2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar bunu değil de, SATları yazalım bi...

benim sat 27 nisan... sizin?

evet, doktor ''tatlı bişeyler ye gel'' demişti geçen sene arkadaşıma.. sonra hemen gördüler erkek olduğunu

Benim sat 20 nisan ama minik kelebeğim daha küçük gözüküyor.Acaba annnesinemi cekiyorki benm gibi minyon tiplimi olucak acaba zemuszemus

herkesin derdi bi başka... üst komşum var, bebeği oldu 8-9 aylık falan heralde. bütün gece ağlıyor bebek. erkek bebek. çok ağladığı için, fıtık olma riski varmış.... doktor doktor geziyor.
hamileyken de, hep sorunluymuş.. kanamalrı falan olmuş.. ama şimdi, o zamanki züntülerinin solda sıfır kaldığını söylüyor.

bende 10haft+3 GUNLUK hamıleyım 5 kez dusuk yaptım korkularım var dınlenmedeyım 8 temmuzda 2 lı tarama testı var korkuyom cunku 33 yasındayım dualarınızı beklıyom bebek ozlemı gercekten zor uyuyamıyım testten ınsallah herkesın ıyı gecer bebegıne kavusur bırde ıkılı testte hcg 50 ve altı cıkarsa bebek erkekmıs ustu kızmıs bızım akadaslar denedıde belkı yararı dokunur sızlere ıyıkı kadınlar kulubu var zor anlarımı boyle yazarak atalttım

aa bilmiyodum bende bebeğimle daha fazla kalabilmek için doğumdan sonra hepsini kullanırım diyodum üzüldüm şimdi

Benim sat 20 nisan ama minik kelebeğim daha küçük gözüküyor.Acaba annnesinemi cekiyorki benm gibi minyon tiplimi olucak acaba zemuszemus

olabilir :)

sen 20 nisan sat'lısın. bu durumda yine de, şubat annesi olacaksın yani... epeyce geç döllenmiş senin ufaklık :)

kızlar bunu değil de, SATları yazalım bi...

benim sat 27 nisan... sizin?

evet, doktor ''tatlı bişeyler ye gel'' demişti geçen sene arkadaşıma.. sonra hemen gördüler erkek olduğunu

önceki kayıpların için çok üzüldüm canım,Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,öncekileri düşünüp moralini bozma,olumlu düşün iyi olsun,dualarımız seninle:Saruboceq:

aman sen çok iyi dinlen, iyi bi yat uzan hep... şu 12 haftayı bi geçir hayırlısıyla dinlenerek canım benim...

çıkıciiimm...
ütülüyü bekliim...
geç kaldı....offff....

SONUÇLARDAN HABERDAR ET YARIN BEN YOKUM BENDE DRA GİTCEM........opuyorumnanaktan

ÖYLEDE YAPABİLİRİM DU BAKALIM

lierac jel onlem alıcı krem ve ampulu tedavı edıcı sıkılastırıcı bıldıgım kadarıyla bana jel olanı verdı ve hamılelık donemınde guvenle kullanabılırsın yazıyor gogus ve dıger bolgelerde valla herkes baska sey soyluyor anlamadım ben de!! badem yagı dıyorlar ya badem yagı kıl koklerını oyle bır guclendırıyor kı hamılelık sonunda agda yapmadıgınız bolgelerede baslarsınız..
benım bır arkadas doktor tavsıye ettı dıye bebegıne badem yaglı masaj yaptı sımdı cocuk 3 yasında tuy yumagı oldu hem de kız aman dıkkat herseyın fazlası zarar dıkkat kızlar!!!

ayyy canım benım hayırlısı en dogru zamanda yıne olur merak etme vardır bır sebebı uzulme demek yersız ama paylasabılsek keske kendıne dıkkat et sen sen saglıklı ol da yıne olur..

yeni bilgi..ultrasona girmeden önce çikolata yenirse bebek çok hareketlenirmiş...
cinsiyet belirleme kolay olurmuş...
denemek lazım...bakıciizzz....
evet betişim ben kahvaltı edip cikolata yemiştim takla atıp duruyodu sıpa
okurken içim cızz etti
rabbim bu sefer meleğini size bağıslar insallah
duaların seninle canım:Saruboceq:

kimin ne dediği belli değil valaa
ben bi bebek yağı sürüyom o kadaaaa

çalısma mevzusu acılmıss
ben zaten her an cıkma halindeyim
ama calıssamda doğumdan sonra calısmam
patronum bırakmak istemiyor
yada ne zaman istersen gel basla dedi
ben doğumdan sonra 2-3 sene calısmam
evet maddi acıdan sıkısıcaz ama
ee torun torun basımızın etini yidiler
yapması bakması benden
bezi maması dedelerden zemuszemus
elimi suya sabuna sokmam bu saatten sonra :umursamaz:

kendi cocuğuma kendim bakmak isterim zaten bakıcıya asla vermem
babanne yakın ama istemiyorum gelsin sevsin her zaman ama ben bakarım

ee sizler ne yapcaksınız bakıcıya mı vereceksiniz

kızlar bugün 12 haftamız bitti çok şükür :Saruboceq: ilk tehlikeli zamanı atlattık biraz rahat nefes alıcam şimdilik darısı bekleyen herkese inşallah

canım ne gusell bızımkı de 9 haftalıkken hareket edıyordu cok hatta bıze sırtını dondu :))) cok guzel bır duygu dun gıttık yıne bu sefer hopluyordu yerı az daha fazla olsa takla atacaktı okadar cok hopladı ıkı kez sasırdık dr bıle cok guldu :))) Allah sağlık versın de hareketlı olsunlar..

ay valla herkesin ağzı başka bi laf üretiyor..
badem yağı.. aman aman ha... ben kaş-kirpik için kullandım bir sene boyunca... kaşlarım bir çıktı, inanamazsınız... zor arındım diyebilirim 4-5 senedir... kirpiklerim görmeye değer oldu:)

sakın orya buraya sürmeyin badem yağını, hint yağını... tüyler çoğalır, kıllar sertleşir...

yavrum benim o 3 yaşındaki kıza da çok üzüldüm.. geleceği de parlak değil bu durumda. görümcemin kızı 7 yaşında, aynen kıllarla başları dertte... ağda istiyorum diye ağlıyor kız.

anam ücretli izinler bitince işe başlıycam hemen
napalım mecburuz çalışmaya
ev yaptırıyoz bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…