2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeze merhabalar kizlar ben geldim
ay sizleri çok özledim ya kaç gündür pc miz bozuktu geçen küçük kardesim oyun oynadi pc bi kapandi bidaha açilmadi bizde servise verdik demin getirdiler bende hemen size kostum geldimopuyorumnanaktan
arada bi telefondan okudum yazdiklarinizi ama giris yapamadim cvp yazmak için bilmiyorumkismile

Merak eden arkadaslar olmus saolun canlarim benim ay ne zormus pc olmadan aklim hep burda

Kuzucuklarin çogu hastaymis hepsine çok çok geçmis olsun kiyamam onlara tabi havalar sogudu artik

Ecemde bende iyiyiz çok sükür bizde bi yaramazlik yok Ecem bu aralar çok dillendi biseyler anlatip duruyo hep
Geçen gün oyun alanina götürdüm bi saat bende yaninda kaldim ilk gün diye baktim hep 1 buçuk 2 yasinda çocuklar var heryere kosturuyolar ee bizimkide oturdugu yerde duruyo biri gelip ezicek diye korktum hep, oyuncaklarla oynuyo gelip çocuklar elinden çekip aliyo bizimki aglaniyo valla kiyamadim kizima bi gün götürdüm bidaha birakmadim.
Bide Ecem her gece 3 4 kere kalkardi meme için aglanirdi bu gece hiç uyanmadi o kalmadi ama ben kurulmus saat gibi gecenin bi vakti uyandim hatta esimi bile kaldirdim bu kiz uyanmadi diye.
aksam 9 da uyudu sabah 6 gibi uyandi emdi geri yatti 9 a kadar :lepi: masallah diyeyim insallah bi gecelik degildir ve devami gelir

Anam benim çenem düstü iyce bu kadar yeter:))
Sizler nasilsiniz????

astronotların ayakları ayrı olanlar var. bizimki ondan. ayakkabısı isterse çıkıyor. o yüzden boyu uzasa bile bir süre giydirmeye devam edilir sanırım.

selam kızlar ben arada girip okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum işlerden dolayı
kafam da bozuk işle ilgili yarın yine çalışıyorum

hasta kuzucuklarım kıyamam size bir an evvel iyileşin geçmiş olsun

Son düzenleme:

Korkmayın kıs o önceki aşıydı o kaldırıldı
Allah hepimizin evlatlarını korusun.

Kızlar olmayanlardan bahsederken,zeh nickli bi arkadaş vardı Zehra onu ben hiç görmüyor neden bilirsiniz siz?

Rota virusu asisindan söz geçmis bizim burda o asi bayadir piyasadan kaldirilmis kizlar
burda yapmiyolar yani gerek duyulan bisey degilmis.

Bende bu kis mont falan almadim Eceme hamileyken bi astronot almistim çok büyüktü bu kis tam olcak
bide bi mont hediye gelmisti oda bu kisa olur.sositososito

şükür kavuşturana...
hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
bizde iyiyiz hastalık işte napalım,sezonu açtık
:sinifsinif:

Kızlar olmayanlardan bahsederken,zeh nickli bi arkadaş vardı Zehra onu ben hiç görmüyor neden bilirsiniz siz?
inan hiç bilemiyorum...
ne zamandır yok
msn e de girmiyor

Evet Zehra baya bayadir girmiyo artik

kızlar ya cmt işini bi daha düşünsek diyorum hava soğuk yağmurda olacakmış bebklerde hasta daha çok birbirlerini kontemine etmesinler benim nevada hasta

hoşgeldin Reyhancımm
arkadaşlarının bebikleri yok mu yaşıtları onlarla oynasın Ecem yazık kız elinden alırlar tabi.Hele 2 yaş bebikleri tam canafar oluolar

Kızlar 8.ay sendromunu biliyonuz mu başladınız mı yakalanmaya

zeynepcim evet bizde buluşucaz ama topikten değil esmayla orta arkadaşlarımız varya bize geliyolar
hoşgeldin reyhan ecem de iyimiş aman iyi olun canım benim
zehra işe başlamış ders veriyomuş geçn msn ye girmişti o zaman dedi

kızlar ya cmt işini bi daha düşünsek diyorum hava soğuk yağmurda olacakmış bebklerde hasta daha çok birbirlerini kontemine etmesinler benim nevada hasta
benım ıcın problem degıl,arabayla gıdıp donucez sonucta.
burcu bizi oyar valla eyvahedigeldismile
8.ay sendromu mu? nasıl yani?
explain please :)

Hosbulduk canim arkadaslar var ama bize uzaktalar
ay valla hemde ne canavar Ecem aralarinda en küçügüdü biraksam ezerler valla bilinçsiz heryere deli gibi kosuyolar bakicilar var ama bi anlik bisey kiyamadim valla

Sen nasilsin canim oglusunla küçük melegin nasillar
ve bu 8. ay sendromu ne???

Hosbulduk canim iyiyiz çok sükür sen nasilsiin Derin nasil alisabildinizmi ayriliga
bende basliycam yakinda ise:sinifsinif:

slm kızlar biz geldk dr dan...
muayene etti korktuğum gibi bronşit başlangıcı dedi...
iğne verdi 10 tane..antibiyotik verdi...
kansızlık çıktı...şimdi ilaç kullanma dedi düzelince kullan dedi...
bende öyle yapıyorum dedm..
böyle işte moral sıfır...
el kadar bebeye günde 2 iğnesenağlama

Burak Paşa hastamı olmuş Hüklya rota virüsümüymüş peki ama Rota'da kusma olmaz diye biliyordum ben.Geçmiş olsun canım.Damarı bulamadıkları isabet olmuş ama boşuna deldiler çoçuğu hee fitil ilede oluyor ise niye eziyet veriyorlar çoçuğa serumu elinde bıraktırmazda.siede geçmiş olsun bu arada kış geldi başladık artık nezle grip-soğukalgınlığı birde çoçuk varya daha sık hasta oluruz sakınan göze çöp batıyor işte.

Zeynep ablamızda mı hasta olmuş.aman dikkat ayşegül sizde biri hasta oldumu zincirleme devam ediyor.

Sibel ihmal etme götür dr a allah korusun bronşit falan olmamıştırda hırıltısı için belki 1 kutu daha antibiotik verir.gerekiyorsa bırak kaynanan baksın utku ya.

kızlar burcu 2 gundur yok haberı olan var mı?
reyhan da yok ne zamandır?

Dün süt iznimi kullandım .aslında bugün annemin dr da işi vardı sonrada ben evle ilgilenirim malum cumartesi misafirlerim var dedim amma beraber çalıştığım müdürüm tırnağı ile göz retinasını yırtmış 2 mm içe girse kör olurdun demiş dr.çalışamayacak durumda yani.bende annem gelir gelmez işe geldim hemen.ayy Cumartesi gelemiyorum derse ne halt ederim diye düşünüyorum olmadı işe gelir 12.30 da çıkarım.zaten boş boş oturuyoruz idare ediversinler.

aaa niye ya otobüsle gelmiyorsun ki ben dün koridora halı fleks bile yaptırdım çoçuklar emeklerse yerden soguk almasın diye zaten düşünüyordum ama 2 hafta öne alıp sizin için çabuklaştırdım.evdede petekleri yaktım mı tamam işte.onlar üşümezler.Grip olan bebeğimiz varmı ki?onun harici birbirlerine bulaşmaz.
Niye sustunuz kizlar huuuu

ben geldim ya ondandır canım.

sende hoşgeldin bu arada.

Serap nerde serap?

geçmiş olsun canım.bak başlangıcı en azından ilerlemeden önlem alırsın.Güvendiğin bi dr mu.verilen ilaç bile çok farkediyor.bi eczanene sorsana bu ilaçları verdi diye yani teyit ettir birinden.

geldim.
ipek uyandı çorbasını içirdim.
sibelcim çok geçmiş olsun ya,iğnelerle daha çabuk toparlar,şuruptan iyidir. umarım bi an önce atlatırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…