kızlar anca geldim. ipek uyudu...
geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.
ipek bugün biraz daha iyi. hala mızmız ve iştahsız ama dünkü gibi ağlamıyor en azından. ne oluyor anlamadım son 10-15 gündür habire hastayız...
umarım kısa zamanda toparlar. dün gece yine 4 kere uyandı... sabah 7 de aldım yanıma 9 a kadar koynumda uyudu. bende ellemedim hasta uyusun dedim...
kahvaltısını güzelce etti Allah a şükür. ama kızlar ilaç içirmek tam bir dert. ilacı elimde gordugu an kıyamet kopuyor. aglaya aglaya ıcıyor. hele burun spreyi yarabbim hiç durmuyor zor sıkıyorum yıne aglaya aglaya... nolucak bilmem...
bütün bebeklerimiz ve annelerimiz hasta olmuşsezonu açtık...
geçmiş olsun kızlar
ebrucum size ayrıca geçmiş olsun. sinirlerin çok bozulmuş belli,annene falan git 1-2 gün onlar biraz baksınlar sen dinlen. kolay değil uykusuzluk inan çok iyi biliyorum... eşin içinde sıkma canını eğer hastaneye yatınca eskisinden çok daha iyi olucaksa varsın yatsın.
hf salı ipeği kontrole götürcem kulağı için.
normalde cuma günü aylık kontrolumuz vardı ama dün gittiğimizde tarttı doktor tekrar getirmene gerek yok dedi.
bu ay 650 gr almış 8.250 gr olmuş ama boyu uzamamış hala 69 cm
minyon olucak sanırım hala 70 cm leri göremedik
ebrucum işin zor ya...
insan gece doğru düzgün uyumadımı canavara dönüyor. sinirler harap oluyor. neden yatmıyor duru gazı falan mı var acaba?
yani doktor normal diyor ama.cnm iyi kilo almış
boyu istatisliklere göre normal deilmi zeynepçim
bence onun kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım ebru artık.ah bi anlasam dün gündüz 4 den sonra uyutmuyorum 6 buçukdan 9 buçuğa kadar kucağımda gezdiriyorum okadar uykusu geliyoki bende uyutmamak için oyalıyorum ama tam bi kabus sürekli ağlamaklı neyse dün 9.30 da yatırdım emzirdim uydu gece 2 ye kadar saydım tam 8 kere kalktı sonra odasında kanepe var orayı açtım beraber uyuyalım dedim yok bu sefer gene uyandı sürekli ama uyuyo sonra kıpır kıpır dönüyo sonra hop uyanıyo gaz ilacıda veriyom ama ben anlamadım öyle sürekli ağlamaklı değil uykusu var ama derin uykuya geçemiyo bi türlü hasta gibi yada aç gibi de değil doktora götürim dicem ama hasta olsa gündüz de huzursuz olur demi gündüz gayet normal çünkü..
ah bi anlasam dün gündüz 4 den sonra uyutmuyorum 6 buçukdan 9 buçuğa kadar kucağımda gezdiriyorum okadar uykusu geliyoki bende uyutmamak için oyalıyorum ama tam bi kabus sürekli ağlamaklı neyse dün 9.30 da yatırdım emzirdim uydu gece 2 ye kadar saydım tam 8 kere kalktı sonra odasında kanepe var orayı açtım beraber uyuyalım dedim yok bu sefer gene uyandı sürekli ama uyuyo sonra kıpır kıpır dönüyo sonra hop uyanıyo gaz ilacıda veriyom ama ben anlamadım öyle sürekli ağlamaklı değil uykusu var ama derin uykuya geçemiyo bi türlü hasta gibi yada aç gibi de değil doktora götürim dicem ama hasta olsa gündüz de huzursuz olur demi gündüz gayet normal çünkü..
fenotralAllah yardımcın olsun canım çok zor uyumayan çocuk...
sabahlar olmaz bi türlü...
bizim bi arkadaş fenotral diye bi şurup veriyodu uykusuzluk için...
bebeği uyku düzenini kurunca bıraktı...
bi dene derim...
çıplak tartıyo canım bezinide çıkarıyo hattakızlar dr sizin bebekleri kıyafetleriylemi tartıyo çıplakmı...
bizimki kıyafetle tartıyo...
kızlar dr sizin bebekleri kıyafetleriylemi tartıyo çıplakmı...
bizimki kıyafetle tartıyo...
yani doktor normal diyor ama.
hata bende,burda kıyaslıyorum sürekli bakıyorum çoğu 70-75 arası bizimki kısa diyorum...
ama yapmamak lazım işte her bebek bir değil.
bu da bana gelsin alsanaalsanasmile
bence onun kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım ebru artık.
arsızlığa vurmuş gibi işi.
eğer gazı yoksa aç ta değilse tamamen arsızlık hatta :sinifsinif:
sıbelce benım doktorda soyuyo tartarken soymasa gısısıne 200 gram dusuyo
hıımm..bizimki soymuyo ama düşüyo gr dan...fenotral
hımmm
hemen bi araştırayım :)
çıplak tartıyo canım bezinide çıkarıyo hatta
çişi ağır çeker diye
sağol canım..kış gelmeden hasta ettik bebişleri..Allah yardımcımız ola...sibelcim geçmiş olsun canım ..
zeynebin çıtçıtlı body ve bezi kalıyor üstünde sadece tartılırken sibelcim.....
amaninnn seninki iyiden iyiye bilinçli yapıyo..biyeri ağrıdığından değil...gitsen ile dr sana ne diyecek geçer diyecek canım...banada öyle geliyo ayağıma koyuyorum hoop uyuyo yerine koyuyorum yatakda ayaklarını bi vuruyo bi görseniz bidaha alıp sallıyom valla bende bi doktora götirim diyorum şu uyku için olan şurubu bi sorim yaa ama korkuyomda bi zararı olur diye yani ben doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyorum bu çocukda yani uydu yatağına koyuyorum ya uyanmasa bile ben yatağıma gidiyorum yaa içimde bi stres uyancak diye ki uyanıyo zaten kalk yat kalk yat kafam ambele oluyo dün artık nasıl bağırdığımı ve ne söylediğimi bilmiyorum eşim geldi yanıma neyapıyosun diye..
evet en mantıklısı takmamak...zeynepçim kıyaslayınca bende oğlumu kısa buluyorum zayıf buluyorum ama istaisliklere göre normal
takıyorum öncden ama takmamaya çalışıyorum
bencede o uyku ilaçları pek normal değil.banada öyle geliyo ayağıma koyuyorum hoop uyuyo yerine koyuyorum yatakda ayaklarını bi vuruyo bi görseniz bidaha alıp sallıyom valla bende bi doktora götirim diyorum şu uyku için olan şurubu bi sorim yaa ama korkuyomda bi zararı olur diye yani ben doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyorum bu çocukda yani uydu yatağına koyuyorum ya uyanmasa bile ben yatağıma gidiyorum yaa içimde bi stres uyancak diye ki uyanıyo zaten kalk yat kalk yat kafam ambele oluyo dün artık nasıl bağırdığımı ve ne söylediğimi bilmiyorum eşim geldi yanıma neyapıyosun diye..
sibel kız pek iyi şeyler yazılmıyor fenotral için.
alerji şurubuymuş.
piyasadaki alerji ilaçlarının hepsi uyku yapıyor. yani bu uyku ilacı değil,alerji ilacı,ama yan etkisi uyku yapması...
açın bakın bütün alerji ilaçlarının yan etkisi uykudur...
ne bileyim ya bi dönem bende düşündüm ama vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?