2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

öyle deme gece sen yinede emzir ben gecede 2 sefer emziriyorum pes etmedim ne yapıp edip arttırıcam sütü emecek başka yolu yok emmesede yoğurduna katarım sabah kahvaltısınıda anne sütüyle hazırlıyoruz bizimki zaten mama düşmanı
hem kız bende 11 de yesem bende kalkmam gece
bizimki akşam en geç 7 de y,iyior 7,5 yada en geç 8 de yatmış oluyor gece 1de emziriyorum bazen 5 tede kalkıyoruz sabah uyanıncada emiyor akşam yatmadan öncede biraz emiyor ben her fırsatta veriyorum ağzına

patates tavuklu fırında bırde kızartma yapcam domates soslu salata tursu salatalık yapmıstım acmaya basladım su serce parmagım gıbı kucuk olanladan cok guzel oluyo tursusu

kızlar doktoruma gecen kontrolde dedım ozgeyın kılosu ıcın hanı ıyımı dıye tabıkı ıyı dedı ve zayıf nede sısman olmasına bak dedı 12 kılo bebek var 7 aylık dedı annesı dıyete sokuyo dedı 12 kılo bır bebeyın 1 yas 1 bucuk yas kılosu dedı yanı bosuna canımızı sıkıyoruz kızlar ben hıc takmadım cocugum sonucta yıyo kılosu kısılıne baglı babası bende ordayız onun ıcın takmak sacma bazen

valla yese melekcim kiloyu sorun etmicemde yemiyorki...
ozmanda üzülüyorum..
hani yesede kilo almasa tmm dicem de...

ayyy bugün ben müsatim ama bi sessizliktir gidiyo anacım..
hadi gari sohbete gelin...
kaçıcam birazdan zatiakannehir

sibelcim benim oğlum yiyo die seviniyodum şimdi ne meyve suyunu içiyo nede yoğurdu yiyo hep tatlı olmayan şeyler yemek istiyo peynir ekmek veriyom nasıl yiyo maşallah peynir çok kaçıcak die korkuyom akşam gece yatarken keçi sütüne 5 6 tane cici bebe eziyom bi kaşık tahıl mamasından katıyom gece onu veriyom sabahta kahvaltısnı veriyom bıktımı azaba tatlı şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…