ecrin yanıma alıcam canım ama gündüz emzirirken gece yine yatakta kolay olurmu bilmiyorum birde ben oturma odamdaki koltuğumu çok seviyorum çok rahat bel çok güzel destek alıyo daha rahat edermişim gibi geliyo
bu da beğendiğim yatak
teyzeleri bizim miniş babası taradı bugün resmini
günaydın kızlar bişi sorucam size bu 2 li test için doktor hangi haftanızda çağırdı ya ben doktora sormayı unutmuşum dünde başkası bakıyodu yerine soramadım o yüzden sizleri merak ettim
günaydın kızlar,cnm ben dün muayene oldum 11+3 üm şu anda doktorum benden 13. haftada istedi ikili testi normaldede 11 le 14 arası yapılıo[/QUOTE
çok sağol canım anladım gerçi yine arar sorarım doktora gerçi birkaç haftam var ozaman kadar yine giderim doktora
günaydın kızlar bişi sorucam size bu 2 li test için doktor hangi haftanızda çağırdı ya ben doktora sormayı unutmuşum dünde başkası bakıyodu yerine soramadım o yüzden sizleri merak ettim
günaydın kızlar,cnm ben dün muayene oldum 11+3 üm şu anda doktorum benden 13. haftada istedi ikili testi normaldede 11 le 14 arası yapılıo[/QUOTE
çok sağol canım anladım gerçi yine arar sorarım doktora gerçi birkaç haftam var ozaman kadar yine giderim doktora
cnm ben hastanede çalışıyorum için rahat olsun 11 le 14 le arası yapılıyo sen kaç haftadasın
canım bak bende süslü istiyorum öyle park yataklara gıcık oluyorum yaa.bebk dedigin hemde ilk süslü olur insanın gözü gönlü açılır.valla ilkinde hevesimi alayımda çevreme bakıyorum ikinci bebiş hep ilkinin eskilerriyle büyüyoo::)))
maşallah bebişine canım...
bayıldım ben buna :lepi:
maşllh canım
cnm ben hastanede çalışıyorum için rahat olsun 11 le 14 le arası yapılıyo sen kaç haftadasın
ben 8+6 yım bugün yani 9. haftam bitiyo çok şükür
herkese günaydın
pıtırcık doktor bir dahaki kontrole ne zaman çağırmıştı, kaçıncı haftadasın, bunu düşünerek çağırmıştır muhtemelen
aaa rylai canım dün kontrolün nasıldı bebiş nasılmışgünaydın kızlar,cnm ben dün muayene oldum 11+3 üm şu anda doktorum benden 13. haftada istedi ikili testi normaldede 11 le 14 arası yapılıo
canım bu hafta kan sayımları bazı hastalıklar için falan tahlil verdim onların birazıda cuma günü çıkmıştı ama cuma günü doktorum yoktu ameliyattaymış o yüzden başka doktora gösterdim sonuçları kendi doktorumuda görüp soramadım tabi nezaman geleceğimi
canım bu hafta kan sayımları bazı hastalıklar için falan tahlil verdim onların birazıda cuma günü çıkmıştı ama cuma günü doktorum yoktu ameliyattaymış o yüzden başka doktora gösterdim sonuçları kendi doktorumuda görüp soramadım tabi nezaman geleceğimi
canım o kadar halsiz olmak iyi değil sebebini araştırsın dr u8n söyle .bi dereceye kadar tmm am sen aşırısından bahsediyorsun.bi de tansiyonuna baktır canım sana tavsiyem2 hafta önce detaylı kan tahlili istedi doktorum ama sonucu kendisi aldı bana iyi dedi yarın detaylı söyler herhalde bildiğim kadarıyla yok ama hamile kalmadan önce demir eksikliğinden bahsediyordu eşim sürekli yatıyorum diye kızıyor işten eve gider gitmez hemen yatıyorum bide yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?