ay cok eglenceli bir site buldum kızlar
İsim Rehberi ve Uyumlu İsimler - İsminizi Didikleyen Site | İsmiDidikle.com
valla özlem ben yatırıyorum. ondan cok ben keyif alıyorum. onun mutlulugu suratındaki ifadeden bile belli.
tabi tüm gece değil sabaha karşı alıyorum. oda alıştı zaten.
bi gün gelicek gel oglum yatalım gel seni sevim dicez gelmicekler. bu günleri iyi değerlendirmek taraftarıyoum.
karısık sebze corbası yaptım bugun.Ne yemek yapcaksınız kızlar yavrucaklara bugün deyiverin gari fikir olsun
olumunekankayizsmileklava:
klava: buda bende sana hep kıyaslamayalım demiyomuz 1 ay uzamaz öbür ay birden uzar yapma böyle şeyler ipeekime aaaa annesi
canım normal kıymayı önceden kavur pişmesine yakın tarhanayı at ıcıne suyunu koy karıştır pişir. ben oyle yapıyorum. domateste atıyorum tabi...ya kızlar kıymalı tarhana corbası yapmayı bilen varmı?
bide ben corbasına pırasa ve sogan kattım. katan varmı. biraz gazlandı sanki ama yedi.
canım boyuda kılosuda gayet ıyı.canım kıymaları önden kavur sonra çorbayı normal nasıl yapıyosan öyle yap..
deve dikeni başka şekilde satan varmıdır acaba ben bi netden de araştırım..
bende öyle yapıyom soğanı bütün atıyom sonra çıkartıyorum.
kızlar bişey sorcam size yaa sizleri hep takip ediyorum ek gıda topiğinede bakıyorum sürekli değişik değişik şeyler yapıyonuz çocuklara.ben kendimi bu konuda eksik hissediyorum yani şöyle yapamadığımdan değil ben normalde gıda bölümü mezunuyum ve 8 yıl boyunca yemek firmalarında yöneticilik yaptım bu konuda çokda bilgiliyim aslında ama kızımı hala ek gıdaya alıştıramadım.o yemedikçe benimde hevesim kırılıyo yapıyorum ama kızım sadece sebze çorbasını yiyo oda canı isterse hala sürekli emiyo ama nereye kadar böyle devam etcem nerde hata yapıyorum bilmiyorum.size şöyle 1 günümü anlatım bana bi akıl verin sabah 7.30 da kalktığında mutlaka emmek istiyo emince karnı tok oluyo tabi kahvaltı için 9.30 gibi hazırlıyorum ama hazırladığımın yarısını yiyo,sonra 10 buçuk gibi uyuyo uyurken emiyo öğlen çorba veriyorum sevdiği çorbayı bile yarım kase yiyo ve 15 dakka sonra emmek istiyo gene emziriyorum meyve ve yoğurt diye bi öğünümüz yok denebilir çünkü ne versem yemedi yediğinide okadar az yiyoki akşamda mama tarzı bişeyler veriyorum onuda yarım kase belki yiyo.kısacası ben şimdi bu emzirmeleri azaltımmı ek gıda yemesi için yoksa böylemi devam edim.kızımın çok şükür kilo alımı iyi gidiyo en son 3 hafta önce sağlık ocağında tartırdım 9.5 kilo boyuda 74 cm di ortalamının üstünde bana bi akıl verin yaa neyapsam..
az kullanılmış temiz bişeyse olur tabi neden olmasın...Bende katıyorum zaman zaman sarımsak Özlemcim.Soğanda katmıştım bi kere mercimek çorbasına.
Tarhanayı önce ıslıyorum ben,biz böyle yaparız herkes farklı yapıyor
Domates rendesi az sarımsak nane biraz yağ kavur biraz,sonra kıymayı koy az onunla da kavur sonra su ekle.Sonrada ısladığın tarhanayı koy,karıştırarak pişir.İki dakkada kısık ateşte pişsin,oldu işte..
Kızlar ya bebek arabamı satıp,ikiz arabası almayı düşünüyorum.İkinci el alsam acep nasıl olur sizce
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3benim kızçeler birbirini yiyiormuş küçük ablasını yolmuş suratını kanatıp saçını çekmiş ablasıda küçüğü ısırmış allah kadıncağıza yardım etsin ikisi paylaşamıyoprlar cicianneyi kıskanmaya başladım valla
tavuk,pilav,ayranakşama ne yemeğiniz var bacılar...
hani link?bu arada kızlar aşağıdaki linkte bebeginizle uyumanız doğrumu hakkında bilgi var. bi okuyun derim.
hemen bakıyorum... hatta baktım bile...
hadi bakalım maşallah arasıma...selam canlarım hasta bebeişlere geçmişlş olsun
ebrucum çok geçmiş olsun inşallah eşinin mühim bişiye yoktur
havacım maşallah esrama
bizde doktordaydık teyzeleri paşam 8200 gr 715 cm emn hiç prematüre bebeğe benzemiyon diyo sırtını dinliyo durmuyo çok hareketli dedi....ellerine sağlık çok güzel bakmışın dedi doktorçok sevindim ferroyu 8, damla veriyodum10 çıkardı multitabsa devam ay çıkarken hadi doktor teyzeye bay bay de dedim benimki bay bay dedi doktor babası ben şok olduk zaten akşamdan beri motora takmış baba baba baba gel aslında 9 aylık bebeğe göree az ama doğum kilosuna göre çok iyi ve zaten 9 değil 7 aylık sayıyolar...
arasın yüzünde yoğurt yeyeince alerji oluyodu cildiyeye yolladı egzama dedi 2 tane merhem verdi...bide solunum alerji testi yapılacak haftaya inşalalh ii çıkar...
:1shok:Ay kızlar ya Esra uyudu. Ben de uyuyayım ne dedim kociş aradı uyandırdı. Bİ de kötü haber verdi üstüne. Haftaya Fransa ya gidiyomuş...Fuar varmış off ya
saol zeynep teyzesi inşalalh canım...
uyumasını sordum günde 14 saat uyuması lazım sorun yok dedi...
Maşallah Aras a.. Kocaman paşa seni...
Zeynepçim orası öyle de ne yapçam ben yalnız ya canım sıkılır.
aaa fatos bizdede var alerji. süt ürünü veremiyorum ben. nasıl bir test yaptırıyorlar acaba?selam canlarım hasta bebeişlere geçmişlş olsun
ebrucum çok geçmiş olsun inşallah eşinin mühim bişiye yoktur
havacım maşallah esrama
bizde doktordaydık teyzeleri paşam 8200 gr 715 cm emn hiç prematüre bebeğe benzemiyon diyo sırtını dinliyo durmuyo çok hareketli dedi....ellerine sağlık çok güzel bakmışın dedi doktorçok sevindim ferroyu 8, damla veriyodum10 çıkardı multitabsa devam ay çıkarken hadi doktor teyzeye bay bay de dedim benimki bay bay dedi doktor babası ben şok olduk zaten akşamdan beri motora takmış baba baba baba gel aslında 9 aylık bebeğe göree az ama doğum kilosuna göre çok iyi ve zaten 9 değil 7 aylık sayıyolar...
arasın yüzünde yoğurt yeyeince alerji oluyodu cildiyeye yolladı egzama dedi 2 tane merhem verdi...bide solunum alerji testi yapılacak haftaya inşalalh ii çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?