2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kiyamam ya çok geçmis olsun Sibelcim insallah çabuk atlatir asilar sifa olur
reyhan nasılsın canım ecem nasıl?
Ecemde bende iyiyiz canim saol bi yaramzlik yok çok sükür

Hosbulduk canim benim nasilsin

geçmiş olsun canım.bak başlangıcı en azından ilerlemeden önlem alırsın.Güvendiğin bi dr mu.verilen ilaç bile çok farkediyor.bi eczanene sorsana bu ilaçları verdi diye yani teyit ettir birinden.

sağol canım..hiç aklıma gelmedi...zaten eşim alıp gelcek ilaçları..
iğneye götürcez sorsun bakalım
adam akılllı bi ilaç vereydi...
dr iyi yani...inş iyi olur..

Kiyamam ya çok geçmis olsun Sibelcim insallah çabuk atlatir asilar sifa olur
Ecemde bende iyiyiz canim saol bi yaramzlik yok çok sükür

Hosbulduk canim benim nasilsin

iyiyiz canım bizde sağol.senin iş meselesi ne oldu.hazırda bir iş varmi yoksa yeni iş mi bakacaksın.doğumdan önce çıkmıştın galiba sen işten.

yazarkende düşündüm burcu beni vuracak diye
eeeeevet doğru tahmin.

Bende gidip Ecemin karnini doyurayim bekliyo kuzum

afiyet olsun çirkinnn kızına.

gecmıs olsun sıbelcım ınsallah hemen ılesır burak pasa

ozge uyudu hemen bulasıklara kacım vala bazı arkadaslara sasıyorum nasıl hep nete dura bılıyolar ozge hep ılgı ıstıyo hep oynuyo bısılerle ugrasıyoruz hıc bısıye vakıt bulamıyorum bulasıkları bıle o uyunca yıkıyom

evet cnm gelicez inş. havada bozdu ama olsun ister yağmur ister çamur sarar sarmalar çıkarız olumunekankayizsmile

astronotların ayakları ayrı olanlar var. bizimki ondan. ayakkabısı isterse çıkıyor. o yüzden boyu uzasa bile bir süre giydirmeye devam edilir sanırım.
bak böle varsa güzelmiş bende öle alem

cnm bronşit başlangısıysa iğnesiz geçmiyo malesef benim oğlum 28 günlükten aynısı oldu günde iki iğne yedik zaten bi deri bir kemikti iğne olurken kemiğe gelcek sanıyodum
ihmal etme vurdur DUCOİD mi ne öle bi iğnemi ney ismi

Bende gidip Ecemin karnini doyurayim bekliyo kuzum
hadi afiyet olsun

alışmaya çalışıyoruz valla çok zor geliyor derin iyi çok şükür cnm

çok geçmiş olsun cnm yaa çabucak düzelir inşallahh

yazarkende düşündüm burcu beni vuracak diye

valla ne güzel gülüş cümbüş geçiyodur yaa

teşekkürler kızlar...
esma iğnenin adı cefaks araştırdım bronşite hep bu iğneyi vermişler...

kızlar hepinize merhaba bende kısmet olursa 2011 şubat annesi olucam inş dün ayrıntılı kontrol vardı çok şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi biraz aşağı yerleşmiş dedi bende biaç şey okudum budurumda erken doğum riski olaibliyomuş biraz kortktum ama Allahım niş banada sağsalim kucağıma almayı nasip eder oğlumu sizlere sormak isteedim böle bi durum yaşayanınız varmıydı ve neler yapmam gerek dua bekliyorum inş sorun olmaz hiç

reyhan hoşgeldin canım.iyi oldugunuza sevinim.
sibel bak götürdügün iyi olmuş en azından başlangıcıymış bunada şükür.ben igneleri siviyorum yaa içirmekten kolay valla.ilaç kusturuyo.içiremezsin.bir sürü şebeklik yaparsın zor olur.araştının tabi ama aman ihmal etme.
burcu valla sorma.ne yaparsın.ızlar birbirleriyle pek yakınlar.oldu işte.defne bari haifi atlatıyo şükür.zeynepte fna degil gibi bu saatte.
çok yorgunum sanırım ardtık pilim bitiyo.öyle bi uykum varkiii..offf ikisini birden yatırmakta kararlıyım.inşallah uyurlarda bende uyusam diyecegim ama ütü var( ütü yapmam lağzım kaç gündür çocukları uyutunca ütüleyecegim diyorum ama uyuyup kalıyorum o kadar yoruluyorumki.bu işi gündüz yapmalıyım.maalesef seminerde yine pantolon gömlek giyeceklir.hazırlık yapmalıyım..

yemek hazırlıyordum.odaya bi girdim defne yok baktımki masanın altında sandalyeye sıkışmış öylee duruyo.kaydirigubbakcemile3ayyy.artık bi yerlerden topluyorum kızı..ama çok komik bi görüntüydü.keşke fotosunu çekseydimm..artık pıtır pıtır gezinip duruyo.kilotlu çorabınıda giydirdim..

oosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n

selam kızlar bi bakiyim dedim napıyosunuz benimde gözümden uyku akıyo valla.alara uyuyalı oldu baya işlerimi bitirdim o uyurken şimdi uyanır daha pazara gitmemiz lazım.artık arabadada durmuyo napıcam bilmem.hasta bebişlerimiz annişlerimize çook geçmiş olsun

ayşegül zeyno çay içiyomu bitki çayı yani...
benm sürekli yaptığım çaydır bu utkuya hep iyi gelir...
çubuk tarçın elma limon ıhlamur rezene zahter deriz biz burda bi ot..
bunları kaynatıyorum pekmezle içiriyorum...
2güne bişeyi kalmaz utku ya da yaptım şimdi içiyo..
gerçi herkes biliyodurda dene derim....

bu arada iğneyi bende seviyodum da..burda anlatmıştım bi olay olmuştu...çocuğun atardamarına vurmuştu iğneyi demiştim..ayağını kestiler...şimdide bunun için içime bi ateş düştü...

offff ne zor ya bu işler....

merhaba. bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
bahsettiğin duruma "plesenta previa" deniyor. bir dönem aynı problemi bende yaşadım. 32.haftamda falan bebeğin eşi rahim ağzının yanındaydı. doktor 36.haftaya kadar düzelebilir,yoksa kalır demişti. 35.haftamda normale dönmüştü. hareketlerine dikkat et,çok zorlama kendini. kanaman falan olursa derhal doktorunla temasa geç.
oosüzzzız 5z kkkkkkkkkkk som6 6nkddksookokkkokkkokok k6kk66k6 kk6k6k6komom mo 6nn 6n6n
kızzzzzzzz bu hangisi,zeyno mu,defne mi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…