sibelcim bize başka iğne vermişti belkide yenidoğan olduğu içindir
kızlar hepinize merhaba bende kısmet olursa 2011 şubat annesi olucam inş dün ayrıntılı kontrol vardı çok şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi biraz aşağı yerleşmiş dedi bende biaç şey okudum budurumda erken doğum riski olaibliyomuş biraz kortktum ama Allahım niş banada sağsalim kucağıma almayı nasip eder oğlumu sizlere sormak isteedim böle bi durum yaşayanınız varmıydı ve neler yapmam gerek dua bekliyorum inş sorun olmaz hiç
selam kızlar bi bakiyim dedim napıyosunuz benimde gözümden uyku akıyo valla.alara uyuyalı oldu baya işlerimi bitirdim o uyurken şimdi uyanır daha pazara gitmemiz lazım.artık arabadada durmuyo napıcam bilmem.hasta bebişlerimiz annişlerimize çook geçmiş olsun
ayşegül zeyno çay içiyomu bitki çayı yani...
benm sürekli yaptığım çaydır bu utkuya hep iyi gelir...
çubuk tarçın elma limon ıhlamur rezene zahter deriz biz burda bi ot..
bunları kaynatıyorum pekmezle içiriyorum...
2güne bişeyi kalmaz utku ya da yaptım şimdi içiyo..
gerçi herkes biliyodurda dene derim....
bu arada iğneyi bende seviyodum da..burda anlatmıştım bi olay olmuştu...çocuğun atardamarına vurmuştu iğneyi demiştim..ayağını kestiler...şimdide bunun için içime bi ateş düştü...
offff ne zor ya bu işler....
oosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n
selam kızlar bi bakiyim dedim napıyosunuz benimde gözümden uyku akıyo valla.alara uyuyalı oldu baya işlerimi bitirdim o uyurken şimdi uyanır daha pazara gitmemiz lazım.artık arabadada durmuyo napıcam bilmem.hasta bebişlerimiz annişlerimize çook geçmiş olsun
bu arada iğneyi bende seviyodum da..burda anlatmıştım bi olay olmuştu...çocuğun atardamarına vurmuştu iğneyi demiştim..ayağını kestiler...şimdide bunun için içime bi ateş düştü...
evet defnecim anladım kuşumm kaydirigubbakcemile3
merhaba. bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
bahsettiğin duruma "plesenta previa" deniyor. bir dönem aynı problemi bende yaşadım. 32.haftamda falan bebeğin eşi rahim ağzının yanındaydı. doktor 36.haftaya kadar düzelebilir,yoksa kalır demişti. 35.haftamda normale dönmüştü. hareketlerine dikkat et,çok zorlama kendini. kanaman falan olursa derhal doktorunla temasa geç.
kızzzzzzzz bu hangisi,zeyno mu,defne mi kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize merhaba bende kısmet olursa 2011 şubat annesi olucam inş dün ayrıntılı kontrol vardı çok şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi biraz aşağı yerleşmiş dedi bende biaç şey okudum budurumda erken doğum riski olaibliyomuş biraz kortktum ama Allahım niş banada sağsalim kucağıma almayı nasip eder oğlumu sizlere sormak isteedim böle bi durum yaşayanınız varmıydı ve neler yapmam gerek dua bekliyorum inş sorun olmaz hiç
onlarım bilmediği 5 vakit namaz anacım sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3haberim yokk.zeynebin işi..nerden gönrerilecegini nasıl biliyo bu cadı bilemedimm:))
yat kuzum dinlen sende.
maalesef içmiyo canım yaaa.ben enedeyim bu kızla..ıhlamurda içmiyo..deli oluyom..
allah korusun işi bilen birini bulmak lagzım.benim kardeşim hemşire biliyonz.ona vurdururdum.olmadı hastanede..offf nasıl atardamara vururyaa.salakmı bu ..nasıl yaparlar işlerini anlamıyorum.
kaydirigubbakcemile3defne degil zeynepmiş.zeynep göndermiş bile..
zeynepmişş.bide bana baak diyokaydirigubbakcemile3
ben carrefourdan aldım canım oraya bakmerhaba cnm öncelikle ALlah sağ salim bebeğini kucağına versin
bu konu hakknda bilgim yok cnm ama benim hç bir sorunum yokken 20 gün önce erken doğum yaptım
slm cnm iyiyiz sen napıyosun
aynen bie çalışıyom uyku neymi artık :))
benimkide arabada durmuyo illa kucağa alınsın istiyo
cnm bu çaydan bebişlerede içirilirmi ki
ben carrefourdan aldım canım oraya bak
kızlar ya yulaf unu bualmdımben dün nerden aldınız siz
merhaba. bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
bahsettiğin duruma "plesenta previa" deniyor. bir dönem aynı problemi bende yaşadım. 32.haftamda falan bebeğin eşi rahim ağzının yanındaydı. doktor 36.haftaya kadar düzelebilir,yoksa kalır demişti. 35.haftamda normale dönmüştü. hareketlerine dikkat et,çok zorlama kendini. kanaman falan olursa derhal doktorunla temasa geç.
merhaba cnm öncelikle ALlah sağ salim bebeğini kucağına versin
bu konu hakknda bilgim yok cnm ama benim hç bir sorunum yokken 20 gün önce erken doğum yaptım
evet benim öyleydi eşi aşağıdaydı o yüzden normal doğum olamadı 38. haftada yüksek tansiyon nedeniyle apar topar sezaryen oldum ama genel olarak iyiydim
Kiz istenn çikmadim ben izine ayrildim bi sene kaydirigubbakcemile3 eee vakti geldi baslamanin artikiyiyiz canım bizde sağol.senin iş meselesi ne oldu.hazırda bir iş varmi yoksa yeni iş mi bakacaksın.doğumdan önce çıkmıştın galiba sen işten.
eeeeevet doğru tahmin.
afiyet olsun çirkinnn kızına.
Saol teyzesi yedirdim simdide uykusu geldi uyur birazdsanevet cnm gelicez inş. havada bozdu ama olsun ister yağmur ister çamur sarar sarmalar çıkarız olumunekankayizsmile
bak böle varsa güzelmiş bende öle alem
cnm bronşit başlangısıysa iğnesiz geçmiyo malesef benim oğlum 28 günlükten aynısı oldu günde iki iğne yedik zaten bi deri bir kemikti iğne olurken kemiğe gelcek sanıyodum
ihmal etme vurdur DUCOİD mi ne öle bi iğnemi ney ismi
hadi afiyet olsun
Hosbulduk canim saolreyhan hoşgeldin canım.iyi oldugunuza sevinim.
sibel bak götürdügün iyi olmuş en azından başlangıcıymış bunada şükür.ben igneleri siviyorum yaa içirmekten kolay valla.ilaç kusturuyo.içiremezsin.bir sürü şebeklik yaparsın zor olur.araştının tabi ama aman ihmal etme.
burcu valla sorma.ne yaparsın.ızlar birbirleriyle pek yakınlar.oldu işte.defne bari haifi atlatıyo şükür.zeynepte fna degil gibi bu saatte.
çok yorgunum sanırım ardtık pilim bitiyo.öyle bi uykum varkiii..offf ikisini birden yatırmakta kararlıyım.inşallah uyurlarda bende uyusam diyecegim ama ütü var( ütü yapmam lağzım kaç gündür çocukları uyutunca ütüleyecegim diyorum ama uyuyup kalıyorum o kadar yoruluyorumki.bu işi gündüz yapmalıyım.maalesef seminerde yine pantolon gömlek giyeceklir.hazırlık yapmalıyım..
ay ne güzel emekliyodur Defnem bizimkinde tik yok hala daha emekleme pozisyonuna bile geçemiyoz popo kalkmyo kikaydirigubbakcemile3yemek hazırlıyordum.odaya bi girdim defne yok baktımki masanın altında sandalyeye sıkışmış öylee duruyo.kaydirigubbakcemile3ayyy.artık bi yerlerden topluyorum kızı..ama çok komik bi görüntüydü.keşke fotosunu çekseydimm..artık pıtır pıtır gezinip duruyo.kilotlu çorabınıda giydirdim..
selam kızlar. yorgunluğun adını gezme koymuşlar.( hahha ben de geziyorm geziyorum, sonra yoruldum diyorum. deli miyim nee??)
dün apar topar Tarsus'a annelere gittik. trene binmeyi çok seviyor miray. eğlendik trende bayağı. kondiktörlerle kanki olduk resmen. kaydirigubbakcemile3
anneme misafir geldi: 2 tane de çocukl vardı. biri 1,5 yaşında, diğeri 2. üff kafam şişti seslerinden. bizim cazgır oyuncakları ellerinden çekti bol bol.
hava kararmıştı adanaya geldiğimde. istasyona kayınvalidem daha yakın: oraya geçtik. akşam yemeğini de orda hallettik. turşu zamanı yaa. malzeme almış tonla. yardım ettim azıcık. Miray2ın uyku vakti de döndük eve. o uyuduktan sonra da ortalık toparlamaya giriştim. bi posta çamaşır atıp banyoyu falan temizledim. pilim bitince yattım: sabah da kalkamadım. akannehir
kahvaltı yapıp miray'ı yıkadım. şimdi o emzikle uyumaya çalışıyor ama başarabilir mi, oraası meçhul.
feci enerji geldi bana, deli gibi temizlik yapacam bugün.
geçmişe bakmadım: mişroş tam uyusun, ona da bakarım.
eee ne var ne yok???
merhaba cnm öncelikle ALlah sağ salim bebeğini kucağına versin
slm cnm iyiyiz sen napıyosun
aynen bie çalışıyom uyku neymi artık :))
benimkide arabada durmuyo illa kucağa alınsın istiyo
cnm bu çaydan bebişlerede içirilirmi ki
kızlar ya yulaf unu bualmdımben dün nerden aldınız siz
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3haberim yokk.zeynebin işi..nerden gönrerilecegini nasıl biliyo bu cadı bilemedimm:))
yat kuzum dinlen sende.
maalesef içmiyo canım yaaa.ben enedeyim bu kızla..ıhlamurda içmiyo..deli oluyom..
allah korusun işi bilen birini bulmak lagzım.benim kardeşim hemşire biliyonz.ona vurdururdum.olmadı hastanede..offf nasıl atardamara vururyaa.salakmı bu ..nasıl yaparlar işlerini anlamıyorum.
kaydirigubbakcemile3defne degil zeynepmiş.zeynep göndermiş bile..
zeynepmişş.bide bana baak diyokaydirigubbakcemile3
Bize seni çok seviyoruz Zeynepciğimoosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n
evet benim öyleydi eşi aşağıdaydı o yüzden normal doğum olamadı 38. haftada yüksek tansiyon nedeniyle apar topar sezaryen oldum ama genel olarak iyiydim
onlarım bilmediği 5 vakit namaz anacım sempatiksalakcinni
fatoş (candy) hoşgeldin canım.
ipekle oturuyoruz o bi yandan oyuncak oynuyo bi yandan laptopa salça oluyo. bende bi yandan size bakıyorum bi yandan ona.
ne çok fonksiyonlu gacıyım dimi aklinialirimsmile
Toprak'ı yedirdim uyudu anca geldim
Geçmiş olsun tekrar Sibel.Üzülme böyle böyle büyüyecekler napalım.İğne onu hemen ayağa kaldırır şimcik.
8.ay krizi, işte ayrılık korkusunun ortaya çıkışındaki sebepleri algılamaya başlıyor bebek.
Annesi ve yabancılar,kendisi ve dünyanın diğer kısmı ayrışmaya başlıyor.Düşmanlık kavramları ortaya çıkıyor..Bazı insanları sevmeyebiliyor mesela yanında rahatsızlık belirtileri gösteriyor..Bazı nesneleri,oyuncakları,yatağını...Mesela bebek arabasını sevmeyebiliyor.
Tecrübeleri oluşmaya başlıyor çünkü..O kişiler ve nesneler her neyse onunla ilgili kötü hatıraları oluyorkaydirigubbakcemile3
tabiri caizse bazı şeylere,bazı insanlara gıcık oluyor:roflol:
Tam terside var tabi.Babalara,bakıcılara,büyüklere,kardeşlere yanlarında güzel anılar biriktirdikleri için sempati duyuyorlar.
Geçen gün arkadaşın arkasından ağladı Toprak:roflol:Çok güldüm ama ya iki oyun oynadılar hemen ilan-ı aşk:roflol:
İşte anne farkındalığından sonra,ötekilerin oluşmasıyla bu hisler 8.ayda tavan yapıyor.O yüzden 8.ay krizi deniyor bu duruma şekerlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?