2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugun eşimin işi vardı. doruku buraya getirdi oglen balık yemege gittik. ilk defa balık yedirdim. baya sevdi gibi. biraz somon biraz mezgit yedirdim :))) balık sezonunu açtık yani....

oh yarasın doruka maşallah severde yer inş. hep

bende denediim cnm minik minik parçalar verdim çiğneyip çiğneyi ağzında biriktirdi sonra ağladı yemedi
bende fırında somon yapmıştık ekmeği suyuna bandırp bandırıp verdim arada minik parçaları ekmekle iteledim pek istekli yemedi ama azada olsa yedi okadar faydası olurmuki

istanbul çok soğuk valla ayaklarım benimde buz kesti normalde hiç üşümezdim bu hafta dondum valla uzun kollu giymeye başladım hafta sonu karla karışık yağmur olacakmış güya

istanbul buluşması varya bende tipi olsa kasırga çıksa şaşırmam.

minikbaby | Chicco Suluk 200 ml BPA %0
kızlar oğluma su biberobu alıcamda bu kullanışlımı aranızda kullanan varmı

Damlatmaz suluk aldım ama sevmedi.biberonu ile yada bardakla içiyor benimki.

istanbul cidden soğuk oldu artık ben dün gece itibari ile ufo yakıyorum yatak odasında.bu gidişle doğalgazda açılacak benim işte totom dondu

Son düzenleme:
ben çıkıyom haydin...iğne yaptırıp geleyim..uyandı hiçbişey yemedi yüzünü çevirip duruyo....
gelnce yedirrim artıkın...

Son düzenleme:
ay kızlar evet vala soğuk ya açıcaz sanısım doğalgazı Allahtan gündür yokuz gerek yok kışında kaynanamda mı otursam sobalı ev yakıt ikmali yapmayalım kaydirigubbakcemile3

Bizim ev malesef doğalgazlı değil sobalı. Burdada hava acayip soğudu çocukta bende hastayız.
Dün akşam itibariyle sobamızı kurduk .Geç kurduğumuz için yakmadık ama bu akşam başlarız artık yakmaya

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. rota virüsü aşısını olmamıştık biz, çünkü o dönemde burak ishaldi 3 hafta falan sürmüştü.. vaktini kaçırdık yani..şimdiki rota mı bilmiyorum ama öyle çoook fazla ishal değil, günde 2-3 defa (aferdersiniz ama) cıvık yapıyor :)

diğer hasta olan bebişlere ben de acil şifalar diliyorum ama burak'a iki defa. yazık kuzuma 10 tane iğne vuracaklarmış,geçmiş olsun sibelcim..inş sonra sapasağlam olur da moralin düzelir

mont bizde astronot var, chicco-termocare..görümcem almıştı doğmadan.. kesinlikle tavsiye ediyorum, acayip sıcak tutuyo.. bizimkinin de ayak ve el kısımları çıkabiliyo..şimdi tam geliyor ama eğer küçük gelirse yine astronot alırım.

esmacım biberon çok güzel. ama dikkat et, ben de nuk'un almıştım akıtmıyo diye, sonra açınca baktım akıtıyo. sonra gittim söyledim bu akıtıyo diye, aa akıtmayan bu modeliymiş dediler. aynı görüntüde..yani senin ecz. gördüğün aynı modelin damlatanı olabilir, dikkat et canım. bi de bunları açınca değiştiremiyorsun..

dün evdeyken oğlumun "bay bay" yaptığını görmüş oldum :) ve evden biri çıkarken nasıl kucağına atılıyo beni de götür der gibi..baya baya insan ayırt ediyo yani artık..

selam kızlar
yeni girebildim.aslında sabahtan beri niyetliydim ama.Saat 16:00 da çıkıcam o yüzden geçmişe bakamadım.Soğuktan bahsetmişiniz o kadar okuyabildim.Kayseride soğudu artık.Hatta bugün biraz atıştırdı yağmur.Geceleri de Rüyanın üstünü nasıl örtsem de açmasa,uyku tulumu mu alsam acaba?terletir mi? yüzü buz gibi oluyo napsam? diye düşünüp duruyorum.Bir arkadaşımın ablası banyo havlusundan tulum diktirmiş terziye hem terletmiyomuş,hem üşütmüyomuş hem de üstünü açma ihtimali yok.Cazip geldi bakıcam artık.

Size bi haberim vardı da o yüzden daldım sohbete kusura bakmayın.Rüyam dün ilk dişini çıkardı Darısı çıkarmayan diğer bebişlerimizin başına.Çok mutluyum ya acayip bi duygu anlayamadım yani.
Neyse yarın sabah inşallah gelip sohbete katılmak istiyorum artık.Hastalar çoğaldı bu ara hava değişiminden sanırım.Vakit ayırmaya çalışıcam mutlaka.Bebişleri öpüyoruum.BYE

didemcim ayşagülcüm saolun teyzeleri oğlum sizi öpüyor....
hülyacım çok geçmiş olsun tatlım kıyamama ben ona pis hemşireler sinir oluyorum işleri neyse nasıl bulamıyalar...ayşegül sizede geçmiş olsun tatlım tanşınma sırasında zor olur çok dikkat etmen lazımserapçım sizde geçmiş olsun topiğimize nazar oldu tüm kuzular hasta yav
hilalacim özledim valla bende seni gündüz giremiyonmu kuzum nazı öp
nur sende çok ihmal retme bizi kuzum özlüyoz
reyhancım senide özlemiştim valla....bez arasada dayanmıyo teyzesi...
eflalaede geçmiş olsun gülşahçım
doruk montunuz güle güle giy teyzem ne de yakışır paşama
sevil geçmiş olsun prenses hastaymış
sibelcim çok ge.çmiş olsun kıyamam ona ya iğneyle daha çabuk toparlar canım ama
tubacım sizde çok geçmiş olsun havalar soğuk valla
zeynepçim afiyet olsun ğpaşaya balıklar yarasın
esmacım arasın son halini soruyodun koydum foto topiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…