Zeynepte vardı diyecektim bak cevap yazmiş.dinlen ve kendini çok zorlama.2-3 haftaya normale döner.
Bize seni çok seviyoruz Zeynepciğim
ayyy Allah korusun atardamarı nerden bulmuş gerizekalı.
yüksek tanziyonada gerek yok ki şimdikiler 40. haftaya kadar beklşeyemiyor.hiç sorunum yokken 38 de soğum yaptım.neymiş eş ayrılıyormuş .bence hepsi sezeryana bahane işte.90 kişiden 5 kişi hariçi hepsi sezeryan .bi çoçuk doğurmayı beceremedik.ablam bana öyle diyor.[/QUOTE
yok ya benim doktoruma sezaryana karşıydı normal doğum taraftarı ama ben normal doğuramadım ilkindede çok inat etmiştim oda olmamıştı neva zaten tersti bundada tansiyon çıktı tansiyon olmaSA BENİM DOKTOR 40 sonuna kadar bekliyor
ohh gez gez gel..sonrada yorgunum de..yemezler heee...selam kızlar. yorgunluğun adını gezme koymuşlar.( hahha ben de geziyorm geziyorum, sonra yoruldum diyorum. deli miyim nee??)
dün apar topar Tarsus'a annelere gittik. trene binmeyi çok seviyor miray. eğlendik trende bayağı. kondiktörlerle kanki olduk resmen. kaydirigubbakcemile3
anneme misafir geldi: 2 tane de çocukl vardı. biri 1,5 yaşında, diğeri 2. üff kafam şişti seslerinden. bizim cazgır oyuncakları ellerinden çekti bol bol.
hava kararmıştı adanaya geldiğimde. istasyona kayınvalidem daha yakın: oraya geçtik. akşam yemeğini de orda hallettik. turşu zamanı yaa. malzeme almış tonla. yardım ettim azıcık. Miray2ın uyku vakti de döndük eve. o uyuduktan sonra da ortalık toparlamaya giriştim. bi posta çamaşır atıp banyoyu falan temizledim. pilim bitince yattım: sabah da kalkamadım. akannehir
kahvaltı yapıp miray'ı yıkadım. şimdi o emzikle uyumaya çalışıyor ama başarabilir mi, oraası meçhul.
feci enerji geldi bana, deli gibi temizlik yapacam bugün.
geçmişe bakmadım: mişroş tam uyusun, ona da bakarım.
eee ne var ne yok???
hadi kolay gele...uyutta sende dinlen canım...kızları bi uyutmayı deneyeyim inşallah uyurlar...
sağol özlemcim inş...Toprak'ı yedirdim uyudu anca geldim
Geçmiş olsun tekrar Sibel.Üzülme böyle böyle büyüyecekler napalım.İğne onu hemen ayağa kaldırır şimcik.
8.ay krizi, işte ayrılık korkusunun ortaya çıkışındaki sebepleri algılamaya başlıyor bebek.
Annesi ve yabancılar,kendisi ve dünyanın diğer kısmı ayrışmaya başlıyor.Düşmanlık kavramları ortaya çıkıyor..Bazı insanları sevmeyebiliyor mesela yanında rahatsızlık belirtileri gösteriyor..Bazı nesneleri,oyuncakları,yatağını...Mesela bebek arabasını sevmeyebiliyor.
Tecrübeleri oluşmaya başlıyor çünkü..O kişiler ve nesneler her neyse onunla ilgili kötü hatıraları oluyorkaydirigubbakcemile3
tabiri caizse bazı şeylere,bazı insanlara gıcık oluyor:roflol:
Tam terside var tabi.Babalara,bakıcılara,büyüklere,kardeşlere yanlarında güzel anılar biriktirdikleri için sempati duyuyorlar.
Geçen gün arkadaşın arkasından ağladı Toprak:roflol:Çok güldüm ama ya iki oyun oynadılar hemen ilan-ı aşk:roflol:
İşte anne farkındalığından sonra,ötekilerin oluşmasıyla bu hisler 8.ayda tavan yapıyor.O yüzden 8.ay krizi deniyor bu duruma şekerlerrr
Zeynepte vardı diyecektim bak cevap yazmiş.dinlen ve kendini çok zorlama.2-3 haftaya normale döner.
Bize seni çok seviyoruz Zeynepciğim
ayyy Allah korusun atardamarı nerden bulmuş gerizekalı.
yüksek tanziyonada gerek yok ki şimdikiler 40. haftaya kadar beklşeyemiyor.hiç sorunum yokken 38 de soğum yaptım.neymiş eş ayrılıyormuş .bence hepsi sezeryana bahane işte.90 kişiden 5 kişi hariçi hepsi sezeryan .bi çoçuk doğurmayı beceremedik.ablam bana öyle diyor.
kızlar hepinize merhaba bende kısmet olursa 2011 şubat annesi olucam inş dün ayrıntılı kontrol vardı çok şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi biraz aşağı yerleşmiş dedi bende biaç şey okudum budurumda erken doğum riski olaibliyomuş biraz kortktum ama Allahım niş banada sağsalim kucağıma almayı nasip eder oğlumu sizlere sormak isteedim böle bi durum yaşayanınız varmıydı ve neler yapmam gerek dua bekliyorum inş sorun olmaz hiç
Bizimki ben laptopa yüzümü dönünce ımlamaya başlıyo.Hey benim gibi tatlı oğlan varken orda ne buluyosun kuzumşakkıdı diyo galiba içinden.Tabi anca ımlayarak ifade edebiliyor şimdilik:roflol:
Imlamasına sinir oluyorum bu aradalmaz:
Allah iyiliğini versin...niye sinir oluyon kız oğlana...
ımlasın napcan...
Sendrom üstüne sendrom:roflol:
Ama iki yaş sendromunun üstüne sendrom tanımam:roflol:
sibel çok geçmiş canım iğneleri yaptırda hemn iyileşsin neyseki çok ilerlememişohh gez gez gel..sonrada yorgunum de..yemezler heee...
kız o enerjiden birazda bana yolla hee..yerimden kalkasım yok anacım...
hadi kolay gele...uyutta sende dinlen canım...
sağol özlemcim inş...
8 ay sendromunu bende biliyorum..bizimki tam anlamıyla yaşıyor..
babanın arkasından sabah bi saat ağlıyo...akşam baba markete gidicek adım adım takipte bırakıp gitmesin diye...çok fena düşkünleşti babaya...abiyiii hele hç demiymmm...okula gidiyoruz ya almaya görünce gözleri parlıyo eeee eeee diyosempatiksalakcinni
bide 2 yaş sendromu var...oooo o beni mahvetti utkuda
bide 5 yaş...o tam çıldırtıyo...büyüyo ya sıpalar..
valla bilmiyorum çok aramadığı kesin...çok arasaydı normal damarı bulurdu bence...
günaydın..
dün internet bağlatımız yoktu.bi sorun varmış giremedim.biz dün kan verdik eşimle ordan defne iyi degl gibi dedim eşime ilerlemeden şu doktora bi götürelim dedim.adamda tam boşmuş.hemen aldı bizi.muayene ettiki malesef grip başlangıcıymış.ama ateşi falan yok şükür.kötüde degil.çok işkapsız dün ne yedi anlamadım.neyse ilacını izsinde o yeter şimdilik.ama akşam yatmadan kustu.sanırım mide doluydu.bide uyutmak için emzireyim dedim.kaldıramadı.şurup içiriyorum.keyfi yerinde ama çok sık hapşuruyo arka arkaya 5 -6 kez oluyo.tatile kadar inşallah düzelir.
öglende kadın dogumcuya gidecegim.adet söktürücü vererse taşınalım öyle içecegim şimdi eziyet etmeyeyim durduk yere kendime.
burcu kız bende sevme hastane olayını zaten erteleye erteleye bu vakte kaldık işte.gder ayak muayane bari olalım dedk.
hülyacım(hulen) mirayın kan degermeri çok güzel maşallahh..
bayadır temizlik yapıyorum dememiştin sen:kedi:
Toprak'ı yedirdim uyudu anca geldim
Geçmiş olsun tekrar Sibel.Üzülme böyle böyle büyüyecekler napalım.İğne onu hemen ayağa kaldırır şimcik.
8.ay krizi, işte ayrılık korkusunun ortaya çıkışındaki sebepleri algılamaya başlıyor bebek.
Annesi ve yabancılar,kendisi ve dünyanın diğer kısmı ayrışmaya başlıyor.Düşmanlık kavramları ortaya çıkıyor..Bazı insanları sevmeyebiliyor mesela yanında rahatsızlık belirtileri gösteriyor..Bazı nesneleri,oyuncakları,yatağını...Mesela bebek arabasını sevmeyebiliyor.
Tecrübeleri oluşmaya başlıyor çünkü..O kişiler ve nesneler her neyse onunla ilgili kötü hatıraları oluyorkaydirigubbakcemile3
tabiri caizse bazı şeylere,bazı insanlara gıcık oluyor:roflol:
Tam terside var tabi.Babalara,bakıcılara,büyüklere,kardeşlere yanlarında güzel anılar biriktirdikleri için sempati duyuyorlar.
Geçen gün arkadaşın arkasından ağladı Toprak:roflol:Çok güldüm ama ya iki oyun oynadılar hemen ilan-ı aşk:roflol:
İşte anne farkındalığından sonra,ötekilerin oluşmasıyla bu hisler 8.ayda tavan yapıyor.O yüzden 8.ay krizi deniyor bu duruma şekerlerrr
ohh gez gez gel..sonrada yorgunum de..yemezler heee...
kız o enerjiden birazda bana yolla hee..yerimden kalkasım yok anacım...
hadi kolay gele...uyutta sende dinlen canım...
sağol özlemcim inş...
8 ay sendromunu bende biliyorum..bizimki tam anlamıyla yaşıyor..
babanın arkasından sabah bi saat ağlıyo...akşam baba markete gidicek adım adım takipte bırakıp gitmesin diye...çok fena düşkünleşti babaya...abiyiii hele hç demiymmm...okula gidiyoruz ya almaya görünce gözleri parlıyo eeee eeee diyosempatiksalakcinni
bide 2 yaş sendromu var...oooo o beni mahvetti utkuda
bide 5 yaş...o tam çıldırtıyo...büyüyo ya sıpalar..
valla bilmiyorum çok aramadığı kesin...çok arasaydı normal damarı bulurdu bence...
bizimkide en çok nevaya gülüyor akşamları nevaya görünce sanki uçuyor ona gitmek için bide dedesine çıldırıyor ama garibim görebilse keşkebenim kızımda bi halasını daha çok gülüyo birine daha az sanki onları görünce beni unutuyo gibi geliyo neden böyle hissediyorumki ya hala kıskanıyorum ben kızımı galiba
zeynep üşüyor olabilir...
genelde kulakların soğuk olması üşüdüğünü gösterir..
bi bere falan taksan belkide tek kulakları üşüyodur..
amma da yardmcı oldum dimi...
karıştırdm...
karla karışık yağmur mu akannehiristanbul çok soğuk valla ayaklarım benimde buz kesti normalde hiç üşümezdim bu hafta dondum valla uzun kollu giymeye başladım hafta sonu karla karışık yağmur olacakmış güya
burnu sıcak,elleride sıcak. bi kepçelerimiz soğuk :1ninca:zeynepçim üşümüş olsa burnu buz gibi olur benim olumunda elleri buz gibi hep
Bizimkinin aşkı çok :roflol:
Aanane,babane,dede,dayı, özellikle hala ne varsa bu halalardalaelaelaelaelae
Arkadaşlarım gelince sevinçten deliriyo sürekli zıplıyo marifet sergilemeye çalışıyo
Ama yabancılama şeysi bizde yok yafbilmiyorumkismile
İnsan azcık yabancılar ne bilim,annesinin kucağına atılır biri gel deyince bu saf hemen atlıyo kim gel derseTam gelişmemiş galiba bu manada beyni:roflol:
Zeynep hava soğuk benimde ayaklarım,kulaklarım soğuk sanmıyorum üşüdüğünü
Sibel alemsin ya kalıcı etki bırakmadan atlatabildiniz mi sendromu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?