2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
:dance:valla memnundum ben bu halimden boyda kısa.bakalım kaç kilo alıcam dogurana kadar aman saglıklı olsunda kilo milo önemli degil...

kızlar ikili testin sonucu ne kadar zamanda çıkıyor ben yarın yaptıracağımda...

sivriş yaptırdığı yer göre değişir devlet 1 haftada özellerler 2-3 günde

ya kızlar öyle çok istiyorum ki muhabbete katılmayı ama zor topluyorum kafamı...öldürecek beni bu bulantılar...ağzımın tadı berbat...emedur fitil kullandım ilk defa...soda, leblebi...ne varsa yutuyorum bana mısın demiyor, ya ne zormuşşş bu iş...

ah şimdi anlıyorum seni.
az önce çok fena çıkartma yaptım.. boğazım bile tahriş oldu - acıyor.

balık düşündüm.. başıma bunlar geldi..

kıyamam yaaa ben de senın haftanda cok agırlasmıstım deppo sonra daha normale donecek uzulme agrın da var mı bu ara o da artabılır. benım mıgrenım azdı bu ara..
yogurtlu makarna karpuz muz yemeye calış ben leblebi ve cubuk kraker gormek ıstemıyorum artık o kadar bıktım calısıyor musun evdemısın canım ben ısyerınde cok kotu oluyorum da ev de ve oksıjenlı alan ıyı gelıyor.
bir de yuruyus yap mutlaka yorulup uyuyorsun ıyı gelıyor.
bulgur ıyı gelmez derler mıdeye ama ben bulgurlu bırseyler yıyınce ıyı gelıyordu.
ne cok yazdım bır de cıkarmadan once mutlaka ıcebıldıgın kadar su ıc zorlama kendını ve asıt yakmasın bogazını benım heryerım catladı dudak bogaz kalmadı

ah şimdi anlıyorum seni.
az önce çok fena çıkartma yaptım.. boğazım bile tahriş oldu - acıyor.

balık düşündüm.. başıma bunlar geldi..

sımdı yazdım canım deppoya cıkarmadan ıkı bardak su en az bır bardak su ıc rahat cıkar asıt yakıyor yoksa hele burnundan cıkarsa gör acıyı offffffffff offfffffff

ben 2 kilo almışım sivrim sen kaç klilo aldın benimki 13 haftası bitti.bebem..

kızlar ayrıntılı ultrason ıcın bana soylenen fıyat 350 tl cok degıl mı yaa! bılgısı olan yada sorabılecek olan var mı?

arkadaşlar mide bulantısı içn sanırım yapılacak hiçbişey yok ben hçbir care bulamadım ama soda nında artık ii gelemdiğini biliyorum mideyi çok daha fazla sulanırıyor gibi az daha dayanacağız eğer mentol kokusundan rahatsız olmuyorsanız colgate sıvı diş macunu ağız tadını 15-20 dk lık bil olsa değiştiriyor tavisye ederim su içmekte benim gibi problemi olan varsa pipetle buğaza kadar gidip öyle içmek

ahh şunu daha evvel yazsaydın, ben de içerdim o suyu :)
şu an yanıyor boğazım.

sımdı yazdım canım deppoya cıkarmadan ıkı bardak su en az bır bardak su ıc rahat cıkar asıt yakıyor yoksa hele burnundan cıkarsa gör acıyı offffffffff offfffffff

aman diyim... bir de o versiyonu mu vardı bunun...

kibele hangi hastane verdi o fiyatı :1shok:
adaşım bende 3 kilo aldım doktor normal iyi gidiyorsun dedi
yalel ve deppocum gececek kızlar sabredin benin 10. haftadan sonra bitti,
ağız tadından cok cekktim bende oda 12, haftada bittii

ay allahım ya.. bu bulantı ve istifra halleri 6-7-8. haftalarda olmuyor muydu? öyle diyordu deneyimliler diye hatırlıyorum ben ya...
bugün 4 oldu bu...
doktoru mu arasam ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…