kızlar bunu değil de, SATları yazalım bi...
benim sat 27 nisan... sizin?
evet, doktor ''tatlı bişeyler ye gel'' demişti geçen sene arkadaşıma.. sonra hemen gördüler erkek olduğunu
eğer memur yada sigortalı falansan,doğuma 3 hafta kala mecbur ayrılmak zorundasın canım izne,1 hafta kalana kadar çalışmana yasal olarak izin yok,işyerindekiler izin verip çalıştırsalar bile,bu doğum sonrasındaki süreye eklenmez,doğumdan önceki 8 haftanın en fazla 5 haftasının doğum sonrasına devredebilirsin,3 haftayı mecbur kullanacaksınyerimseniben
Benim sat 20 nisan ama minik kelebeğim daha küçük gözüküyor.Acaba annnesinemi cekiyorki benm gibi minyon tiplimi olucak acaba zemuszemus
inş canım senin şimdi kaçıncı haftada
ben 2 li testi yaptırmıycam eşimle öğle karar aldık
doktorumla paylaşmadım daha ama haftaya gittiğimde söyliycem
kızlar bunu değil de, SATları yazalım bi...
benim sat 27 nisan... sizin?
evet, doktor ''tatlı bişeyler ye gel'' demişti geçen sene arkadaşıma.. sonra hemen gördüler erkek olduğunu
bu gün tam 9 haftalık olduk canım
bende 10haft+3 GUNLUK hamıleyım 5 kez dusuk yaptım korkularım var dınlenmedeyım 8 temmuzda 2 lı tarama testı var korkuyom cunku 33 yasındayım dualarınızı beklıyom bebek ozlemı gercekten zor uyuyamıyım testten ınsallah herkesın ıyı gecer bebegıne kavusur bırde ıkılı testte hcg 50 ve altı cıkarsa bebek erkekmıs ustu kızmıs bızım akadaslar denedıde belkı yararı dokunur sızlere ıyıkı kadınlar kulubu var zor anlarımı boyle yazarak atalttım
bende 10haft+3 GUNLUK hamıleyım 5 kez dusuk yaptım korkularım var dınlenmedeyım 8 temmuzda 2 lı tarama testı var korkuyom cunku 33 yasındayım dualarınızı beklıyom bebek ozlemı gercekten zor uyuyamıyım testten ınsallah herkesın ıyı gecer bebegıne kavusur bırde ıkılı testte hcg 50 ve altı cıkarsa bebek erkekmıs ustu kızmıs bızım akadaslar denedıde belkı yararı dokunur sızlere ıyıkı kadınlar kulubu var zor anlarımı boyle yazarak atalttım
çıkıciiimm...
ütülüyü bekliim...
geç kaldı....offff....
aaa senin ne kadar iznin var öğle ben dayanabilirsem son aya kadar çalışıyım diyorum 1 hafta kala çıkarım 16 haftayı doğumdan sonra kullanıyım diyorum resmi olarak hakkımız ama hadi yeter gel derlerse yandım demektir
yulaf özlü ve e vitamini içeren kremler önerdi benim doktorum mesela göğüslerim için... lierac diye bişey var ama onu sadece karnıma ve göğüs dışındaki yerlere sürücem. göğüslere lierac ve benzeri sıkılaştırma toparlama özellikli kremler sürmeyecekmişim.
aklınızda olsun.
aloe veralı ürünler kullanılmayacak.. onu da unutmayın.. aloe vera, erken dönem düşüklere sebep olabildiği gibi, kasılmalar sebebi ile ölü doğumlara da sebep olabiliyormuş.
aman ha..
kalbi durmuş meleğimin ikinci yavrumunda hiç kalbinin attığını göremedik zaten...şuan karnımdalar ve yaşamıyor yavrularım....8 aftalıktı kuzularım....içim yanıyor allah kimseye yaşatmasın....ocak annesi olacaktım...ama kısmet değilmiş...
evet betişim ben kahvaltı edip cikolata yemiştim takla atıp duruyodu sıpayeni bilgi..ultrasona girmeden önce çikolata yenirse bebek çok hareketlenirmiş...
cinsiyet belirleme kolay olurmuş...
denemek lazım...bakıciizzz....
okurken içim cızz ettibende 10haft+3 GUNLUK hamıleyım 5 kez dusuk yaptım korkularım var dınlenmedeyım 8 temmuzda 2 lı tarama testı var korkuyom cunku 33 yasındayım dualarınızı beklıyom bebek ozlemı gercekten zor uyuyamıyım testten ınsallah herkesın ıyı gecer bebegıne kavusur bırde ıkılı testte hcg 50 ve altı cıkarsa bebek erkekmıs ustu kızmıs bızım akadaslar denedıde belkı yararı dokunur sızlere ıyıkı kadınlar kulubu var zor anlarımı boyle yazarak atalttım
lierac jel onlem alıcı krem ve ampulu tedavı edıcı sıkılastırıcı bıldıgım kadarıyla bana jel olanı verdı ve hamılelık donemınde guvenle kullanabılırsın yazıyor gogus ve dıger bolgelerde valla herkes baska sey soyluyor anlamadım ben de!! badem yagı dıyorlar ya badem yagı kıl koklerını oyle bır guclendırıyor kı hamılelık sonunda agda yapmadıgınız bolgelerede baslarsınız..
benım bır arkadas doktor tavsıye ettı dıye bebegıne badem yaglı masaj yaptı sımdı cocuk 3 yasında tuy yumagı oldu hem de kız aman dıkkat herseyın fazlası zarar dıkkat kızlar!!!
benimde bugün tam 9 haftalık aynı gidiyoruz bakalım hangimiz önce doğrucaz :dance:
günaydınnnnn...
az önce dr dan geldim... aslında 2 hafta sonra gitmem gerekiyodu ama dayanamadım....
bebişim büyümüş, 23 mm olmuş, nasıl oynuyo, görseniz. poposunu yukarı kaldırıp duruyo... çok güldük eşimle.. dr maşallah çok hareketli olacak dedi :)
ayyyy... çokkk mutluyum....zemuszemus
kızlar bugün 12 haftamız bitti çok şükür :Saruboceq: ilk tehlikeli zamanı atlattık biraz rahat nefes alıcam şimdilik darısı bekleyen herkese inşallah
lierac jel onlem alıcı krem ve ampulu tedavı edıcı sıkılastırıcı bıldıgım kadarıyla bana jel olanı verdı ve hamılelık donemınde guvenle kullanabılırsın yazıyor gogus ve dıger bolgelerde valla herkes baska sey soyluyor anlamadım ben de!! badem yagı dıyorlar ya badem yagı kıl koklerını oyle bır guclendırıyor kı hamılelık sonunda agda yapmadıgınız bolgelerede baslarsınız..
benım bır arkadas doktor tavsıye ettı dıye bebegıne badem yaglı masaj yaptı sımdı cocuk 3 yasında tuy yumagı oldu hem de kız aman dıkkat herseyın fazlası zarar dıkkat kızlar!!!
KIZ İŞTEN ÇIKINCA BEBİŞİNİN MASRAFLARI NOLCEK?:umursamaz:
ben öyle yapmayı düşünüyorum betişim doğumdan 3 hafta önce ayrılcam sonra doğumdan sonra 13 hafta + senelik izin+ 1-2 ay rapor+1 ay falanda idari izin kullanırım artıkın napem bebişimi nasıl bırakcem yaaaaaaaa :gitme::gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?