2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohh gez gez gel..sonrada yorgunum de..yemezler heee...
kız o enerjiden birazda bana yolla hee..yerimden kalkasım yok anacım...

kızları bi uyutmayı deneyeyim inşallah uyurlar...
hadi kolay gele...uyutta sende dinlen canım...
sağol özlemcim inş...
8 ay sendromunu bende biliyorum..bizimki tam anlamıyla yaşıyor..
babanın arkasından sabah bi saat ağlıyo...akşam baba markete gidicek adım adım takipte bırakıp gitmesin diye...çok fena düşkünleşti babaya...abiyiii hele hç demiymmm...okula gidiyoruz ya almaya görünce gözleri parlıyo eeee eeee diyosempatiksalakcinni
bide 2 yaş sendromu var...oooo o beni mahvetti utkuda
bide 5 yaş...o tam çıldırtıyo...büyüyo ya sıpalar..

valla bilmiyorum çok aramadığı kesin...çok arasaydı normal damarı bulurdu bence...

Son düzenleme:

Sendrom üstüne sendrom:roflol:
Ama iki yaş sendromunun üstüne sendrom tanımam:roflol:

Allah iyiliğini versin...niye sinir oluyon kız oğlana...
ımlasın napcan...

kızlar ipeğin kulaklar buz gibi...
üstü kat kat vücudu sıcacık ama kulakları soğuk.
üşüdüğünün göstergesimidir bu,o zaman vücududa soğuk olmazmı?

Sendrom üstüne sendrom:roflol:
Ama iki yaş sendromunun üstüne sendrom tanımam:roflol:

he he bende...
hatta şimdi pediatrı portalına 4yıl önce sorduğum bi soruyu buldum...
anammm utku bana az çektirmedi...sorumu el deymeden yayınlıyorum...

04.04.2007 2300
iyi geceler.2 yaşında oğlum var.ve şu sıralar tam anlamıyla çıldıracak gibiyim.herşeyin kendi istediği gibi olmasını istiyor.yapma deyince yapıcam ver deyince vermem diyo kendinin istediği olmazsa saatlerce ağlıyo.yani anlatılacak gib değil.bu 1 aydır daha beter oldu.nedenini bilmiyorum.evimizde öyle huzursuzluk falanda yok.gayet normal.çocuğun 2 yaşında kişiliğinin oluşmaya başladığını ve bunların olağan şeyler olduğunu okumuştum.bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

sibel hanım oğlunuz 2 yaş sendromu dediğimiz dönemi girmiş bu dönem 18-32 ay arasında oluşmaktadır ve kalıcı değil kesinlikle korkmayın ve endişelenmeyin..... zamanla atlatacak her çocuk bir olmuyor bazıları zor geçirebilir hem anne ve baba zorlanabilir...bu dönemlerde dışarıya karşı kendilerini kabul ettirme çanbasındalar onların yaptıklarına kesinlikle anlayışla hayır demelisiniz ve bu hayırınızda kararlı olmalısınız değiştirmemelisiniz.... kesinlikle inatlaşmayın bu zaman geçecek bunuda aklınızdan çıkarmayın beraber kaliteli zaman geçirin oyunlar oynayı ve onu asla başkaların yanında eleştirmeyin övgünüz bile sınırlı olmalı fazlaya kaçmayın.... evinizdeki küçük işlere onu katabilirsiniz size yardımcı olabilir ufak birşeyler taşıyabilir bu onun kendisine özgüvenini geliştirecektir....sağlıkla kalın

sibel çok geçmiş canım iğneleri yaptırda hemn iyileşsin neyseki çok ilerlememiş

Bende gidip Ecem uyumadan giydireyim üstünü babamiz gelince markete gidicez Ecem hanimin poposuna bez dayanmiyo
Aksamada babamlara gidicem
Hadi bakalim görüsürüz kizlar

çok şükür cnm. umarım Defne'nin de öyledir.
dr biraz düşük dedi ama...
ferro sanol un şurubunu yazdı: içimi daha kolay diye. aldım aam pek veresim yok: kilo yapıyor diye biliyorum ben bu şurubu. arada bir veririm belki diye aldım iştee.

geçmiş olsun size de: başlangıçmış neyseki devamı gelmeden atlatır inş.

bayadır temizlik yapıyorum dememiştin sen:kedi:

senden krkumdan kızzz. haha
ya ne zamandıe haftasonu ve geceleri hallediyorum temizlik olayını. ama yarın annemler, ctesi de misafirim gelecek. bi üstünden geçmek lazım.
miray uyudu, bakayım işime. sana da kolay gelsin bu arada.

hımmm ben bu anlattıklarını gayet yoğun yaşıyuorum işte. ahh ahh

ayy yollayayım canım. canın sağolsun. delikafadulden

hadi ben işime bakayım. dinlenem molalarında gelirim.
özledim sohbetinizi valla. muckk

benim kızımda bi halasını daha çok gülüyo birine daha az sanki onları görünce beni unutuyo gibi geliyo neden böyle hissediyorumki ya hala kıskanıyorum ben kızımı galiba

benim kızımda bi halasını daha çok gülüyo birine daha az sanki onları görünce beni unutuyo gibi geliyo neden böyle hissediyorumki ya hala kıskanıyorum ben kızımı galiba
bizimkide en çok nevaya gülüyor akşamları nevaya görünce sanki uçuyor ona gitmek için bide dedesine çıldırıyor ama garibim görebilse keşke

zeynep üşüyor olabilir...
genelde kulakların soğuk olması üşüdüğünü gösterir..
bi bere falan taksan belkide tek kulakları üşüyodur..
amma da yardmcı oldum dimi...
karıştırdm...

istanbul çok soğuk valla ayaklarım benimde buz kesti normalde hiç üşümezdim bu hafta dondum valla uzun kollu giymeye başladım hafta sonu karla karışık yağmur olacakmış güya

Bizimkinin aşkı çok :roflol:
Aanane,babane,dede,dayı, özellikle hala ne varsa bu halalardalaelaelaelaelae
Arkadaşlarım gelince sevinçten deliriyo sürekli zıplıyo marifet sergilemeye çalışıyo
Ama yabancılama şeysi bizde yok yafbilmiyorumkismile
İnsan azcık yabancılar ne bilim,annesinin kucağına atılır biri gel deyince bu saf hemen atlıyo kim gel derse Tam gelişmemiş galiba bu manada beyni:roflol:

Zeynep hava soğuk benimde ayaklarım,kulaklarım soğuk sanmıyorum üşüdüğünü

Sibel alemsin ya kalıcı etki bırakmadan atlatabildiniz mi sendromu

istanbul çok soğuk valla ayaklarım benimde buz kesti normalde hiç üşümezdim bu hafta dondum valla uzun kollu giymeye başladım hafta sonu karla karışık yağmur olacakmış güya
karla karışık yağmur mu akannehir
zeynepçim üşümüş olsa burnu buz gibi olur benim olumunda elleri buz gibi hep
burnu sıcak,elleride sıcak. bi kepçelerimiz soğuk :1ninca:

hımmm,olabülürrrr vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…