2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ebrucum çok geçmiş olsun böyle durumda en kötüsünü düşünüyor insan ama erkenden farketmiş olmak çok büyük avantaj.
Ya ben blmiyordum ıspanakın alerji yaptığını hay Allah.Neyseki çok bişey olmadı hemen geçti.

Zeynep kız bebike göre gayet iyi gelişimi baksana,hemde ipoşta benim oğlan gibi minik doğanlardan.

Türk erkek çocuklarının 7-8 aylar arasındaki kilo –boy artışı
En az- En fazla

7 aylık bebek 6000 g 62 cm 10250 g 75 cm

8 aylık bebek 6300g 63cm 10900g 77cm

Türk kız çocuklarının 7-8 aylar arasındaki kilo –boy artışı

En az - En fazla

7 aylık bebek 5800 g 60.5cm 9800 g 73 cm

8 aylık bebek 6150g 61.5cm 10350g 75cm

Naptın kahvaltıyı bu sabah tek tek mi verdin?

bende hiç kullanmadım canım ne utku da ne bunda...
belkide o dereceye gelmediğindendir..
dr utkuya vermşti iştah açsın diye...
bende veremedim...
ama ebru bi kaç gün kullansın kendine gelir sonra bırakır...
bi kaçgünden bişey olmaz...
ama kendi toparlanır diye diyorum...

evet bu listeye bakınca gayet normal görünüyo
ne üst sınıra yakın ne alt sınıra yakın
tam ortada :lepi:
yok canım bugün bulamaç yaptım tekrar. iştahı yok zaten yesin diye. şu hastalığı atlatalım tek tek verme çabalarına devam edicem...
dün doktorun bana uyku için yazdığı ilaçta zyrtec. oda alerji ilacı...
okudum prospektüsünü,netten bakındım falan.
spraktin ve diğerlerine göre daha masum görünüyor.
yinede veremedim.
ne bileyim ilaçla uyursa ona alışırmış gibi geldi.
zor işler yaaa.... hayret ediyorum nasıl akşam yatıp sabah kalkıyor bu çocuklar. bizde neden yok onlardan :a015:

düzelir canım ya inş...
yaşına kadar sabredin...

Ebrucum geçmiş olsun inşallah kötü bi şey yoktur.

Maşallah İpek böceğimize... İnşallah çabucak iyileşir annesi...

kızlar dr sizin bebekleri kıyafetleriylemi tartıyo çıplakmı...
bizimki kıyafetle tartıyo...

Bizimki badisi ve beziyle tartıyo canm.

Kızlar kontrolden geldik.
72 cm ve 8390 gr olmuş Esra: Dr. durumunu beğendi. Hareketleri vs iyi dedi.
Sırtını, göğsünü dinledi. Basit bir soğuk algınlığı, ıhlamur limon içir bol bol dedi.
Akşamdan sonra huzursuzluğu vardı, Sürekli çığlık atıyodu. Ancak Calpol içtikten sonra uyuyabiliyodu. Ben dişten şüphelendiğimi söyledim. Ama dr. bunlar israr yolu enfeksiyonunun belirtileri de olabilir dedi. Tedbiren TİT ve kültür istedi. Verdik. Bakalım cumartesi alacağız sonuçlarıİnşallah bi şey çıkmaz

esra kuşada maşallah... hemen hemen yakın gidiyolar ipoşumla.
piştiler işte nede olsa kaydirigubbakcemile3
meyve sık bol bol... portakal,limon,mandalina sık içir.
ilerlemesin daha çok.
inş idrar tahlillerinizde temiz çıkar. bu arada cmt falan ne diyon bacım cmt işimiz war herhal sempatiksalakcinni

canım bence boşuna üzüyorsun kendini kilosuda boyuda bizimkilerden iyi maşallah hem sen 1 küçük bebeklere göre değerlendir bizimkide mama sandalyesinde yiyior 3 yuastık üst üste koyup hafifi yükseltipte yediriyorum benim canım nasıl isterse ama bizimle beraberde mutlaka sofraya oturtuyorum bu arada nevayı bıurakıp geldim geç kaldım ancak yazayım birde konyada olduğunu görünce hemen yazayım dedim bizim doktorumuz selçuk ünive. tıp fakültesine geçti DOÇ DR. NURETTİN ONUR KUTLU mükemmel bir doktor o kadar üzüldümki ben gittiğine bir götür istersen derim

ebrucum sıkma canını iyi düşünelim iyi olsun inşallah bir şey çıkmaz solgarın deve dikeni kapsülü var kc hastalıklarına birebir bir süre kullanınn derim kc enzimleri falanmı yüksek çıktı

maşallah esraya inş.toparlar hemen bende ıhlamur yapıp içirdim inş.iyi gelir
idrar kültürü ve tahlili bizden de istemişti ahmet bey temiz çıktı bizimkiler inş.sizinde temiz çıkar havvacım.....

zeynepcım portalan falan sık demıs sın de 1 yasından alta portakal verılmez dıye gecen tv de cocuk doktoru dedı

Sağol Zeynepçim. Valla Esra nın durumu iyi şimdilik de ben bebişlere bulaştırır mıyım diye düşünüyorum. Bi cumaya kadar bekliyim iyileşemezsem gelmiyim diyorum.Benim yüzümden bi bebiş hastalanırsa kahrolurum valla

gorusuruz selmacım...

bızım cadı uyanır 1.5 saattir uyuyor...
çorbasını ısıtayım yavaştan.

aynı revna sabah ablasını görünce çıldırdı nevada diyoki anne bu çocuk sevinince hortlak gibi oluyor diyo

zor işler yaaa.... hayret ediyorum nasıl akşam yatıp sabah kalkıyor bu çocuklar. bizde neden yok onlardan :a015:
Bunu bende çok merak ediyorum Zeynep

Maşallah Esraya geçmiş olsun bu arada tahlillerde inşallah bişey çıkmaz ama dikkatli doktormuşbilmiyorumkismile beğendimyerimseniben

durun bakalım olmazsa bugun dışarı çıkarsam alım bi deniyim..

sağol canım esra yada maşallah...inşallah çabuk iyileşir.

maşallah esraya inş.toparlar hemen bende ıhlamur yapıp içirdim inş.iyi gelir
idrar kültürü ve tahlili bizden de istemişti ahmet bey temiz çıktı bizimkiler inş.sizinde temiz çıkar havvacım.....

Amin canım sağol. İnşallah...

aynı revna sabah ablasını görünce çıldırdı nevada diyoki anne bu çocuk sevinince hortlak gibi oluyor diyo

Evet güldüklerinde onlar, ağladıklarında biz hortlağa dönüyoruz. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vimin şurup ve nutrigen verebilirsin bu dönemde biraz toparlar hemde iştah açıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…