2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burda hava iyi.yani kapıları kapat.tamadır..çok güzel oluyo.hala ince pikeyle yatıyoruz.ama buun zeynebih elyaf yorganını çıkarayım dedim.bu sefrde hasta ateşini falan çıkartırım çocugun.o yüzden iyileşene kadar pikeye devam.defneyede ince battaniye örtüyordum ama daha toplam üstünde bi saat bilem durmadı(

of ya of of of of of offfffffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!
bu adam neden benim sözümü dinlemiyor ya!
abisi bu akşam ev taşıyacakmış,eve gelecek 7.30 da ona gidicek yardıma.
yarın iş var,hava zaten malum,daha da yeni düzeldi kaç gündür boğazı şişti.
yani insaf ya,hiç mi canının değeri yok,bu havada eşya mı taşınır. bu kadar saflık olmaz ya... seni sen düşünmezsen,kimse düşünmez.
gidecekler taşıyacaklar evi terleyecekler,o ter üstlerinde soğuyacak,bide yağmur yiyecekler üstüne,sonra ersin ben yine hasta olacak,ipeğe geçirecek gerisin geri.
söylenincede dırdırcı oluyorum.
başka gün taşınsa olmuyor yani eşya,yangından mal kaçırıyolar!

bende defneye yemek yedireyim.bugün toplam 4 tatlı kaşıgı yedi.sabah 2 tatlı kaşıı kahvaltı öğlende iki talı kaşıgı:gitme:maalesef yemiyo.ama emiyo sürekli.bende zorlamıorum hasta diye.((

sizin alt katınız degilmiydi..nere gidiyorlar..
ya iyide kardeş bu hayır diyememiştir demekki.bence abisi demeliydi gelme diye.hem neden onlar taşıyo.nakliyeciler yokmuualsanaalsanasmile

kızlar devam mamasının içine meyve püresi koysam olurmu
olur canım,kaşıkla yedirirsen bişeycik olmaz.
kız koşu bandına biniyorum evde

kızlaaar burda nasıl yağmur yağıyor eşimde aradıki şilede çok fırtına varmış
akannehir
Fatmagül'ü bilmiyomda Cemilenin şuçu neydi yaaaaasenağlama
cemile kim kız sempatiksalakcinni
bende defneye yemek yedireyim.bugün toplam 4 tatlı kaşıgı yedi.sabah 2 tatlı kaşıı kahvaltı öğlende iki talı kaşıgı:gitme:maalesef yemiyo.ama emiyo sürekli.bende zorlamıorum hasta diye.((
emiyosa zorlama. biz bile hastayken iştahsız oluyoruz. sütünle doyuyodur.

sizin alt katınız degilmiydi..nere gidiyorlar..
ya iyide kardeş bu hayır diyememiştir demekki.bence abisi demeliydi gelme diye.hem neden onlar taşıyo.nakliyeciler yokmuualsanaalsanasmile

yok kız alt katımızda oturan kardeşi.
bu abisi,sultanbeylinden beşiktaşa taşınıyolar.
dün eşinden boşandı. 2 çocuğuda adam aldı yanına,karısı istemedi çocukları. çocuklara bakacak yok diye bu tarafa taşındılar. malum bütün sülale beşiktaşta oturuyor. gorumcem falan cocuklarla ılgılenır dıye geldıler. eşyalar gelecekmiş. hayır demesinde başka gün taşısınlar şu an olacak şey mi yani... abisinin durumu iyi değil,nakliyeciye para vermek istememiştir,kardeşlerimden ala hamal mı var demiştir eminim ki kötükedihüso

olur canım,kaşıkla yedirirsen bişeycik olmaz.

akannehir

cemile kim kız sempatiksalakcinni

emiyosa zorlama. biz bile hastayken iştahsız oluyoruz. sütünle doyuyodur.

zorlamıyorum bende..

hımm..kız bunlardamı szin kata geliyo..maşallah doluştunuzzsempatiksalakcinni
aman yaa zor olur ya ev taşımak.terlemeyle bitmezki bide her tarafı ağrır şimdi..kolaymı buzdolabı,mobilya taşımak.valla insanı çökertiyo ne kadar ağır..(taşımışım gibi oldu )

ayrıca kadınada ne diyeyim.evlettan nasıl caydıkiiiCADIARZU

zeynep acımasız olma be.... adamcağız napsın bugüne ayarlamıştır herşeyini mecburdur bugün taşınmaya belki. toplanmış evde yaşamak kolaymı sende biliyorsun. Bisey olmaz merak etme sen. biraz yorulurlar en fazla. kardeş kardese böyle günlerde lazım. sen köstek olma. aksine destek ol gitsin yapsın diye. gelince güzel bi çorba yap içsin. vitamin ver hasta falan olmaz.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız, bu gün misafirlerim vardı giremedim hiç,boğazlarım hala acıyor ama şükür başım geçti,zeynepte daha iyi gibi, sizler nasılsınız herkes iyimi,....

ayy iyi didin vallaŞeniz

İyi akşamlar kızlar nasılsınız, bu gün misafirlerim vardı giremedim hiç,boğazlarım hala acıyor ama şükür başım geçti,zeynepte daha iyi gibi, sizler nasılsınız herkes iyimi,....

iyiz canım.aman geçsin şu hastalıklarr...

yok bunlar kayınvalidemlerin üst kata taşındılar.
onların ev eski ahşap evlerden,3 katlı
en üstü boştu orayı yaptırıp oraya geliyolar...
ayrıca kadınada ne diyeyim.evlettan nasıl caydıkiiiCADIARZU
kadın benim teyzemin kızı,bizim görüşmemize vesile olan kişi.
benim teyzemin kızı,ersinin abisiyle evliydi,eski eltim yani.
15 senelik evlilik,7 yaşında bi kız çocuğu,14 yaşında bi erkek çocugu.
ortada dogru duzgun bi sebep bile yok,terketti gitti ailesini. adam çocuklarla kalakaldı. izmite gitti,bi arkadaşının yanına. istemedi çocukları.ki ersinin abisi iyi adamdır. içkisi yok,aç koymaz,açıkta koymaz,dövmez sövmez,çocuklarına çok düşkündür...
erkek olan sigaraya başlamış düşün... tam ergenlik çağında,bunalımda çocuk...

düşününce,haklısın galiba. bende olsam yok diyemezdim :kedi:
Öyle bir geçer zamanki de anne Cemile :)
laelaelaelaelae o ne zaman gı? ben hiç görmedim o diziyi...
hasta hasta bi de misafir mi ağırladın,pessssssss lmaz:

burdada hava bir anda bozdu.heran yağmur yagabilir.kapılarımızı örttük.rüzgar var...

Kızz anaaa bilmiyonuzmu gerçekten çok güzel bi dizi
Küçük Osman'ı izleyin derimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…