2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm öncelikle ALlah sağ salim bebeğini kucağına versin
bu konu hakknda bilgim yok cnm ama benim hç bir sorunum yokken 20 gün önce erken doğum yaptım

slm cnm iyiyiz sen napıyosun
aynen bie çalışıyom uyku neymi artık :))
benimkide arabada durmuyo illa kucağa alınsın istiyo

cnm bu çaydan bebişlerede içirilirmi ki

kızlar ya yulaf unu bualmdımben dün nerden aldınız siz

yok esma limon falan varya içirilmez...
yulaf ununu büyük marketlerde bulabilirsin canım..
dün bende sormuştum eşime dedim aldı geldi...

oosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3haberim yokk.zeynebin işi..nerden gönrerilecegini nasıl biliyo bu cadı bilemedimm:))

yat kuzum dinlen sende.

maalesef içmiyo canım yaaa.ben enedeyim bu kızla..ıhlamurda içmiyo..deli oluyom..
allah korusun işi bilen birini bulmak lagzım.benim kardeşim hemşire biliyonz.ona vurdururdum.olmadı hastanede..offf nasıl atardamara vururyaa.salakmı bu ..nasıl yaparlar işlerini anlamıyorum.

evet defnecim anladım kuşumm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3defne degil zeynepmiş.zeynep göndermiş bile..

zeynepmişş.bide bana baak diyokaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

evet benim öyleydi eşi aşağıdaydı o yüzden normal doğum olamadı 38. haftada yüksek tansiyon nedeniyle apar topar sezaryen oldum ama genel olarak iyiydim

selam kızlar. yorgunluğun adını gezme koymuşlar. ( hahha ben de geziyorm geziyorum, sonra yoruldum diyorum. deli miyim nee??)

dün apar topar Tarsus'a annelere gittik. trene binmeyi çok seviyor miray. eğlendik trende bayağı. kondiktörlerle kanki olduk resmen. kaydirigubbakcemile3
anneme misafir geldi: 2 tane de çocukl vardı. biri 1,5 yaşında, diğeri 2. üff kafam şişti seslerinden. bizim cazgır oyuncakları ellerinden çekti bol bol.

hava kararmıştı adanaya geldiğimde. istasyona kayınvalidem daha yakın: oraya geçtik. akşam yemeğini de orda hallettik. turşu zamanı yaa. malzeme almış tonla. yardım ettim azıcık. Miray2ın uyku vakti de döndük eve. o uyuduktan sonra da ortalık toparlamaya giriştim. bi posta çamaşır atıp banyoyu falan temizledim. pilim bitince yattım: sabah da kalkamadım. akannehir

kahvaltı yapıp miray'ı yıkadım. şimdi o emzikle uyumaya çalışıyor ama başarabilir mi, oraası meçhul.

feci enerji geldi bana, deli gibi temizlik yapacam bugün.
geçmişe bakmadım: mişroş tam uyusun, ona da bakarım.

eee ne var ne yok???

onlarım bilmediği 5 vakit namaz anacım sempatiksalakcinni

fatoş (candy) hoşgeldin canım.

ipekle oturuyoruz o bi yandan oyuncak oynuyo bi yandan laptopa salça oluyo. bende bi yandan size bakıyorum bi yandan ona.
ne çok fonksiyonlu gacıyım dimi aklinialirimsmile

ben carrefourdan aldım canım oraya bak

merhaba cnm öncelikle ALlah sağ salim bebeğini kucağına versin
bu konu hakknda bilgim yok cnm ama benim hç bir sorunum yokken 20 gün önce erken doğum yaptım

evet benim öyleydi eşi aşağıdaydı o yüzden normal doğum olamadı 38. haftada yüksek tansiyon nedeniyle apar topar sezaryen oldum ama genel olarak iyiydim

hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için allah bebeklerinize sağlık versin inş bende sizler gibi sağ salim alırım kucağıma aslında ço aşağıda değilmiş ama biraz aşağıda dikkatli hareket et dedi.önemli olan sağlıkla doğmaları zaten sezeryan yada normal farketmez yeterki sağlık olsun aeolun tekrar saolun yanıtlarınız için

Kiz istenn çikmadim ben izine ayrildim bi sene kaydirigubbakcemile3 eee vakti geldi baslamanin artik
Saol teyzesi yedirdim simdide uykusu geldi uyur birazdsan

Hosbulduk canim saol
Canim ya senin isinde zor çocuklar hasta ev toplancak ev isi yemek Allah yardimcin olsun yinede fazla yorma kendini sonra sana kim yardim edecek
ay ne güzel emekliyodur Defnem bizimkinde tik yok hala daha emekleme pozisyonuna bile geçemiyoz popo kalkmyo kikaydirigubbakcemile3

Kiz aklina kötü seyler getirme Allah korusun Allah a emanetler

bayadır temizlik yapıyorum dememiştin sen:kedi:

uykusuzluktan çöktüm bende cnm.alarada kucak istiyo ya artık doğru dürüst dışarı çıkamaz oldum yoksa bi elimde alara bi elimde araba çok kötü oluyo ama alışması lazım

dönmeye başladı bile benimkisi cnm uyanıcak şimdi o uyurken işlerimi yapıyorum koştur koştur.uyanıkken hiçbişi yaptırmıyo o yüzden uyumaya pek fırsat olmuyo

Toprak'ı yedirdim uyudu anca geldim

Geçmiş olsun tekrar Sibel.Üzülme böyle böyle büyüyecekler napalım.İğne onu hemen ayağa kaldırır şimcik.

8.ay krizi, işte ayrılık korkusunun ortaya çıkışındaki sebepleri algılamaya başlıyor bebek.
Annesi ve yabancılar,kendisi ve dünyanın diğer kısmı ayrışmaya başlıyor.Düşmanlık kavramları ortaya çıkıyor..Bazı insanları sevmeyebiliyor mesela yanında rahatsızlık belirtileri gösteriyor..Bazı nesneleri,oyuncakları,yatağını...Mesela bebek arabasını sevmeyebiliyor.
Tecrübeleri oluşmaya başlıyor çünkü..O kişiler ve nesneler her neyse onunla ilgili kötü hatıraları oluyorkaydirigubbakcemile3
tabiri caizse bazı şeylere,bazı insanlara gıcık oluyor:roflol:
Tam terside var tabi.Babalara,bakıcılara,büyüklere,kardeşlere yanlarında güzel anılar biriktirdikleri için sempati duyuyorlar.
Geçen gün arkadaşın arkasından ağladı Toprak:roflol:Çok güldüm ama ya iki oyun oynadılar hemen ilan-ı aşk:roflol:
İşte anne farkındalığından sonra,ötekilerin oluşmasıyla bu hisler 8.ayda tavan yapıyor.O yüzden 8.ay krizi deniyor bu duruma şekerlerrr

Zeynepte vardı diyecektim bak cevap yazmiş.dinlen ve kendini çok zorlama.2-3 haftaya normale döner.

oosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n
Bize seni çok seviyoruz Zeynepciğim

ayyy Allah korusun atardamarı nerden bulmuş gerizekalı.

yüksek tanziyonada gerek yok ki şimdikiler 40. haftaya kadar beklşeyemiyor.hiç sorunum yokken 38 de soğum yaptım.neymiş eş ayrılıyormuş .bence hepsi sezeryana bahane işte.90 kişiden 5 kişi hariçi hepsi sezeryan .bi çoçuk doğurmayı beceremedik.ablam bana öyle diyor.

hoşbuldum cnm yine duramıycam heralde benim cadı uyanmak üzre karnını doyurup pazara çıkmam lazımda nasılbilmiyorumkismile
he ne var bilmem şu laptop kumanda ve telefonda deli oluyo alarada görüncekaydirigubbakcemile3

reyhan yazınca aklıma geldi genelde tombik bebekler emekleyemezmiş hareketleri daha yavaş olurmuş defne zayıf ya iice kıvrak o yüğzden ayşegülün allah yardımcısı olsun

Bende plesanta erken ayrılma riski taşıyordum eş yakındı hep rahim ağzına.
Ama herhangi bir problem olmadan normal doğum yaptım çok şükür
İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğiniz kucağınıza Nurberra

Bizimki ben laptopa yüzümü dönünce ımlamaya başlıyo.Hey benim gibi tatlı oğlan varken orda ne buluyosun kuzumşakkıdı diyo galiba içinden.Tabi anca ımlayarak ifade edebiliyor şimdilik:roflol:
Imlamasına sinir oluyorum bu aradalmaz:

ana hiç bilmiyodum cnm.bizde başladı o zaman 8. ay kriziakannehir dediklerinin hepsi oluyo bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…