2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hımm.blkide sevemedi ne bilem.vardır elbet bilmediginiz şeyler..allah kolaylık versin herkese.hep derler çocuklarda dert büyünce başlıyo diye doğru valla.
dün alıyverişten geliyoruz defne kucagımda uyuyodu evin anahtarını çıkarırken komşum merdivenden üçer beşir iniyodu.bişey demedem o en güzeli böyle kucagındaki bebek işte dedi.benim oglan bu saat oldu hala eve gelmedi.hem haberde vermedi çıkıp arayacagım dedi(saat akşam 9 idi).haklılar galibaa(

Babamı görüyorum bu adamda o da hep beni suçlardı anneni fitliyon diye
her bi haltı yapar ondan sonrada bağrırdı:sinifsinif:

yabancı değillerdi allahtan bulduklarıyla yetindiler valla

bende seviyorum o diziyi kaçırmam izlerim hem de tekrarını bile
Cemileyi seviyorm o sarı gacıyı birde kocasını elime geçirmeyeyim alsanaalsanasmile
Osmancıkta pek tatlı yavrum nasılda şirin çocuk

bende seviyorum o diziyi kaçırmam izlerim hem de tekrarını bile
Cemileyi seviyorm o sarı gacıyı birde kocasını elime geçirmeyeyim alsanaalsanasmile
Osmancıkta pek tatlı yavrum nasılda şirin çocuk

evet güzel bir diziye benziyor bende izlemeye çalışıyorum ..

Babamı görüyorum bu adamda o da hep beni suçlardı anneni fitliyon diye
her bi haltı yapar ondan sonrada bağrırdı:sinifsinif:

benneyaptımki

ayy inş.yaa,, nasıl gidiyor toplanmaya başladınmı ayşegülcüm....

sağol selmacım.ben henüz olmadım ama adayımkaydirigubbakcemile3
defnenin gribi gecti sayılır şükür.ama zeynep başladı bugün.ögle uyudu şimdi iyi.tabi bogazına baktım kızarık ama şükür ateşi yok bari..

kızlar ipoş uyandı yoğurdunu yedirdim
barbunyayı düdüklüye koyayım biraz oyun oynayalım
kaçtımm

Doğru düzgün sohbete katılamadım ama gitmem lazım artıkın :gitme:
Akşama kuru fasulye var. Yanına pilav yapcam salata ayran falanda yaparım . Tekrar gelemem bugün.
Kendinize ve tatlı kuzucuklara iyi bakın .Hepinizi çok seviyoruz opuyorumnanaktanŞeniz

bende çıkayım.eşim gelecek zaten.yarın iki kızmında göz muayenesi var.ögleden sonra girerim anca..öptümm.byy..

canlarım ben geldim

fatoş aras kocaman olmuş kız vede çok tatlı olmuş kerata baba die bağrınıyo he ay yerim onu ben
gülşahçım burak a geçmiş olsun cnm 2 3 kere yapıyosa korkma cnm benimki günde nerdeyse15 bez değiştirdim geçen hafta bir hafta sürdü nerdeyse diştendir dedim ama korktum gittim rota testi yaptı doktor bişiy çıkmadı korkma yani

kızlar ya bu uyku tutlumunu nasıl alıcam anlamadım dışı mont gibi kalın olanlar var ölemi bide ince gördüm ölemi bilmiyorumkismileb

dişinzi hayırlı olsun peştemalcim
burcucum sen nasılsın yazışamıyoruz bayağıdır bende gelcem cumartesi....

[[/QUOTE]

bildiğin gibi fatoş ya ev iş-duru arada yorgunluktan haşat olmaya devam.

bu ara okuyorum ama pek yazamıyorum.Aras paşayı takip ediyorum ama .devam maması ile ver meyve hiçbirşey olmaz ne olacak.

fatmagül falan haltetmiş Öyle bir geçer zamanki süper ooo Osman varya o Osman velet her bölümde illa ağlatıyor beni.
Özlem babalar nedense hep öyle galiba.hem saray -yapar bağrır sonrada birşey olmamış gibi davranır sen trip yapıncada yine kızar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…