2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İyi pazarlar kızlar...
Dün harika bir gün geçirdik. Başta ev sahibimiz Burcu ve Duru olmak üzere,katılan herkese (Esra,Selda Havva) çok teşekkürler. Gerçekten unutulmazdı... Havva'nın da dediği gibi kendimi evimde gibi hissettim,çok rahattık,Burcu çok güzel ağırladı bizi opuyorumnanaktan

Daha günün başında olaylar başladı. Yolculuğumuz çok atraksiyonlu geçti kaydirigubbakcemile3 Biri sustu,biri başladı mızırdanmaya...

Kuzucukların en uslusu Yiğit Alp'ti. Maşallah 41 kere Ayakkabılarıyla oynamaya bayılıyor kaydirigubbakcemile2 Çingene kızları görünce çocuğum neye uğradığını şaşırdı
Bizim cadaloz kızları hiç sormayın kaydirigubbakcemile3 Hele Esra'ya bayıldım ya. Böyle zillilik olmaz,çingene kaydirigubbakcemile3
İpeği yolmaya çalıştı bütün gün sempatiksalakcinni
Duru baya bir dillenmiş, çok net bir şekilde "anne,anane" diyor. Utanmasa muhabbet edicek senle kaydirigubbakcemile2
Ceren de tam bir oynak kaydirigubbakcemile2 Annesi koltuğun üzerinde dikiyor bunu,müziğin sesini duyuyor başlıyor sağa sola oynamaya,olamaz böyle birşey yaaa kaydirigubbakcemile3
Çok eğlendik,gün nasıl geçti anlamadım bile. Velhasıl eve döndüğümde saat 21.00 olmuştu. Köprü trafiği bizi felç etti,İpek yine huzursuzlandı arabada,eşimi çağırdım yarı yolda o geldi geçti direksiyona,Esra'yı bıraktık ve eve ancak geldik alkisalkisalkis
Ama maalesef benim çektiğim resimlerin hepsi bulanık. Malum çocuklar çok hareketli,sabit durmuyorlar ki. Bi çoğunu silmek zorunda kaldım,hiçbir şey belli olmuyordu :sinifsinif:
Birkaç tanesini kurtardım,fotoğraf makinesi arabada kalmış,çıkınca alıp yükleyeceğim hemen.
Diğer kızlardada foto var onlarda yüklesinler bayanssulusmile

Bir de geçmişe bakayım hazır kuzum uyuyorken...

canım bizimde gidiyor çoğunlukla geriye doğru. Oturuyor diye düşünüyorum bende,bide yerdeyken dönüyor falan sırtının üzerine yatıyor hareket ediyor ya,ondan da olabilir yada biz bez bağlamayı beceremiyoruz anacım
tarhana dene canım bir de. sevmeyen bebeğimiz yok gibi
yayla çorbası dene
mercimek dene içine patates koyup.
un çorbası deneyebilirsin bir de.
bizimkide başladı emeklemeye. bugün sabahtan beri koymadım yürütece ama arkamı dönüyorum taşa gidiyor ya. bizimki günde toplam 2-3 saat duruyordur yürüteçte. koyuyorum valla yalan değil...
fac... deki Snur kim arkadaşlar.

Resimlerden ömüre benzettim ama tam emin olamadım da.
Nur canım,maximen.
kolay gelsin özlemcim,çok yorulma. topitonuna ve kiracına iyi bak kaydirigubbakcemile3
hoş geldin kız özlettin kendini be opuyorumnanaktan neyse demek artık buralardasın,bol bol hasret gideririz...
maşallah bücür cadıya.
oda takımı da güle güle kullansın.
koyucam,koymazmıyım. ama makine arabada kalmış,aşşağı inice alıp ekleyeceğim hemen sempatiksalakcinni
o korsan bandanasını yerim ben yaa... çok tatlı olmuşşş... bizde istiyoruz senden resim,eminim çok güzel geçmiştir. eee detayları anlat hadi nasıldı?neler yaptınız? ne hediyeler topladı doruk paşam?
ipekte öyle.
feleği şaşıyor resmen. ne doğru düzgün yiyor,ne uyuyor.
dinginliği seviyor...
şu yatır kaldır yöntemini öğrenmem gerek.
benim gibi biraz cadı kızı olanlarda da işe yarıyormu acaba.
internetten araştır canım.
annelerin bloglarında çok güzel şekilde açıklamışlar...

Selam kızlar...Akşam sitede sorun vardı yükleyemedim foto...Evet bakalım beğenecek misiniz curcunayı...Bende az foto var makinem tutukluk yaptı çok çekemedim ama kızlar da yüklerlerse iyi bir arşiv olur buluşmayla ilgili...

Soldan sağa ev sahibimiz Dur Hanım, İpek böcüğü, yakışıklımız Yiğit, Çingene Esra, Zırlak Ceren :)))
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

[/URL][/IMG]

Burcu ve Yiğit

Esra ve Ceren

Uploaded with ImageShack.us

İpeği Esra nın elinden kurtarma çabaları :))

Uploaded with ImageShack.us

şimdi oyun zamanı

Esra meşhur naralarından birini atarken...Yiğitin bakışlara dikkat Korkuttu çocuğu yaaaa.. Kim bu deli demiştir yavrum yazık

Zeynep ve civcivleri

Bizden ku kadar...

çok güzel çıkmışsınız kızlar ay yerim ben bunları yaaa ee kızların hepsi gelmemiş didem gelmedi mi

inci gibi ciizlmişler maaşaallah ya tü tü tüt kuzularaa
çok tatlı çıkış hepside..
ayy o ipeğin bakışına bittim asi çoçuk gibi bakıyor ne o cehreler öyle
yiğit kızların arasında kalınca neye uğradına şaşırmış yavrum
esra da mşllh çok hareketli gibi...küçük yayamaz
duru da çok tatlı ya çok abla bakıyo mşllh.
cren niye cırlıyo bakiim...bn burdayım diyo heralde
annelere de ayrıyeten maaşaalh çok cici çıkmışlar

anam çok tatlu bunlar ne güzel oyuna dalmışlar...
esranın fıskıyeler çok güzel duruyo cadı...
demek ipeği elinden kurtarıyodunuz ha çok hoş yaaa...

Sağolun kızlar... Valla nasıl anlatılır ya süper bir gündü...
Gerçi en iyi kızlar belirler ama günün yaramazı galiba Esraydı. Yok yok galiba değil. Kesin Esraydı..Yani Küçük Esraydı demek istedim. Her Esra dediğimizde Voles Esra baktı. Biz de ikisini ayırmak için böyle bir isim taktık bizim cadıya

........................................................kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

Eklentiler

• $CİMCİMELER.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 23
havvacım sizin resimler yok. sizide görseydik. esrayla zeynep i cekmissiniz sadece.
cok güzel miş yaaa.... cocuklar icin cok önemli böyle yaşıtlarıyla zaman gecirmek. ileride cok daha iyi gelecek onlara bu buluşmalar. insallah dorukta katılacak arkadaşlarına. zaten kısmetse bidahakine bendesiniz

Ay resimler harika hepsi birbirinden güzel
çok eglenceli bi gün oldugundan eminim
Masallah kuzucuklara ve tatli annislerine

ay footolara bayılım harika bal bal bunlar
çok ta kıskandım bende istanbulda olmak istiyorum valla.....hepsi çok şeker yerim onları maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…