama ben haftaya gidicem biraz daha büyüsün öyle göreyim..

inşallah aslında benim geç döllenme oldu ilk zaman endişe etti doktor çok şükür büyüdü kalp atışlarını CD'ye kopyaladı şimdiden çok heyecanlıyım birde ben çok halsizim ve yorgunum hep yatıyorum canım haftaya görcen ayy ne heyecanlı bir şey bu allahum herkese yaşatsın

kansızlık var mı sende de canım? benim dudaklarım bile bembeyaz, halim yok iş yapmaya...ve hatta bazen aldığım hava yetmiyor sanki...demir eksikliğinden oluyor bunlar...

kansızlık var mı sende de canım? benim dudaklarım bile bembeyaz, halim yok iş yapmaya...ve hatta bazen aldığım hava yetmiyor sanki...demir eksikliğinden oluyor bunlar...

2 hafta önce detaylı kan tahlili istedi doktorum ama sonucu kendisi aldı bana iyi dedi yarın detaylı söyler herhalde bildiğim kadarıyla yok ama hamile kalmadan önce demir eksikliğinden bahsediyordu eşim sürekli yatıyorum diye kızıyor işten eve gider gitmez hemen yatıyorum bide yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum

pattislerim soyulmuş...Allahım Allahım...her şey seyhan için...
meyveli soda manyaa oldum ben bu arada...
ayyy...aşeriyorum yaaa...

normal bişey olduğunu söyle kocana...bazısının bulantısı olur bazısının uykusu...tahlillerinde iyi çıkar inşallah, uyyyşş senin bu avatar yordu beni...niye koşuyo o öyle bi o tarafa bu tarafa...

sahi sen onu nasıl 1 ay durdurdun,şimdiye kadar yemen lazımdıkaydirigubbakcemile3
benim de iştahım açılmayagörsün senden farksız olurum,tutabilene aşolsunhihoyyyt[/QUOTE]

bende aynı soruyu merak ettim
Juli sen o eti pufları 1 ay saklamayı nasıl başardın:roflol:
1 ay neden yemedin
acaba koyduğun yeri mi unuttun:roflol:

pattislerim soyulmuş...Allahım Allahım...her şey seyhan için...
meyveli soda manyaa oldum ben bu arada...
ayyy...aşeriyorum yaaa...

canım ya meyveli soda içmemeye calış.soyle bebısıne asermesın:roflol:
şeker oranı oldugu ıcın bana dr yasaklamıstı...
sade maden suyu ıc canım...

hiç bikerem
ben onları kötü gün için saklıyordum :umursamaz:

Son düzenleme:
normal bişey olduğunu söyle kocana...bazısının bulantısı olur bazısının uykusu...tahlillerinde iyi çıkar inşallah, uyyyşş senin bu avatar yordu beni...niye koşuyo o öyle bi o tarafa bu tarafa...

doktorum zaten söledi ama beyefendi dalga geçiyooo akşam oluyo yatıyoz sabah oluyo kalkıyoz benim eşim çok değişik bi hamilelik geçiriyo diyo ama arada kalk diyooo
aslında ben çok hareketliyim ya şimdi hep yatıyorum ne bilim ondan enerji almak için herhalde :roflol:

sohbetiniz için teşekkür ederim birazdan işten çıkacam iyi akşamlar 2010 ocak anneleri

canım allah sabır versin sana moralini çok bozma muhakkkak vardır rabbimin bi bildiği inşallah en kısa zamanda rabbim sana hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım...

bebek odalarına bakınca cok üzülüyorum tayıncı bir işimiz oldugu için halıyle kendı evımde oturamıyorum daha doğrusu sabıt bir yerde otrmuyorum...ve ben bebk oda sı yapamıcam bu yüzden.ama cok ciciler cok güzel odalar .almaya kalksam bile millet ne gerek var alma dıcek moralım bozulcak hadı aldım dıyelım bakalım gittigimiz yere uyucakmı cok üzülüyorummmmmm napabilirmıyım benle aynı durumda olan yokmu

bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim şaka yapmıyorum: midem boşalmaya başladığı anda mide bulantım başlıyor, yememek midemi bulandırıyor yani:))

Doğruı tesbit etmişsin.Benim doktorum miğde boş kalınca asit yapar ve daha çok bulanır.Sık sık ama az az yiyerek bulantıyı engelleyebilirsin demişti.Bİr de kavrulmuş sarı leblebi miğde kazıntısını azaltıyor.

Ben yerken iştahla yesem de çıkarıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…