2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla benim kızda sevdi çok teşekkür ederim tarif için hemde bol vitaminli oldu dün akşam nutrigen vermedim vitaminli mama yedi diye

SELMACIM sizede geçmiş olsun maaille başlayın hemen ıhlamur bal limon yapın senin işin zor allah yarmcın olsun

valla benim kızda sevdi çok teşekkür ederim tarif için hemde bol vitaminli oldu dün akşam nutrigen vermedim vitaminli mama yedi diye
Rica ederim lafı bile olmazyerimseniben
Ay kızlar dün akşam ev sahibi aradı evi sattığı adamın kredisi çıkmamış,çıkmayın evden diyo
Allahım ne kadar büyüksün,alırsan mazlumun ahını böyle olur işteklava:
Eşim çıkcaz illa diyo,ben de sevmiyorum bu evi ama taşınmayı hiç gözüm almıyor.İnşallah ikna edebilirim benim adamı

Havvacık güzel haberlerle gelin inşallah doktordan..
Nedir bugünkü planın bakim,neler yapcaksınız ana-kız

heee bi de hülya sana ne dicem,sen diyince farkettim,şaşırdım.Bak ben de iki kere ıspanak verdim oğlana.İlkinde az vardı ıspanak,karışık sebze yemeğiydi.Yüzünde özellikle alında filan aynı isilik gibi bişeyler çıktı.Hatta bende eşime ıspanak verdim değişik o da alerji yapmaz herhalde dedim.Ertesi gün göbeğinde bezin üstüne doğru aynı isilik gibi olmuştu.Gittim yıkadım belki çişli kalmıştır dedim.
İki gün önce verdim bi de.O tam ıspanak yemeğiydi.O zamanda aynı şey oldu kızzz.Aaaa ıspanak alerji yapar mı acaba bee,hiç duymadım..

ıspanak yapabilir canım kardeşimin kızı ne zaman ıspanak yese ağzının kenarları kıprkırmız oluyor .....

kızlar ben daha öncede dedim ama tercih meselesi diye karışmıyim dedim 1 yaşından önce ıspanak verilmez içindeki oksalatlar zararlı bebişlere

Sağolun kızlar.. Hazırlanıyoruz bi yandan da size bakıyorum...
Özlemcim valla bol bol sevişeceğiz kızımla diycem ama nezleyim. Fazla yaklaşmayayım diyorum gerçi o da hasta ama içim rahat değil hiç.

aynen valla oğlum kaç kere hastalandı doğduğundan beri 8 aylık ama belki 12 kez hastalanmıştır kaç posta iğne yedi ahh ahh ...

anneanneye misafir geliyormuş: bizi de çağırdı.
benim kuzu anladı galiba: atta deyip duruyor. gidelim bariii kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım attalaraa

canım geçmiş olsun

Kızlar birazdan biz dr a gideceğiz. Bakalım neler diyecek Dr amca.. Bu arada Esra da ben de aynı anda nezle olduk. Burnu akıyo kızımın.
inş. iyi şeyler söyler

selmacım hepiniz hasta olmuşsunuz geçmiş olsun
sen tecrubeli anne bilirsin yapıcağını iyileştirirsin yavruları

ay bende yapim şöle mamalar

ıspanak yapabilir canım kardeşimin kızı ne zaman ıspanak yese ağzının kenarları kıprkırmız oluyor .....

kızlar ben daha öncede dedim ama tercih meselesi diye karışmıyim dedim 1 yaşından önce ıspanak verilmez içindeki oksalatlar zararlı bebişlere

hımm ıspanak vermeyi düşünüyodum ben vermiyim bari

herkeze günaydın ,hasta olanlara geçmiş olsun.kızlar moralim çok bozuk eşim rahatsız karaciğerinde sorun çıktı bugun akşam doktora gidecek belki hastaneye bile yatması gerekebilir çok mutsuzum kızım gene dün bütün gece uyumadı rahat 15-16 kere kalkmıştır sinirlerim harap oldu en son sabah ezanı okunuyodu kendimi kaybettim çocuca bi bağırdım güya bağırmıcam diye yattım gece ama dayanamıyorum kendimi tutamadım offff yaa ne olur dua edin eşimde büyük bi sorun çıkmasın..

canım çok geçmiş olsun eşine hastaneye yatıp tedavi göreceği bir hastalıksa şükür cnm Allah beterinden saklasın
bebişede bağırma kız yazık annesi ben çok sinirlenince kendime yapıyorum bazen bi tokat etıyorum bazen saçımı yoluroum sakinliyorum biraz saçma gelebilir ama çocuğa bağırmaktan iyidir
canım Allah tez zamanda şifa versin eşine

günaydın kızlar nasılsınız kızımı bıraktım bu sabah gene her gün daha zor sanki dün ağlamış memme diye içim acıdı alışıcak ama dünde bişey yememişti ya bu sabah kahvaltısını ben evde yaptırdım 7 de sonra yola çıktık şimdide uyumuş düzene giriyo yavaştan galiba kızlar

ZEYNEP canım geçmiş olsun sakındıkça dediğin gibi üst üste geliyo tez zamanda atlatsın inş.

HAVVA güzel haberlerle gel inş.

kızım araba koltuğunu sevdi kızlar bakınıyo sabahları götürken bizimkinin markası RÖMER KING TS memnunuz şuan tavsiye ederim dün soran olmuştu

atladığım varsa kusura bakmayın kızlar

herkeze günaydın ,hasta olanlara geçmiş olsun.kızlar moralim çok bozuk eşim rahatsız karaciğerinde sorun çıktı bugun akşam doktora gidecek belki hastaneye bile yatması gerekebilir çok mutsuzum kızım gene dün bütün gece uyumadı rahat 15-16 kere kalkmıştır sinirlerim harap oldu en son sabah ezanı okunuyodu kendimi kaybettim çocuca bi bağırdım güya bağırmıcam diye yattım gece ama dayanamıyorum kendimi tutamadım offff yaa ne olur dua edin eşimde büyük bi sorun çıkmasın..

ebru sakin ol canım sinirlerin yıpranmış çok fazla ama çocuğundan çıkarma inan öle bi bakıyolarki sonra insanın içi acıyo eşinede geçmiş olsun kötü bişey çıkmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…