kızlar gunaydınn dun aksam ustu hıc ii degıldım.
esım kaza yapmıs banada haber vermedıler.gec haberım oldu.
Allah korumuskı esımde hıc bır sey yok gozu morarmıs azcık o kadar.
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
bugun bebısımızı gormeye gıtcez ıns ordan guzel haber alırız..
kızlar bugün 12 haftamız bitti çok şükür :Saruboceq: ilk tehlikeli zamanı atlattık biraz rahat nefes alıcam şimdilik darısı bekleyen herkese inşallah
bende yarın 13. haftayı bitiriyorum cinsiyetlerine zaman öğrenebiliriz acaba
canım ne gusell bızımkı de 9 haftalıkken hareket edıyordu cok hatta bıze sırtını dondu :))) cok guzel bır duygu dun gıttık yıne bu sefer hopluyordu yerı az daha fazla olsa takla atacaktı okadar cok hopladı ıkı kez sasırdık dr bıle cok guldu :))) Allah sağlık versın de hareketlı olsunlar..
bende yarın 13. haftayı bitiriyorum cinsiyetlerine zaman öğrenebiliriz acaba
hülyacım ben 13+2 de öğrendim
darısı sana sen ne zaman gidicen doktora
sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle
bende 10haft+3 GUNLUK hamıleyım 5 kez dusuk yaptım korkularım var dınlenmedeyım 8 temmuzda 2 lı tarama testı var korkuyom cunku 33 yasındayım dualarınızı beklıyom bebek ozlemı gercekten zor uyuyamıyım testten ınsallah herkesın ıyı gecer bebegıne kavusur bırde ıkılı testte hcg 50 ve altı cıkarsa bebek erkekmıs ustu kızmıs bızım akadaslar denedıde belkı yararı dokunur sızlere ıyıkı kadınlar kulubu var zor anlarımı boyle yazarak atalttım
jülicim sen normal ultrasonda mı yoksa 3 boyutlu ultrasonda falanmı öğrendin cinsiyeti,bende haftaya 12+2 haftalıkken 3 boyutluya giricem,öğrenirmiyim acaba kuzularımın cinsiyetinifisfisfis
ay valla herkesin ağzı başka bi laf üretiyor..
badem yağı.. aman aman ha... ben kaş-kirpik için kullandım bir sene boyunca... kaşlarım bir çıktı, inanamazsınız... zor arındım diyebilirim 4-5 senedir... kirpiklerim görmeye değer oldu:)
sakın orya buraya sürmeyin badem yağını, hint yağını... tüyler çoğalır, kıllar sertleşir...
yavrum benim o 3 yaşındaki kıza da çok üzüldüm.. geleceği de parlak değil bu durumda. görümcemin kızı 7 yaşında, aynen kıllarla başları dertte... ağda istiyorum diye ağlıyor kız.
ikiz anasııı ben normal usg de öğrendim canımopuyorumnanaktan
hımmss,çok şanslısın o zaman jülicim,senin bebek hiç inatçı olmayacak,hemececik gösterivermişkaydirigubbakcemile3
jülicim sen normal ultrasonda mı yoksa 3 boyutlu ultrasonda falanmı öğrendin cinsiyeti,bende haftaya 12+2 haftalıkken 3 boyutluya giricem,öğrenirmiyim acaba kuzularımın cinsiyetinifisfisfis
yok bence benim bebiş babası gibi utanmaz bişi olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben 12+2 de öğrendim cinsiyetini%51 olasılık olsada seninki %kaç julicim
benim içime hep kızmış gibi gelio ama..
hımmss,çok şanslısın o zaman jülicim,senin bebek hiç inatçı olmayacak,hemececik gösterivermişkaydirigubbakcemile3
yok bence benim bebiş babası gibi utanmaz bişi olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaslar evet sıze bunu soracaktım ben de bız de cuma ıcın 3 boyutlu ultrasona gun aldık hıc gıden var mı erken zamanlarında 3 boyutlu usg ıcın?
shine bende 1,55 boyunda 40 kiloyum.10 haftalık hamileyim
kızlar ikili test için en erken kan ne zaman verilebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?