2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bide günde 500 ml süt olayını sordum benimki 1 biberon yiyo 120 cc dedim demekki ek gıdalar yetiyo 500ml den fazla almaması alzım dedi oda öyleymiş yani ila 500ml içmsi gerekmiyomuş...

o kadar içse zaten ne zaman yemek yiyecek.
bencede hikaye o
mama firmalarının uydurması işte

zeynepçim sizinde testlemi çıktı ki valla egzama dedi ama alerji testide istediler kağıtta solunum alerji testi ayzıyo haftaya perşembeye gün verdiler

Uykusunda mızırdamış...
Dün okul hemşiresine sordum. Tylhot içebilir miyim diye. İç sadece bebeği de seni de uyutur demişti.
Gece sütümü sağdıktan sonra içtim. Sabah sağdım. Şimdi Tylhotlu sütü vermiştim üç giib. Uyutacak herhalde

hım...
oda fena uyku yapıyor ama
iç iç bi an önce iyileş sempatiksalakcinni

kızlarrrrrr muhabbetinizi özledim
ama kociş 12-36 ya döndü genelde evde ve bilg. onda.
iyisiniz demi
nazi iyi. bende iyiyim.
hava serinledi ayaklarım üşüo tek.
ha bide balık konuşmayın, burda yok, çokk canım istiyiiiiiiiiii

maşallah aras abimize..koca delikanlı olmuş görüyonmu...
inş testte iyi çıkar merak etme canım..

ozlem (zeyl) benim bloguma baktınmı begendinmi yorum yapmadın hic

Aaa baktım bakmaz olur muyum.Hele ismine bayıldım blogun Aşkımızın Doruk noktasıopuyorumnanaktan
Yorum yazcaktım ama üye mi ne olmak gerekiyomuş beceremedim
Daha fazla resim yazı yüklesene teeee 5.ayda kalmışın fırsatın olmuyomu yazmaya

Aslında bende istiyorum.Demiştim galiba.Oğlumla ilgili bazı şeyleri yaşarken sevincimi nasıl paylaşacağımı bilemiyorum.Ana yok,baba yok,arkadaş desen en samimi arkadaşlarım hep İstanbulda...
Ama kendi başıma beceremem gibi geliyor.Aslında Özlem hep beraber yapsak bişeler.Ne dersiniz kızlar?
Bebiklerin yaramazlıkları, ilk kelimelerini,oyunlarını,doğum günleriini filan çeker koyarız.Hislerimizi yazarız an be an..
Buraya yazıyoruz ama tam düzenli bir biçimde olmuyor.Akıp gidiyor sayfalar arasında..
Ben bugünleri unutmak istemiyorum...
Çocuk büyütmek her zorluğa rağmen çok eğlenceli bişey,herkese anlatasım var bunu:roflol:

meraba güzel annişleeer
nasılsınız bakalımm
beni hiç soran olmadı dimi(((
oğluşumudamu mrk etmediniz((( aşkolsun küstük sizeee
neyse bn 2 haftadır yoktum...ev taşıdık bebekle çok zormuş ya
hiç durmuyo sıpa annem babam kimse yok
bi iki arkadaş yardım etti sağolsun daha anca yerleşdim sayılır...
netide yenii bağladık daha
herkez iyimi hasta falan yoktur inş.
bizimde şu sıralar çok gazımız oluyo
ek gıdalardan sanırım
tüm bebişleri öpüyorum kokulu kokuluuu

valla cok güzel olur ama nasıl yapılır bilmiyorumki hepimizin ortak bir sayfası

aşk olsun bende küstüm bana da kimse cevap yazmamış
o kadar uykum var gene de bakayım dedim, sanırım kimsecikler girmemiş. sadece bana değil, pek bişey yazan da olmamış.
akşamları pek sakin oluyo burası. gündüz coşuyosunuz. onda da ben olamıyorum pek.
neyse arada yetişiyorum. haberlerinizi alıyorum. yazamasamda okuyorum çoğu zaman.
hadi iyigeceler. yatayım bari. birazdan nazo uyanır mamaya. akşamları çok zor uyutuyorum, o yüxzden o uuyrken ne kadar uyursam kar. çünkü çok erken kalkıyor. 7 yada 7,30.
sizin bebikler sabah kaçta kalkıyorlar, sadece ben mi sabah perisiyim acep? vallahi göz kapaklarımı zor açıyorum sabahın köründe.

iyiyiz canım...evet burada baya serin...kız canın balık istiyosa konserve al kutuda...canın çeker emzikli kadınsın...
evet ya çok güzel olur..blog açmayı bilen biri açar bizde yorumlarla katılırız..
yeni eviniz hayırlı olsun canım..
bizimkilerde hastalıkla boğuşuyo...
hönk hönk öksürüyo şu anda burak...
utkuda kapmış şifayı...

küsme gı..aha ben cp verdm bak..bizde erken öten horozlardanızdelikafadulden
burak ta 6-7gibi uyanıyo canım...tek değilsinvereliniortak

kızlar uykum yok...dolanıp duruyom...
utkunun beslenmesine poğaça yaptım...yeni bitti...
yaprak dökümüne baktım ağladım..
ali rıza bey in haline..
Allah kötülerden karşılaştırmasın yavrularımızı inşşş..
yoldan çıkarmasın....sen besle büyüt gözün gibi bak...aman neyse...
iyi evlatlar yetiştirelim kızlar...atayı babayı bilen...

küsme küsme bende hemen okudum cvp yazıyorum senin yazdığın saatte anne tavuk ben ve civcivlerim çoktan uyumuş oluyoruz haliylede biz de sabah 6 bilemedin 6,5 da uyanmış oluyoruz ben zxaten 5 te kalkıyorum anca hazırlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…