2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

gecmıs olsun canım.. insallah guzel haberler getırırsın bıze de :))

kızlar bugün 12 haftamız bitti çok şükür :Saruboceq: ilk tehlikeli zamanı atlattık biraz rahat nefes alıcam şimdilik darısı bekleyen herkese inşallah

bende yarın 13. haftayı bitiriyorum cinsiyetlerine zaman öğrenebiliriz acaba

ay maşallah kızlar... darısı bizlerin başına :)

aaaaaaaaaaa süper süper.. demekki benimki de hareketli olabilir şimdi.... ay ben salıyı nasıl beklicem bilmiyorum hiç :)

hülyacım ben 13+2 de öğrendim
darısı sana sen ne zaman gidicen doktora

jülicim sen normal ultrasonda mı yoksa 3 boyutlu ultrasonda falanmı öğrendin cinsiyeti,bende haftaya 12+2 haftalıkken 3 boyutluya giricem,öğrenirmiyim acaba kuzularımın cinsiyetinifisfisfis

sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle

sonuna kadar normal doğumu zorlayacağım, hatta dr. umu zarfladım eğer sezaryene yakın görseydim değiştirecektim. Yine de çevremde normal doğum taraftarı dr. aramaya devam ediyorum yedekte tutacağım...umarım normal olur...

dualarımız senınle canım ben de bugun ıkılı test ıcın kan aldırdım bakalım hepimizin ii cıkar insallah..

jülicim sen normal ultrasonda mı yoksa 3 boyutlu ultrasonda falanmı öğrendin cinsiyeti,bende haftaya 12+2 haftalıkken 3 boyutluya giricem,öğrenirmiyim acaba kuzularımın cinsiyetinifisfisfis

ikiz anasııı ben normal usg de öğrendim canımopuyorumnanaktan

ah kıyamam yaaa cok zor ben bıle az olmasına ragmen zorlanıyorum da kucucuk cocuk of of benım kayınpedderım doktor valla kayınvalıdeme hıcbırsey surdurtmemıs sadece son aylarda ıstersen vazelın sur demıs. bebege de (yani eşime) bırak kendı cıldı kendı yağlansın herseyın dogalı ıyı dıye hıc bırsey surdurtmemıs valla hıc bır sorunları yok maşallah kayınvalıdemın de bır catlagı bıle yok ama tabıı bu konu bıraz bunye meselesı. bana da herseyı yasakladı da ben arada suruyorum kadın dogum uzmanıma sorup en azında yuz kremı gunes kremı vs...

hımmss,çok şanslısın o zaman jülicim,senin bebek hiç inatçı olmayacak,hemececik gösterivermişkaydirigubbakcemile3

yok bence benim bebiş babası gibi utanmaz bişi olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

arkadaslar evet sıze bunu soracaktım ben de bız de cuma ıcın 3 boyutlu ultrasona gun aldık hıc gıden var mı erken zamanlarında 3 boyutlu usg ıcın?

kızlar ben 12+2 de öğrendim cinsiyetini%51 olasılık olsada seninki %kaç julicim
benim içime hep kızmış gibi gelio ama..

kızlar ben 12+2 de öğrendim cinsiyetini%51 olasılık olsada seninki %kaç julicim
benim içime hep kızmış gibi gelio ama..

canım bana yüzde vermedi
büyük ihtimal erkek didi
bakalım hayırlısı
ama bizim gözümüzü hep kızda
özellikle babasınınzemuszemus

hımmss,çok şanslısın o zaman jülicim,senin bebek hiç inatçı olmayacak,hemececik gösterivermişkaydirigubbakcemile3

bence erkek olduğundan :) yiğidin malı meydanda malum...

yok bence benim bebiş babası gibi utanmaz bişi olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

arkadaslar evet sıze bunu soracaktım ben de bız de cuma ıcın 3 boyutlu ultrasona gun aldık hıc gıden var mı erken zamanlarında 3 boyutlu usg ıcın?

bu 3 boyutlu nedir? ne işe yarar? biri bi bilgi verebilir mi bana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…