2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşklar bende şubat annesiyim sizi takip ediyorum fırsat buldukça okuyorum topiklerinizi sohbete aktif olarak katılamasamda hepinizi ve tabi bebeklerinizi tanıyorum sayılır gelişimlerinizi ek gıda tariflerinizi herşeyi inceliyorum hatta ek gıdalara geçişide sizin sayenizde yaptık ama kafama takılan bişey var benim bebeğim 13 şubatta 1 ay erken doğdu küvezde kaldı yenidoğan zatüresi oldu falan derken 1 aylıkken çıktık hastaneden 2100 gramdı bir aylıkken şu anda 73 santim ve 8500 gr tek koluyla emekliyor istediği yere gidiyor ama oturmuyor ne zaman oturtsam hemen yatıyor yemeklerinide yatarak yiyor sizin bebekleriniz ne durumda oturabiliyorlarmı ve bilinçli tepkiler verebiliyorlarmı mesela gel diyince size yöneliyorlarmı bide biz daha hiç diş çıkarmadık ilgilenirseniz çok sevinirim gerçekten çok kafama takılmaya başladı

çok geçmiş olsun ebrucum inş.bişey çıkmaz canım...

canım benim oglumda 1 ay erken dogdu. erken dogan bebeklerin 2 tane dogum tarihleri varsayılıyor. sen bebegini kimseninkiyle karşılaştırma. bazı şeyleri geç yapıyor olması gayet normal. normal tarihinde dogsa bile. oturma problemi varsa doktoruna sor. en dogru cevabı o verir. kilosu ve boyu bence gayet güzel gelişmiş geldi bana.

Ebrucum belki sigarayla ilgili birşeydir insallah ciddi bisey cıkmaz. bırakması cok iyi olmuş şu lanet şeyi..... kesin bisey ogrenmeden üzme kendini bosu boşuna.

hoşgeldin canım güle güle büyüt bebişini
kilosu ve boyu iyi maşallah,bizim iki tane dişimiz var bazı bebişler altıncı dişini çıkardı, bazısının daha çıkmadı bebekten bebeğe değişiyor canım,oturma işini bencede doktorunla bir görüş istersen, yemeğini bazen oturarak yiyor bazende ana kucağında yiyor benim kızım ....

Ebrucum belki sigarayla ilgili birşeydir insallah ciddi bisey cıkmaz. bırakması cok iyi olmuş şu lanet şeyi..... kesin bisey ogrenmeden üzme kendini bosu boşuna.

bilmiyorum ama insan çok üzülüyo inşallah böyle elim kolum tutmuyo sanki akşam olmıcak gibi geliyo bana ben en kötüsüne kendimi alıştırım diyorum ama kesin bir sürü tahlil daha vercekler onların çıkması gene baya bi zaman alır heralde bu arada hayırlısı diyip bekliyorum artık ne yapım..

canım merhaba
benim oğlumda 2600 doğdu 12 şubatta küvezde kaldı çok şükür bişiy çıkmadı ama sonr çok hastalandı malesef
dişimizi çıkardık biz ama doktorlr nekadr geç çıkarsa okadar iyi diolar
benim oğluma bazı testler yapıldı bağışıklık sistemi zayıf çıktı 1 yaşına kadar şurup içiek
sende genel bi muayne attirdinmi kalça çıkıklığı varmı die felan baktırdınmı?
bazı bebekler hiç emeklemeden yada oturmadan yürümeye başlarlarmış doktoruna sordunsa sorun yok dediyse hiç telaş etme

Son düzenleme:
essemayit biz yenidopan zatüresinden 1 ay kaldık hastanede 2800 doğdu ama hastalanınca çok zayıfladı 1 aylıkken 2100 grmdı doktora sürekli gidiyoruz biz o kadar panik oldukki hastalıktan sonra gün içinde hapşursa doktora götürüyoruz bütün testler yapıldı hatta normal bebeklere yapılan testlerin kat kat fazlası yapıldı inan doktordan yüzde doksan eli boş dönüyoruz doktorumuz gülüyor fatıma paronayak yaptın sen anne babanı diyo kızıma muayene ediyor biraz seviyor hiçbirşeyi yok diyip ilaç yazmadan eve yolluyor bu arada dört aylıktan beri dönüyor istediği tarafa iki aydır emekliyor çok çok hareketli bir bebek yani oturtunca oturabiliyor desteksiz ama oturmak istemiyor eşim yatarak daha rahat hareket ettiği için yatmak istediğini söylüyor ama ne biliyim galiba gerçekten paronayak oldum

gunaydın kızlar nasılsınız

ozge gece uyanıp durdu ay cok sınır bozucu oluyo bazen dogdu dogalı hep kalkar gece 3 kezden asagı kalktı yok bazen sasırıyorum 1 defa kalkıyo dıyene saka gıbı doktor bısı yok dıyo normal bunlar dıyo 1 yasından sonra duzene gırıyo dıyo bakalım 1 yası beklıyelım kaydirigubbakcemile3 belkı duzelır
bagırıp duruyo sabahtan benı amme oooo papa neler demıyo esım bu cocuk yakında konusucak ya dıyo bırde boyle yaratık gıbı sesler yapıyo heycanlanınca veya kızınca

kızlar ben cok heyecanlıyım yaaaaa. bu ctesi oglumun diş bugdayı partisi varya aklım hep orda... insallah harika bir gün olur....

bu arada istanbul buluşması ne oldu. kimler buluşuyor bilen varmı?

slm kızlar..hasta olan anne ve bebişlere geçmiş olsun...
biz hala atlatamadık...hönk hönk öksürüyor oğlum...
ilaçlara devam ediyorum ama tekrar götürsemmiki dr a ne dersiniz...
iğne falan verse daha iyi olmazmı yaa...
iştahhh sıfırrrr moralimde sıfır....
bu saat oldu hala elimde biberon arkasından geziyorum..bi kahvaltısını yaptıramadım...offff..
ya kızlar bu aralar iştahsız olduğundan meyve çorba saatlerimiz hep boş geçiyor diyebilirim...
çok üzülüyorum...ama tek güvencem meme emiyo diyorum...benden alıyodur değilmi ya..gerekli vitaminleri...çıldıricim...

cnm ozaman hiç takma kafana herşeyi normlse düşünme bile annesi okadar üstüne varınca daha çok hastalanıyolar

kızlar ben cok heyecanlıyım yaaaaa. bu ctesi oglumun diş bugdayı partisi varya aklım hep orda... insallah harika bir gün olur....

bu arada istanbul buluşması ne oldu. kimler buluşuyor bilen varmı?
inş. süper geçer cnm

ay canım ya geçmiş olsun
senden yeterli besini alıyodur o yemiyosa siblecim sen sıkı beslende senden alsın bari

sibelcim bence istemiyorsa hic zorlama koşma peşinde. bırak 1 kaşık 2 kaşık ne yerse artık. annesini emen bebekler böyle işte zor geçiyorlar ek gıdaya. sendende zaten alıyordur o vitaminini hic merak etme. hicbi cocuk kendini ac bırakmaz. baktın 1- 2 hafta hala böyle o zamanda emzirmelerinin aralarını biraz açki emmeyeceğini anlayınca belki yer. valla doruk ben etraftaysam yemege hic bakmıyor cünkü beni cantada keklik goruyor. kucagıma gelincede hemen agzını kuş gibi acıyor. cin bunlar cin.

bak sen cadıyaa pıtr pıtır konuşuyo demek zilli :))

cnm uyku ları düzelicek ama biz sallabaş gibi gfece gene on kere kontrole kalkıcaz mutlalak alışkanlık olucak :)

kızlar anca geldim. ipek uyudu...
geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.
ipek bugün biraz daha iyi. hala mızmız ve iştahsız ama dünkü gibi ağlamıyor en azından. ne oluyor anlamadım son 10-15 gündür habire hastayız...
umarım kısa zamanda toparlar. dün gece yine 4 kere uyandı... sabah 7 de aldım yanıma 9 a kadar koynumda uyudu. bende ellemedim hasta uyusun dedim...
kahvaltısını güzelce etti Allah a şükür. ama kızlar ilaç içirmek tam bir dert. ilacı elimde gordugu an kıyamet kopuyor. aglaya aglaya ıcıyor. hele burun spreyi yarabbim hiç durmuyor zor sıkıyorum yıne aglaya aglaya... nolucak bilmem...

bütün bebeklerimiz ve annelerimiz hasta olmuş sezonu açtık...
geçmiş olsun kızlar

ebrucum size ayrıca geçmiş olsun. sinirlerin çok bozulmuş belli,annene falan git 1-2 gün onlar biraz baksınlar sen dinlen. kolay değil uykusuzluk inan çok iyi biliyorum... eşin içinde sıkma canını eğer hastaneye yatınca eskisinden çok daha iyi olucaksa varsın yatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…