günaydın kızlar herkese
ay herkes mi hasta ya analı-bebikli:bbo:geçmiş olsun tüm hasta bebişlere tez zamanda iyileşin inşallah
afiyet olsun revna'ya yeesin de büyüsünopuyorumnanaktan
kızlar taze yapınca muz koyun derim ben.dün uslu bi çocuk olduğu için akşam ödül verdim toprak'a.muz-cevizle yaptım yine.çıldırıyo içerken mamayı
Rica ederim lafı bile olmazyerimsenibenvalla benim kızda sevdi çok teşekkür ederim tarif için hemde bol vitaminli oldu dün akşam nutrigen vermedim vitaminli mama yedi diye
SELMACIM sizede geçmiş olsun maaille başlayın hemen ıhlamur bal limon yapın senin işin zor allah yarmcın olsun
heee bi de hülya sana ne dicem,sen diyince farkettim,şaşırdım.Bak ben de iki kere ıspanak verdim oğlana.İlkinde az vardı ıspanak,karışık sebze yemeğiydi.Yüzünde özellikle alında filan aynı isilik gibi bişeyler çıktı.Hatta bende eşime ıspanak verdim değişik o da alerji yapmaz herhalde dedim.Ertesi gün göbeğinde bezin üstüne doğru aynı isilik gibi olmuştu.Gittim yıkadım belki çişli kalmıştır dedim.
İki gün önce verdim bi de.O tam ıspanak yemeğiydi.O zamanda aynı şey oldu kızzz.Aaaa ıspanak alerji yapar mı acaba bee,hiç duymadım..
aynen valla oğlum kaç kere hastalandı doğduğundan beri 8 aylık ama belki 12 kez hastalanmıştır kaç posta iğne yedi ahh ahh ...O çocuğu yıkar paklarsan hasta olur herhalde. Bünyesi kaldırmaz. Genetik bu. Sen bütün gün orda öyle dursan sen de hasta olursun. Bebeklerimiz de bizim gibi. Dünya şampiyonu iki yüzücü evlenmiş. Herkes demniş süper yüzücü bi çocuk doğdu çocuklarını doğduğunda. Bunlar da sonra çocuğu buzlu suya sokmuşlar. Bazı yerlerde doğunca buzlu karlı suya sokulurmuş çocuklar ki hasta olmazlarmış. Bunların çocuğu ölmüş. Neden böyle opldu demişler yüzücüler halka. Onlar da siz buzlu suya sokulmadınız ki demişler.
hadi bakalım attalaraaanneanneye misafir geliyormuş: bizi de çağırdı.
benim kuzu anladı galiba: atta deyip duruyor. gidelim bariii kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsungünaydın hanımlar çok hastayım çok işe nasıl geldim nasıl yatakdan kalkdım bir bilseniz ufff işyerınde herkes hasta 1 kişi hasta olunca herkes hastalanıyor ne yapcaz bakalım Çınarda yenı ıyılesıyordu eyvahedigeldismile
inş. iyi şeyler söylerKızlar birazdan biz dr a gideceğiz. Bakalım neler diyecek Dr amca.. Bu arada Esra da ben de aynı anda nezle olduk. Burnu akıyo kızımın.
Hasta olan bebişlere ve annişlere çok geçmiş olsun inş.çabucak düzelirler
Zeynebin burnu tıkalı ağzından nefes alıp veriyor,benimde başım ve boğazlarım çok ağzrıyor,okullar tatil çocuklar evde bugün, Keremde hapşırıp duruyor,Erenin sesi kısılmış gibi hep birlike hasta oluyoruz sanırım allah yardımcım olsunakannehir
Günaydın kızlar herkese
Ay herkes mi hasta ya analı-bebikli:bbo:Geçmiş olsun tüm hasta bebişlere tez zamanda iyileşin inşallah
Afiyet olsun Revna'ya yeesin de büyüsünopuyorumnanaktan
Kızlar taze yapınca muz koyun derim ben.Dün uslu bi çocuk olduğu için akşam ödül verdim Toprak'a.Muz-cevizle yaptım yine.Çıldırıyo içerken mamayı
ıspanak yapabilir canım kardeşimin kızı ne zaman ıspanak yese ağzının kenarları kıprkırmız oluyor .....
kızlar ben daha öncede dedim ama tercih meselesi diye karışmıyim dedim 1 yaşından önce ıspanak verilmez içindeki oksalatlar zararlı bebişlere
herkeze günaydın ,hasta olanlara geçmiş olsun.kızlar moralim çok bozuk eşim rahatsız karaciğerinde sorun çıktı bugun akşam doktora gidecek belki hastaneye bile yatması gerekebilir çok mutsuzum kızım gene dün bütün gece uyumadı rahat 15-16 kere kalkmıştır sinirlerim harap oldu en son sabah ezanı okunuyodu kendimi kaybettim çocuca bi bağırdım güya bağırmıcam diye yattım gece ama dayanamıyorum kendimi tutamadım offff yaa ne olur dua edin eşimde büyük bi sorun çıkmasın..
ebru cok geçmiş olsun canım. bişey yoktur kötü düşünme. eşin sigara içiyormu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?