2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz geçmişe bakayım dedim çokta geriye gidemedim ama gördüklerim beni üzdü :sinifsinif:
Ne kadar çok kuzucuğumuz hastalanmış. Allah tüm hasta olan meleklerimize acil şifalar versin.:Saruboceq:
Anneleride çok ama çok iyi olsunlarda yavrularına bakabilsinler. Ben kendimden biliyorum ikimizde hasta olunca çok ama çok zor oluyor gerçektenmafoldumben

dişinzi hayırlı olsun peştemalcim
burcucum sen nasılsın yazışamıyoruz bayağıdır bende gelcem cumartesi....

kızlar bugun eşimin işi vardı. doruku buraya getirdi oglen balık yemege gittik. ilk defa balık yedirdim. baya sevdi gibi. biraz somon biraz mezgit yedirdim :))) balık sezonunu açtık yani....

wayyyy annesini yemeğe mi çıkarttı adam olduda yemekleremi gidiyorlar.

burcu yak cnm toto üşürse işe yaramaz sonra :))

kıs delüüüüüüüüüü.

bende direniyorum yakmamak için bi baslarsak kapatamayız

walla hastaneye daha çok para veririm.birde canının yanması cabası.Duru bizim odada yattığı için 3 kişi 1 ufo makul oldu :)

ayyy sobalı evde zor.sabah kalkınca soğuk olacak odana sen yine bi ufo falan aldır Tuğba en azından soba yanana kadar sizi sıcak tutar.temizliğide zor kıs valla işin zor.

süt sağarken yarım saatçik sizinleyim ya özledim muhabbet etmeyi valla:sinifsinif:

süt kanallarımın internete giresi tutmuş 1 saatte anca çıktılar de duurrr getme hemen.

uyuttum cadıyı geldim
markete gittik az önce,ilk defa montunu giydirdim şapka taktım kıyametler koptu
cicibebemiz birde sütümüz bitmişti. ben artık mama kullanmıyorum direk 6-12 sütü kullanıyorum...
bu kış zor geçecek,bizimki montu reddetti resmen,şapkayı görünce zaten çığlık atmaya başladı,doğdu doğalı şapka taktırmıyor bu çocuk....

zeynepcim afiyet olsun doruğa... koca adam olmuş ta annesiyle yemeklerde yermiş.
tubişim sizede geçmişler olsun...

bende dün ufo yaktım ipeği yıkamak için. uyku tulumu kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar,çok sıcak tutuyor. başka türlü üstünü örtmek imkansız.

bu akşam fatmagül var,cips ve kola da aldım marketten. çok fenayım,ipeği adama kitleyip dizi keyfi yapıcam. gerçi onu izlerken keyif meyif kalmıyor adamda ya,neyse :roflol:

bu akşam fatmagül var,cips ve kola da aldım marketten. çok fenayım,ipeği adama kitleyip dizi keyfi yapıcam. gerçi onu izlerken keyif meyif kalmıyor adamda ya,neyse :roflol:

kızzzzzz deme benimde canım cips ve kola istedi ama ben diyetteyim onları yiyip 2 saat yüriyim

kızları uyutup ütüye giriştim.bu nasıl bi dakakalıktır öyle.ütüm bitti fişi çekerken defne uyandısempatiksalakcinni.neyse yaptım bari.ter içinde kaldım ama duş
alamadım.kız uyandı.anca bi saat sonra alabilirim.artık üstümü degiştirdim.yoksam hasta olacagım.eşim gelsinde öylee..
yaa boluda karmı varr..ayy ben geri istiyom yazıkaydirigubbakcemile3

ayyy sobalı evde zor.sabah kalkınca soğuk olacak odana sen yine bi ufo falan aldır Tuğba en azından soba yanana kadar sizi sıcak tutar.temizliğide zor kıs valla işin zor.

.
:sinifsinif: Çok haklısın canım kociş alacakta markası ufo olacakmış illa. Kaç yere sorduk bulamadık daha kış gelmedi getircez demiş biryer bakalım ordan alcak . Yoksa dediğin gibi daha çok hasta oluruz mazallah :2:

Sağol canım İpek de hastaydı dimi kıyamam ben kuzulara onlar hasta olmasın ya
Benimde kaynanam almış uyku tulumu dün çarşıya gitmişti. Giydireyim dedim çocuk öyle sıkıldıki tulumun içinde uyku ne demek emmek bile istemedi ay alem bunlar sempatiksalakcinni

delikafadulden Benim kayınpederim bile dün akşam yarın olsada Fatmagüle baksak .
Bu bölüm daha heyecanlı deyip duruyor valla koptum gülmekten :roflol:

kızlar yaa ne fatmagülü ne cemilesi yaaaakannehir
ben anca baby tv izliyom.yada adamla oturup lig tv izliyomkaydirigubbakcemile3
haberim yokk fatmagülden.sempatiksalakcinni

Toprak bugün uyumuyor arkadaşşşş! Gecenin hıncını mı alıyo nedür..
Bende dedim sen misin uyumayan düş önüme ev süpürcez..sempatiksalakcinni
Makinaya çamaşır attık,beyfendinin önlüklerini yıkadık geldik..

ben şapkayı çok seviyorum zeynep yaaa. dorugada hep taktırıyorum. oda yeni yeni çıkarmaya başladı bozuluyorum valla. kız bebeklerede pek bi yakışıyor şapka aslında.

bende bu akşam yakim bari kombiyi napim.

benim iki kızda hiç sevmiyo şapkayı.zaten kış iyice sinir ediyo.üstüste giyinmek bebelerin hoşuna gitmiyo ya.zeynoda çok bagırırdı.hatta eliyle şapkayı çıkarıp atardı.buda kesin öyle olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…