Kiyamam ya çok geçmis olsun Sibelcim insallah çabuk atlatir asilar sifa olurslm kızlar biz geldk dr dan...
muayene etti korktuğum gibi bronşit başlangıcı dedi...
iğne verdi 10 tane..antibiyotik verdi...
kansızlık çıktı...şimdi ilaç kullanma dedi düzelince kullan dedi...
bende öyle yapıyorum dedm..
böyle işte moral sıfır...
el kadar bebeye günde 2 iğnesenağlama
Ecemde bende iyiyiz canim saol bi yaramzlik yok çok sükürreyhan nasılsın canım ecem nasıl?
Burak Paşa hastamı olmuş Hüklya rota virüsümüymüş peki ama Rota'da kusma olmaz diye biliyordum ben.Geçmiş olsun canım.Damarı bulamadıkları isabet olmuş ama boşuna deldiler çoçuğu hee fitil ilede oluyor ise niye eziyet veriyorlar çoçuğa serumu elinde bıraktırmazda.siede geçmiş olsun bu arada kış geldi başladık artık nezle grip-soğukalgınlığı birde çoçuk varya daha sık hasta oluruz sakınan göze çöp batıyor işte.
Zeynep ablamızda mı hasta olmuş.aman dikkat ayşegül sizde biri hasta oldumu zincirleme devam ediyor.
Sibel ihmal etme götür dr a allah korusun bronşit falan olmamıştırda hırıltısı için belki 1 kutu daha antibiotik verir.gerekiyorsa bırak kaynanan baksın utku ya.
Dün süt iznimi kullandım .aslında bugün annemin dr da işi vardı sonrada ben evle ilgilenirim malum cumartesi misafirlerim var dedim amma beraber çalıştığım müdürüm tırnağı ile göz retinasını yırtmış 2 mm içe girse kör olurdun demiş dr.çalışamayacak durumda yani.bende annem gelir gelmez işe geldim hemen.ayy Cumartesi gelemiyorum derse ne halt ederim diye düşünüyorum olmadı işe gelir 12.30 da çıkarım.zaten boş boş oturuyoruz idare ediversinler.
aaa niye ya otobüsle gelmiyorsun ki ben dün koridora halı fleks bile yaptırdım çoçuklar emeklerse yerden soguk almasın diye zaten düşünüyordum ama 2 hafta öne alıp sizin için çabuklaştırdım.evdede petekleri yaktım mı tamam işte.onlar üşümezler.Grip olan bebeğimiz varmı ki?onun harici birbirlerine bulaşmaz.
ben geldim ya ondandır canım.
sende hoşgeldin bu arada.
Serap nerde serap?
geçmiş olsun canım.bak başlangıcı en azından ilerlemeden önlem alırsın.Güvendiğin bi dr mu.verilen ilaç bile çok farkediyor.bi eczanene sorsana bu ilaçları verdi diye yani teyit ettir birinden.
Kiyamam ya çok geçmis olsun Sibelcim insallah çabuk atlatir asilar sifa olur
Ecemde bende iyiyiz canim saol bi yaramzlik yok çok sükür
Hosbulduk canim benim nasilsin
eeeeevet doğru tahmin.yazarkende düşündüm burcu beni vuracak diye
Bende gidip Ecemin karnini doyurayim bekliyo kuzum
yazarkende düşündüm burcu beni vuracak diye
evet cnm gelicez inş. havada bozdu ama olsun ister yağmur ister çamur sarar sarmalar çıkarız olumunekankayizsmileevet canım tulum gibi olanlar bizim polar var bi tane hediye gelmişti onu giydiriyorum şuan ama ufak gelmeye başladı içine kilotlu çorap bide ince tayt üstüne badi en üste mıntunu sıcacık oluyo
yani bazen değin gibi bizimkide annem bakıyo ya her lafta takılıyo sözde derine ama anama geliyo laf yada ben öle anlıyorum
aynen vallaa esmacım bol bol çekiştiririz cumartesi geliyonuz demi kesin
bak böle varsa güzelmiş bende öle alemastronotların ayakları ayrı olanlar var. bizimki ondan. ayakkabısı isterse çıkıyor. o yüzden boyu uzasa bile bir süre giydirmeye devam edilir sanırım.
slm kızlar biz geldk dr dan...
hadi afiyet olsunBende gidip Ecemin karnini doyurayim bekliyo kuzum
Hosbulduk canim arkadaslar var ama bize uzaktalar
ay valla hemde ne canavar Ecem aralarinda en küçügüdü biraksam ezerler valla bilinçsiz heryere deli gibi kosuyolar bakicilar var ama bi anlik bisey kiyamadim valla
Sen nasilsin canim oglusunla küçük melegin nasillar
ve bu 8. ay sendromu ne???
Hosbulduk canim iyiyiz çok sükür sen nasilsiin Derin nasil alisabildinizmi ayriliga
bende basliycam yakinda ise:sinifsinif:
slm kızlar biz geldk dr dan...
yazarkende düşündüm burcu beni vuracak diye
oosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n
merhaba. bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.kızlar hepinize merhaba bende kısmet olursa 2011 şubat annesi olucam inş dün ayrıntılı kontrol vardı çok şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi biraz aşağı yerleşmiş dedi bende biaç şey okudum budurumda erken doğum riski olaibliyomuş biraz kortktum ama Allahım niş banada sağsalim kucağıma almayı nasip eder oğlumu sizlere sormak isteedim böle bi durum yaşayanınız varmıydı ve neler yapmam gerek dua bekliyorum inş sorun olmaz hiç
kızzzzzzzz bu hangisi,zeyno mu,defne mi kaydirigubbakcemile3oosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?