2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım bak bende süslü istiyorum öyle park yataklara gıcık oluyorum yaa.bebk dedigin hemde ilk süslü olur insanın gözü gönlü açılır.valla ilkinde hevesimi alayımda çevreme bakıyorum ikinci bebiş hep ilkinin eskilerriyle büyüyoo::)))

bayıldım ben buna :lepi:

iyi geceler kızlar
ben yokken ne güzel muhabbet edilmiş
öperim hepinizi
altıgen yatağı bende beğendim :lepi:

günaydın kızlar bişi sorucam size bu 2 li test için doktor hangi haftanızda çağırdı ya ben doktora sormayı unutmuşum dünde başkası bakıyodu yerine soramadım o yüzden sizleri merak ettim

günaydın kızlar bişi sorucam size bu 2 li test için doktor hangi haftanızda çağırdı ya ben doktora sormayı unutmuşum dünde başkası bakıyodu yerine soramadım o yüzden sizleri merak ettim

günaydın kızlar,cnm ben dün muayene oldum 11+3 üm şu anda doktorum benden 13. haftada istedi ikili testi normaldede 11 le 14 arası yapılıo

evet ne yapabilirsek ilk bebekte kar olacak. bi yerde toplayalım beğendiklerimizi faydalanırız fikir edinmiş oluruz

maşallah bebişine canım...

sağol canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bayıldım ben buna :lepi:

evettttt çok güzelll

sağol canım bütün bebişlerimiz kocaman olsun inşallah sağlıkla sıhhat le büyüsünler

herkese günaydın

pıtırcık doktor bir dahaki kontrole ne zaman çağırmıştı, kaçıncı haftadasın, bunu düşünerek çağırmıştır muhtemelen

herkese günaydın

pıtırcık doktor bir dahaki kontrole ne zaman çağırmıştı, kaçıncı haftadasın, bunu düşünerek çağırmıştır muhtemelen

canım bu hafta kan sayımları bazı hastalıklar için falan tahlil verdim onların birazıda cuma günü çıkmıştı ama cuma günü doktorum yoktu ameliyattaymış o yüzden başka doktora gösterdim sonuçları kendi doktorumuda görüp soramadım tabi nezaman geleceğimi

günaydın kızlar,cnm ben dün muayene oldum 11+3 üm şu anda doktorum benden 13. haftada istedi ikili testi normaldede 11 le 14 arası yapılıo
aaa rylai canım dün kontrolün nasıldı bebiş nasılmış
gelişimi nasılmış
benimde ikili test 13. haftada yapılacak

canım sen istersen dr a ulaşabiliyosan telefon et sor
yada en garanti 12. haftada gitturkbayragi

canım ara doktorunu sor ne zaman geliyim diye ama 8+6 sın şuan 9 sun zaten 3 hafta sonra 12 olacaksın o zaman git canım

canım o kadar halsiz olmak iyi değil sebebini araştırsın dr u8n söyle .bi dereceye kadar tmm am sen aşırısından bahsediyorsun.bi de tansiyonuna baktır canım sana tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…