bide günde 500 ml süt olayını sordum benimki 1 biberon yiyo 120 cc dedim demekki ek gıdalar yetiyo 500ml den fazla almaması alzım dedi oda öyleymiş yani ila 500ml içmsi gerekmiyomuş...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıskanırım,içim içimi yer demiyor da,yalnız canım sıkılır diyor sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aha kalktı benim zilli
Uykusunda mızırdamış...
Dün okul hemşiresine sordum. Tylhot içebilir miyim diye. İç sadece bebeği de seni de uyutur demişti.
Gece sütümü sağdıktan sonra içtim. Sabah sağdım. Şimdi Tylhotlu sütü vermiştim üç giib. Uyutacak herhalde
maşallah aras abimize..koca delikanlı olmuş görüyonmu...selam canlarım hasta bebeişlere geçmişlş olsun
ebrucum çok geçmiş olsun inşallah eşinin mühim bişiye yoktur
havacım maşallah esrama
bizde doktordaydık teyzeleri paşam 8200 gr 715 cm emn hiç prematüre bebeğe benzemiyon diyo sırtını dinliyo durmuyo çok hareketli dedi....ellerine sağlık çok güzel bakmışın dedi doktorçok sevindim ferroyu 8, damla veriyodum10 çıkardı multitabsa devam ay çıkarken hadi doktor teyzeye bay bay de dedim benimki bay bay dedi doktor babası ben şok olduk zaten akşamdan beri motora takmış baba baba baba gel aslında 9 aylık bebeğe göree az ama doğum kilosuna göre çok iyi ve zaten 9 değil 7 aylık sayıyolar...
arasın yüzünde yoğurt yeyeince alerji oluyodu cildiyeye yolladı egzama dedi 2 tane merhem verdi...bide solunum alerji testi yapılacak haftaya inşalalh ii çıkar...
ozlem (zeyl) benim bloguma baktınmı begendinmi yorum yapmadın hic
Aaa baktım bakmaz olur muyum.Hele ismine bayıldım blogun Aşkımızın Doruk noktasıopuyorumnanaktan
Yorum yazcaktım ama üye mi ne olmak gerekiyomuş beceremedim
Daha fazla resim yazı yüklesene teeee 5.ayda kalmışınfırsatın olmuyomu yazmaya
Aslında bende istiyorum.Demiştim galiba.Oğlumla ilgili bazı şeyleri yaşarken sevincimi nasıl paylaşacağımı bilemiyorum.Ana yok,baba yok,arkadaş desen en samimi arkadaşlarım hep İstanbulda...
Ama kendi başıma beceremem gibi geliyor.Aslında Özlem hep beraber yapsak bişeler.Ne dersiniz kızlar?
Bebiklerin yaramazlıkları, ilk kelimelerini,oyunlarını,doğum günleriini filan çeker koyarız.Hislerimizi yazarız an be an..
Buraya yazıyoruz ama tam düzenli bir biçimde olmuyor.Akıp gidiyor sayfalar arasında..
Ben bugünleri unutmak istemiyorum...
Çocuk büyütmek her zorluğa rağmen çok eğlenceli bişey,herkese anlatasım var bunu:roflol:
valla cok güzel olur ama nasıl yapılır bilmiyorumki hepimizin ortak bir sayfası
iyiyiz canım...evet burada baya serin...kız canın balık istiyosa konserve al kutuda...canın çeker emzikli kadınsın...kızlarrrrrr muhabbetinizi özledim
ama kociş 12-36 ya döndü genelde evde ve bilg. onda.
iyisiniz demi
nazi iyi. bende iyiyim.
hava serinledi ayaklarım üşüo tek.
ha bide balık konuşmayın, burda yok, çokk canım istiyiiiiiiiiii
evet ya çok güzel olur..blog açmayı bilen biri açar bizde yorumlarla katılırız..Aaa baktım bakmaz olur muyum.Hele ismine bayıldım blogun Aşkımızın Doruk noktasıopuyorumnanaktan
Yorum yazcaktım ama üye mi ne olmak gerekiyomuş beceremedim
Daha fazla resim yazı yüklesene teeee 5.ayda kalmışınfırsatın olmuyomu yazmaya
Aslında bende istiyorum.Demiştim galiba.Oğlumla ilgili bazı şeyleri yaşarken sevincimi nasıl paylaşacağımı bilemiyorum.Ana yok,baba yok,arkadaş desen en samimi arkadaşlarım hep İstanbulda...
Ama kendi başıma beceremem gibi geliyor.Aslında Özlem hep beraber yapsak bişeler.Ne dersiniz kızlar?
Bebiklerin yaramazlıkları, ilk kelimelerini,oyunlarını,doğum günleriini filan çeker koyarız.Hislerimizi yazarız an be an..
Buraya yazıyoruz ama tam düzenli bir biçimde olmuyor.Akıp gidiyor sayfalar arasında..
Ben bugünleri unutmak istemiyorum...
Çocuk büyütmek her zorluğa rağmen çok eğlenceli bişey,herkese anlatasım var bunu:roflol:
yeni eviniz hayırlı olsun canım..meraba güzel annişleeer
nasılsınız bakalımm
beni hiç soran olmadı dimi(((
oğluşumudamu mrk etmediniz((( aşkolsun küstük sizeee
neyse bn 2 haftadır yoktum...ev taşıdık bebekle çok zormuş ya
hiç durmuyo sıpa annem babam kimse yok
bi iki arkadaş yardım etti sağolsun daha anca yerleşdim sayılır...
netide yenii bağladık daha
herkez iyimi hasta falan yoktur inş.
bizimde şu sıralar çok gazımız oluyo
ek gıdalardan sanırım
tüm bebişleri öpüyorum kokulu kokuluuu
aşk olsun bende küstüm bana da kimse cevap yazmamış
o kadar uykum var gene de bakayım dedim, sanırım kimsecikler girmemiş. sadece bana değil, pek bişey yazan da olmamış.
akşamları pek sakin oluyo burası. gündüz coşuyosunuz. onda da ben olamıyorum pek.
neyse arada yetişiyorum. haberlerinizi alıyorum. yazamasamda okuyorum çoğu zaman.
hadi iyigeceler. yatayım bari. birazdan nazo uyanır mamaya. akşamları çok zor uyutuyorum, o yüxzden o uuyrken ne kadar uyursam kar. çünkü çok erken kalkıyor. 7 yada 7,30.
sizin bebikler sabah kaçta kalkıyorlar, sadece ben mi sabah perisiyim acep? vallahi göz kapaklarımı zor açıyorum sabahın köründe.
aşk olsun bende küstüm bana da kimse cevap yazmamış
o kadar uykum var gene de bakayım dedim, sanırım kimsecikler girmemiş. sadece bana değil, pek bişey yazan da olmamış.
akşamları pek sakin oluyo burası. gündüz coşuyosunuz. onda da ben olamıyorum pek.
neyse arada yetişiyorum. haberlerinizi alıyorum. yazamasamda okuyorum çoğu zaman.
hadi iyigeceler. yatayım bari. birazdan nazo uyanır mamaya. akşamları çok zor uyutuyorum, o yüxzden o uuyrken ne kadar uyursam kar. çünkü çok erken kalkıyor. 7 yada 7,30.
sizin bebikler sabah kaçta kalkıyorlar, sadece ben mi sabah perisiyim acep? vallahi göz kapaklarımı zor açıyorum sabahın köründe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?