kızlar bugun eşimin işi vardı. doruku buraya getirdi oglen balık yemege gittik. ilk defa balık yedirdim. baya sevdi gibi. biraz somon biraz mezgit yedirdim :))) balık sezonunu açtık yani....
burcu yak cnm toto üşürse işe yaramaz sonra :))
bende direniyorum yakmamak için bi baslarsak kapatamayız
Bizim ev malesef doğalgazlı değil sobalı. Burdada hava acayip soğudu çocukta bende hastayız.
Dün akşam itibariyle sobamızı kurduk .Geç kurduğumuz için yakmadık ama bu akşam başlarız artık yakmaya
süt sağarken yarım saatçik sizinleyim ya özledim muhabbet etmeyi valla:sinifsinif:
delikafadulden ay sen çok yaşa e misüt kanallarımın internete giresi tutmuş 1 saatte anca çıktılar de duurrr getme hemen.
bu akşam fatmagül var,cips ve kola da aldım marketten. çok fenayım,ipeği adama kitleyip dizi keyfi yapıcam. gerçi onu izlerken keyif meyif kalmıyor adamda ya,neyse :roflol:
kızzzzzz deme benimde canım cips ve kola istedi ama ben diyetteyim onları yiyip 2 saat yüriyim
bu havada da ne yürümesi kız sempatiksalakcinni
göya bende diyetteydim delikafadulden
kızlar devam mamasının içine meyve püresi koysam olurmu
:sinifsinif: Çok haklısın canım kociş alacakta markası ufo olacakmış illa. Kaç yere sorduk bulamadık daha kış gelmedi getircez demiş biryer bakalım ordan alcak . Yoksa dediğin gibi daha çok hasta oluruz mazallah :2:ayyy sobalı evde zor.sabah kalkınca soğuk olacak odana sen yine bi ufo falan aldır Tuğba en azından soba yanana kadar sizi sıcak tutar.temizliğide zor kıs valla işin zor.
.
uyuttum cadıyı geldim
markete gittik az önce,ilk defa montunu giydirdim şapka taktım kıyametler koptu
cicibebemiz birde sütümüz bitmişti. ben artık mama kullanmıyorum direk 6-12 sütü kullanıyorum...
bu kış zor geçecek,bizimki montu reddetti resmen,şapkayı görünce zaten çığlık atmaya başladı,doğdu doğalı şapka taktırmıyor bu çocuk....
zeynepcim afiyet olsun doruğa... koca adam olmuş ta annesiyle yemeklerde yermiş.
tubişim sizede geçmişler olsun...
bende dün ufo yaktım ipeği yıkamak için. uyku tulumu kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar,çok sıcak tutuyor. başka türlü üstünü örtmek imkansız.
delikafadulden Benim kayınpederim bile dün akşam yarın olsada Fatmagüle baksak .bu akşam fatmagül var,cips ve kola da aldım marketten. çok fenayım,ipeği adama kitleyip dizi keyfi yapıcam. gerçi onu izlerken keyif meyif kalmıyor adamda ya,neyse :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?