bizim kız uyudu...
1-1.5 saat uyur şimdi bende çayımı aldım geldim.
özlem korkuttun bak şimdi bizi. allah korusun yabağırsak tıkanıklığı falan
sevilcim bende günaşırı yıkıyorum.ufo karşısında yıkıyorum valla. bizim ev merkezi sistem,kaloriferler daha yanmaya başlamadı. kayınvalidemlerde ufo varmış,kadın onu sırtlamış getirmiş geçen gün bize,bir de 5 katı çıkarmış. sırf çocuk hasta olmasın diye. bende bu kadına bi araba laf sayıyorum,beğenmiyorum bi de. bu oklava da bana gelsinklava:
şükür kavuşturana...Herkeze merhabalar kizlar ben geldim
ay sizleri çok özledim ya kaç gündür pc miz bozuktu geçen küçük kardesim oyun oynadi pc bi kapandi bidaha açilmadi bizde servise verdik demin getirdiler bende hemen size kostum geldimopuyorumnanaktan
arada bi telefondan okudum yazdiklarinizi ama giris yapamadim cvp yazmak için bilmiyorumkismile
Merak eden arkadaslar olmus saolun canlarim benim ay ne zormus pc olmadan aklim hep burda
Kuzucuklarin çogu hastaymis hepsine çok çok geçmis olsun kiyamam onlara tabi havalar sogudu artik
Ecemde bende iyiyiz çok sükür bizde bi yaramazlik yok Ecem bu aralar çok dillendi biseyler anlatip duruyo hep
Geçen gün oyun alanina götürdüm bi saat bende yaninda kaldim ilk gün diye baktim hep 1 buçuk 2 yasinda çocuklar var heryere kosturuyolar ee bizimkide oturdugu yerde duruyo biri gelip ezicek diye korktum hep, oyuncaklarla oynuyo gelip çocuklar elinden çekip aliyo bizimki aglaniyo valla kiyamadim kizima bi gün götürdüm bidaha birakmadim.
Bide Ecem her gece 3 4 kere kalkardi meme için aglanirdi bu gece hiç uyanmadi o kalmadi ama ben kurulmus saat gibi gecenin bi vakti uyandim hatta esimi bile kaldirdim bu kiz uyanmadi diye.
aksam 9 da uyudu sabah 6 gibi uyandi emdi geri yatti 9 a kadar :lepi: masallah diyeyim insallah bi gecelik degildir ve devami gelir
Anam benim çenem düstü iyce bu kadar yeter:))
Sizler nasilsiniz????
:sinifsinif:selam kızlar ben arada girip okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum işlerden dolayı
kafam da bozuk işle ilgili yarın yine çalışıyorum
hasta kuzucuklarım kıyamam size bir an evvel iyileşin geçmiş olsun
inan hiç bilemiyorum...Korkmayın kıs o önceki aşıydı o kaldırıldı
Allah hepimizin evlatlarını korusun.
Kızlar olmayanlardan bahsederken,zeh nickli bi arkadaş vardı Zehra onu ben hiç görmüyor neden bilirsiniz siz?
Korkmayın kıs o önceki aşıydı o kaldırıldı
Allah hepimizin evlatlarını korusun.
Kızlar olmayanlardan bahsederken,zeh nickli bi arkadaş vardı Zehra onu ben hiç görmüyor neden bilirsiniz siz?
şükür kavuşturana...
hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
bizde iyiyiz hastalık işte napalım,sezonu açtık
:sinifsinif:
inan hiç bilemiyorum...
ne zamandır yok
msn e de girmiyor
benım ıcın problem degıl,arabayla gıdıp donucez sonucta.kızlar ya cmt işini bi daha düşünsek diyorum hava soğuk yağmurda olacakmış bebklerde hasta daha çok birbirlerini kontemine etmesinler benim nevada hasta
8.ay sendromu mu? nasıl yani?hoşgeldin Reyhancımm
arkadaşlarının bebikleri yok mu yaşıtları onlarla oynasın Ecem yazık kız elinden alırlar tabi.Hele 2 yaş bebikleri tam canafar oluolar
Kızlar 8.ay sendromunu biliyonuz mu başladınız mı yakalanmaya
Hosbulduk canim arkadaslar var ama bize uzaktalarhoşgeldin Reyhancımm
arkadaşlarının bebikleri yok mu yaşıtları onlarla oynasın Ecem yazık kız elinden alırlar tabi.Hele 2 yaş bebikleri tam canafar oluolar
Kızlar 8.ay sendromunu biliyonuz mu başladınız mı yakalanmaya
Hosbulduk canim iyiyiz çok sükür sen nasilsiin Derin nasil alisabildinizmi ayriligazeynepcim evet bizde buluşucaz ama topikten değil esmayla orta arkadaşlarımız varya bize geliyolar
hoşgeldin reyhan ecem de iyimiş aman iyi olun canım benim
zehra işe başlamış ders veriyomuş geçn msn ye girmişti o zaman dedi
kızlar burcu 2 gundur yok haberı olan var mı?
reyhan da yok ne zamandır?
kızlar ya cmt işini bi daha düşünsek diyorum hava soğuk yağmurda olacakmış bebklerde hasta daha çok birbirlerini kontemine etmesinler benim nevada hasta
Niye sustunuz kizlar huuuu
slm kızlar biz geldk dr dan...
muayene etti korktuğum gibi bronşit başlangıcı dedi...
iğne verdi 10 tane..antibiyotik verdi...
kansızlık çıktı...şimdi ilaç kullanma dedi düzelince kullan dedi...
bende öyle yapıyorum dedm..
böyle işte moral sıfır...
el kadar bebeye günde 2 iğnesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?