2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canım benimdee evim 2+1 küçük odam oturma odası bende oda yapamıycam bi şifonyer almayı düşünüyorum birde park yatak o zaten yatak odasında olacak
insan görünce özeniyor ama düşünüyorum oraya oda yapıcam 1 sene yanımda zaten 3 sene sonrada yine çocuk yapıcam hadi o çocuk nerde yatıcak odayı yine değiştir
yattığı kadar park yatakta yatırıp sonra yavrulu yatak almayı düşünüyorum daha sonrada başlık dolap o haline bir oda yaparım heralde

ama istersen bi yatak ve dolabını al onun uymayacağı yer olmazki
dolabını güzel tasarla çekmeceleri olsun hem şifonyer hem dolap özelliği görsün yada tek kapılı dolap ve ince uzun bi şifonyer al

benbilirim bende almayı düşünmüyorum evim küçük zaten.ben gereksiz görüyorum.ikinci çocuguda yapayımda inş.ozamana yapcam oda..alacagım karyolada en az 3 4 yaşına kladar yatabilcek zaten.ikinci bebişle aynı cinsiyet olursa aynı odaya alırız genç odası falan.aman ne bileyim..üzülme boşver...
beyaz lake çok güzel beşikler var ondan alcam...dönence falan süslü uyku setleri inş...

birde şu park yataklara öyle sinir oluyorumki gördükçe midem kalkıyor.valla ilk bebegim öyle sıradan birşeyede yatıramam basit geliyor bana....süslü cibinlikli beyaz mobilyalı ohh...zaten yatak odamda beyaz mobilya uyumlu olur...

6 gen yataklar var tam köşeye konuluyo onları çok seviyorum aslında
bazen tekli koltuklarımı atıp onlardan alıp yatak odasınada ufak bişey alıyim diyorum
park yataklar banada çok basit geliyo kumaşı özellikle naylon gibi int. te bitane gördüm çok beğendim ama canlısı nasıl olacak bakalım. yazın yazlığa giderken falan rahat götürürz diye düşünüyorum birde bakalım neler alıcaz

kızlar cok iyisiniz ve haklısınız
ozaman ben cok özellıklı dolap alsam bu benım mantıgıma yattı sonucta onunda bir dolabı ıllakı olucak..
karyolamı alsam park besıkmı halıda alırım.
aman tülde alırım ne tutcakkı demı kızlar ama sorun su suankı evım 2+1 ıns ekımde tasıncagımız yer 3+1 denk gelır bebişin sansna belkıde gelır denk( ozmaan havalara ucarım..
mantıklı düşününce ikinciye söle bıraz buyudulermı gecnc odası alırız evlenen kadar kullanırlar..
off üzülüyorum ama fikirlerınız mantıgmı yattı saten oda alsamda herseyı almam cok gereksız ayrıntılarıd avar saolun kızlarrr

inşallah bebeişiniz odasıyla gelir canım gönlünüze göre bir yer bulursunuz 3+1
ben odamdan bi çekyat 2 teklim var teklilerimi bi yer bulup göndericem zaten bebek için rahat bir yer lazım çekyatımda emzirirrim rahat rahat kullanırım birde kitaplık kalmış olacak yanına arada beşiğide getiririm odaya
en güzeli sade oda ya kullanışlı bikaç eşya

eskiden yatakmı vardı yazlıkta yatsın yer yatagında:))))))))))))))yerde sere serpe yatsın gari nolcemiş:))

esra sen yatak odasına almıcanmı bebişi.ben yatak odama alcam beşigini.ilk 6 ay yanımnda olması daha iyi bence gece sürekli uyancak kalkıp içeri gitmek zor olur hem belki duyamam falan...

ecrin yanıma alıcam canım ama gündüz emzirirken gece yine yatakta kolay olurmu bilmiyorum birde ben oturma odamdaki koltuğumu çok seviyorum çok rahat bel çok güzel destek alıyo daha rahat edermişim gibi geliyo

bu da beğendiğim yatak

kızlar ben cıkıyorum görüşmek üzere hoşçakalın

iyi akşamlar canım

eskiden yatakmı vardı yazlıkta yatsın yer yatagında:))))))))))))))yerde sere serpe yatsın gari nolcemiş:))

bencede olabilir haklısın vazgeçyim park yataktan kaydirigubbakcemile3
şuan kim nedese ona dönecek yerdeyim güzel mantıklı.... herşeyi bir arada düşünmek zorundayız

yatak super cok degısıkmıs.nerede bulabılırızkı boyle yatakları

galiba bu sitede görmüştüm bebek yatakları resimleri içinde kaydetmişim bilgisayarda
e bebektede böyle köşeli gördüm ama canım
çok hoş şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…