ben kaçtım iyi akşamlar kızçeme astronot alayım
of ya of of of of of offfffffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!
bu adam neden benim sözümü dinlemiyor ya!
abisi bu akşam ev taşıyacakmış,eve gelecek 7.30 da ona gidicek yardıma.
yarın iş var,hava zaten malum,daha da yeni düzeldi kaç gündür boğazı şişti.
yani insaf ya,hiç mi canının değeri yok,bu havada eşya mı taşınır. bu kadar saflık olmaz ya... seni sen düşünmezsen,kimse düşünmez.
gidecekler taşıyacaklar evi terleyecekler,o ter üstlerinde soğuyacak,bide yağmur yiyecekler üstüne,sonra ersin ben yine hasta olacak,ipeğe geçirecek gerisin geri.
söylenincede dırdırcı oluyorum.
başka gün taşınsa olmuyor yani eşya,yangından mal kaçırıyolar!
olur canım,kaşıkla yedirirsen bişeycik olmaz.kızlar devam mamasının içine meyve püresi koysam olurmu
akannehirkız koşu bandına biniyorum evde
kızlaaar burda nasıl yağmur yağıyor eşimde aradıki şilede çok fırtına varmış
cemile kim kız sempatiksalakcinniFatmagül'ü bilmiyomda Cemilenin şuçu neydi yaaaaasenağlama
emiyosa zorlama. biz bile hastayken iştahsız oluyoruz. sütünle doyuyodur.bende defneye yemek yedireyim.bugün toplam 4 tatlı kaşıgı yedi.sabah 2 tatlı kaşıı kahvaltı öğlende iki talı kaşıgı:gitme:maalesef yemiyo.ama emiyo sürekli.bende zorlamıorum hasta diye.((
sizin alt katınız degilmiydi..nere gidiyorlar..
ya iyide kardeş bu hayır diyememiştir demekki.bence abisi demeliydi gelme diye.hem neden onlar taşıyo.nakliyeciler yokmuualsanaalsanasmile
ayşegül enre gideceğiniz belli oldumu canım
olur canım,kaşıkla yedirirsen bişeycik olmaz.
akannehir
cemile kim kız sempatiksalakcinni
emiyosa zorlama. biz bile hastayken iştahsız oluyoruz. sütünle doyuyodur.
yok kız alt katımızda oturan kardeşi.
bu abisi,sultanbeylinden beşiktaşa taşınıyolar.
dün eşinden boşandı. 2 çocuğuda adam aldı yanına,karısı istemedi çocukları. çocuklara bakacak yok diye bu tarafa taşındılar. malum bütün sülale beşiktaşta oturuyor. gorumcem falan cocuklarla ılgılenır dıye geldıler. eşyalar gelecekmiş. hayır demesinde başka gün taşısınlar şu an olacak şey mi yani... abisinin durumu iyi değil,nakliyeciye para vermek istememiştir,kardeşlerimden ala hamal mı var demiştir eminim ki kötükedihüso
dün eşinden boşandı. 2 çocuğuda adam aldı yanına,karısı istemedi çocukları. çocuklara bakacak yok diye bu tarafa taşındılar. malum bütün sülale beşiktaşta oturuyor. gorumcem falan cocuklarla ılgılenır dıye geldıler. eşyalar gelecekmiş. hayır demesinde başka gün taşısınlar şu an olacak şey mi yani... abisinin durumu iyi değil,nakliyeciye para vermek istememiştir,kardeşlerimden ala hamal mı var demiştir eminim ki kötükedihüso
zeynep acımasız olma be.... adamcağız napsın bugüne ayarlamıştır herşeyini mecburdur bugün taşınmaya belki. toplanmış evde yaşamak kolaymı sende biliyorsun. Bisey olmaz merak etme sen. biraz yorulurlar en fazla. kardeş kardese böyle günlerde lazım. sen köstek olma. aksine destek ol gitsin yapsın diye. gelince güzel bi çorba yap içsin. vitamin ver hasta falan olmaz.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız, bu gün misafirlerim vardı giremedim hiç,boğazlarım hala acıyor ama şükür başım geçti,zeynepte daha iyi gibi, sizler nasılsınız herkes iyimi,....
Öyle bir geçer zamanki de anne Cemile :)
yok bunlar kayınvalidemlerin üst kata taşındılar.zorlamıyorum bende..
hımm..kız bunlardamı szin kata geliyo..maşallah doluştunuzzsempatiksalakcinni
aman yaa zor olur ya ev taşımak.terlemeyle bitmezki bide her tarafı ağrır şimdi..kolaymı buzdolabı,mobilya taşımak.valla insanı çökertiyo ne kadar ağır..(taşımışım gibi oldu )
kadın benim teyzemin kızı,bizim görüşmemize vesile olan kişi.ayrıca kadınada ne diyeyim.evlettan nasıl caydıkiiiCADIARZU
düşününce,haklısın galiba. bende olsam yok diyemezdim :kedi:zeynep acımasız olma be.... adamcağız napsın bugüne ayarlamıştır herşeyini mecburdur bugün taşınmaya belki. toplanmış evde yaşamak kolaymı sende biliyorsun. Bisey olmaz merak etme sen. biraz yorulurlar en fazla. kardeş kardese böyle günlerde lazım. sen köstek olma. aksine destek ol gitsin yapsın diye. gelince güzel bi çorba yap içsin. vitamin ver hasta falan olmaz.
laelaelaelaelae o ne zaman gı? ben hiç görmedim o diziyi...Öyle bir geçer zamanki de anne Cemile :)
hasta hasta bi de misafir mi ağırladın,pessssssssİyi akşamlar kızlar nasılsınız, bu gün misafirlerim vardı giremedim hiç,boğazlarım hala acıyor ama şükür başım geçti,zeynepte daha iyi gibi, sizler nasılsınız herkes iyimi,....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?