2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla özlem ben yatırıyorum. ondan cok ben keyif alıyorum. onun mutlulugu suratındaki ifadeden bile belli.
tabi tüm gece değil sabaha karşı alıyorum. oda alıştı zaten.
bi gün gelicek gel oglum yatalım gel seni sevim dicez gelmicekler. bu günleri iyi değerlendirmek taraftarıyoum.

sabah uyanıpta beni ve babasını görünce gözlerinin ici gülüyor. güne iyi baslıyor yavrum. benim icin önemli olan o. takıntı halinde yada korktugu icin bizle yatmak istese o zaman iş değişir. cözüm aranır. ama şu anda tamamen zevkimize yatıyoruz. cok cok seviyorum oglumla yatmayı. nefesi yüzüme gelince oyle mutlu oluyorum ki....

evet canım kesinlikle bu olaydan mutlu oldukları belli bende yatagına yatırıyorum uyudugunda , uyanında alıyorum yanıma yanımızda yatıyor onun kokusunun burnumda olması bazen ellerının bazen ayaklarının ustumde olmasıda benım en keyıf aldıığım olay hemen öpüyorum kokluyorum huzurlu koyuyorum kafamı yastığa

Benimde çok kasan bi uyku anlayışım yok.Hatta her şekilde uyuyabilmesi gerektiğini düşünüyorum çocuğun.Bazen emerken uyuyor.Bazen kucağımda uyutuyorum,şarkılar söyleyerek,okşayarak :)
Ama genelde,özellikle de akşamları,yatağında uyuyor çoğu zaman uyuyana kadar beni yanında istiyor,bekliyorum bende.Elini tutuyorum,ninni söylüyorum,yüzünü okuşuyorum çok zevk alıyor bundan.
Yatağında hiç bırakmıyorum,uyandığında hemen alıyorum..
Valla uykuyla ilgili bizde bunlar var he bi de yazın yanına yatarak uyuduk çoğu zaman.İlk sarılmaya başladığı dönemde bayılıyordum bunaopuyorumnanaktanMinik elleri yüzümde böyle saçlarımdaopuyorumnanaktan

Ne yemek yapcaksınız kızlar yavrucaklara bugün deyiverin gari fikir olsun
karısık sebze corbası yaptım bugun.
kabak,brokoli,taze fasulye,havuc,patates,pirinç,irmik,kıyma ve domates.
klava:

klava: buda bende sana hep kıyaslamayalım demiyomuz 1 ay uzamaz öbür ay birden uzar yapma böyle şeyler ipeekime aaaa annesi
olumunekankayizsmile
ya kızlar kıymalı tarhana corbası yapmayı bilen varmı?

bide ben corbasına pırasa ve sogan kattım. katan varmı. biraz gazlandı sanki ama yedi.
canım normal kıymayı önceden kavur pişmesine yakın tarhanayı at ıcıne suyunu koy karıştır pişir. ben oyle yapıyorum. domateste atıyorum tabi...
canım boyuda kılosuda gayet ıyı.
zorlama nasılsa bi ömür boyunca ek gıdalardan yıyecek
demek sutun doyuruyo maşallah. meme ver. anne sütü agırlıklı beslensın nolucak. 5 yasına kadar emecek hali yok ya...
az kullanılmış temiz bişeyse olur tabi neden olmasın...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akşama ne yemeğiniz var bacılar...
tavuk,pilav,ayran
üşenmezsem bide çorba yapıcam...
bu arada kızlar aşağıdaki linkte bebeginizle uyumanız doğrumu hakkında bilgi var. bi okuyun derim.
hani link?
hemen bakıyorum... hatta baktım bile...
bazen bende sabaha karşı yanımıza alıyorum. 6 gibi falan... uyandıgında oyle mutlu oluyoki bizi yanında gorunce. kaç yasına kadar bızımle yatıcak allah askına ya. bende tadını cıkarmalı dıye dusunuyorum...

bu arada bizimki uyudu kendımı buraya attım :)
gunduz uykularımız (MAŞALLAH) duzene oturdu
3.5 saatte bir 1.5 saat uyuyor.
yanı gunde 1 yada 1.5 saatlık iki uykumuz var. bırı ogleden once bırıde ogleden sonra...

selam canlarım hasta bebeişlere geçmişlş olsun
ebrucum çok geçmiş olsun inşallah eşinin mühim bişiye yoktur
havacım maşallah esrama

bizde doktordaydık teyzeleri paşam 8200 gr 715 cm emn hiç prematüre bebeğe benzemiyon diyo sırtını dinliyo durmuyo çok hareketli dedi....ellerine sağlık çok güzel bakmışın dedi doktorçok sevindim ferroyu 8, damla veriyodum10 çıkardı multitabsa devam ay çıkarken hadi doktor teyzeye bay bay de dedim benimki bay bay dedi doktor babası ben şok olduk zaten akşamdan beri motora takmış baba baba baba gel aslında 9 aylık bebeğe göree az ama doğum kilosuna göre çok iyi ve zaten 9 değil 7 aylık sayıyolar...
arasın yüzünde yoğurt yeyeince alerji oluyodu cildiyeye yolladı egzama dedi 2 tane merhem verdi...bide solunum alerji testi yapılacak haftaya inşalalh ii çıkar...

Son düzenleme:
Ay kızlar ya Esra uyudu. Ben de uyuyayım ne dedim kociş aradı uyandırdı. Bİ de kötü haber verdi üstüne. Haftaya Fransa ya gidiyomuş...Fuar varmış off ya

hadi bakalım maşallah arasıma...
iyi çıkar testide hiç canını sıkma...
abimiz o bizim sapasağlam maşallahhh
Ay kızlar ya Esra uyudu. Ben de uyuyayım ne dedim kociş aradı uyandırdı. Bİ de kötü haber verdi üstüne. Haftaya Fransa ya gidiyomuş...Fuar varmış off ya
:1shok:
abowwwwwwww
olsun alır kızını koynuna yatarsınız kocaman yatakta ohhhh mis

saol zeynep teyzesi inşalalh canım...

uyumasını sordum günde 14 saat uyuması lazım sorun yok dedi...

bide günde 500 ml süt olayını sordum benimki 1 biberon yiyo 120 cc dedim demekki ek gıdalar yetiyo 500ml den fazla almaması alzım dedi oda öyleymiş yani ila 500ml içmsi gerekmiyomuş...

aaa fatos bizdede var alerji. süt ürünü veremiyorum ben. nasıl bir test yaptırıyorlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…