akşam zamanım olursa girip bakacgım kızlar resimleree..
ben valız hazırlıyorum.kısmetse haftaya pazar evdeyiz.ama bu seferde hızlı bi şekilde ev toplayacagız.zaman buldukça girerim..öpüyorum..
canım bizimde gidiyor çoğunlukla geriye doğru. Oturuyor diye düşünüyorum bende,bide yerdeyken dönüyor falan sırtının üzerine yatıyor hareket ediyor ya,ondan da olabilir yada biz bez bağlamayı beceremiyoruz anacımiyigeceler kızlarr
eşim genelde evde, o yüzden çok giremiyorum, geçen yazmıştım,
sabah naz uyanıyo,onla oyna kahvaltısını yedir, uyut, eşimle kahvaltı yap, yemek yap evi topla, vs. zaman geçiveriyor.
size bişey sorcam, nazın bezi bitmişti huggies almış eşim resmen poposu yara oldu, hemen geri prima aldık.
bide naz kaka yapınca taaaa arkaya kadar gidiyor bulaşıyor atletine, her seferinde kıyafet değiştiriyoruz. hani çok sıvı da yapmıyor, oturuyo diyemi acaba gidiyor kakalar geri :) ??
tarhana dene canım bir de. sevmeyen bebeğimiz yok gibibişey daha sorayım
nazoya sevdiği bi çorba buldum, ilk defa severek bi çorba içti, o da patates çorbası. patatesi rendleyip suyla pişiriyorum, sonra içine yoğurt+un karışımı terbiye koyuyorum. az yağ, az tuz. blendırdan geçirip içiriyorum. şimdi bunu sevdi diye de hergün bu çorba da verilmezki.
içine alternatif, tadında çok değişiklik yapmadan ne koyabilirim sizce?
aynısının havucunu denedim, içmedi zilli.
bizimkide başladı emeklemeye. bugün sabahtan beri koymadım yürütece ama arkamı dönüyorum taşa gidiyor ya. bizimki günde toplam 2-3 saat duruyordur yürüteçte. koyuyorum valla yalan değil...bişey dahaaaaa :)))
bebişleri yürüteçte gün içinde ne kadar tutuyosunuz, benimki zamanının çoğunu onda geçiriyor ama zararı varmı acaba diye korkuyorum, şimdik araştırıcam netten. naz çok hareketli, bıraksam emeklesin diye, gidip gidip taşlara oturuyor, çekmeceye asılıp parmaklarını sıkıştırıp ağlıyor, yada koltuğa tutunup kalkmaya çabalıyor ama düşüyor. yürüteçte geziniyor arkamdan. ne yapayım bilemedim. yere salsam hep arkasından koşturmam gerekiyor ve felaket yoruluyorum.
sizinkiler ne kadar duruyor yürüteçlerde kızlar, inanın çok merak ediyorum. acaba hata mı yapıyorum şaşırdım.
Nur canım,maximen.fac... deki Snur kim arkadaşlar.
Resimlerden ömüre benzettim ama tam emin olamadım da.
kolay gelsin özlemcim,çok yorulma. topitonuna ve kiracına iyi bak kaydirigubbakcemile3Benim toprak mı? yok biz deiillliz canım..
Kızlar buluşmanız eminim süper geçiçek çok eğlenin emiiii,
biz ev bulduk taşınıyoruz yarın kısmetse, toplanmaya başladık...neti nakledene kadar görtüşemeyizzzz hepinizi ve kuzucuklarınızı öpeyrummm beni özleyin anacımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
hoş geldin kız özlettin kendini be opuyorumnanaktan neyse demek artık buralardasın,bol bol hasret gideririz...Veeeee sonunda tekrar aranıza katıldım.
evimize yeniden net bağlattık offf çok özledim sizleri gerçekten..
yine eskisi gibi sohbet edicez zemuszemus
nasılsınız bakalım güzel anneler cici bebişler...
oğlum uyuyor bende hemen fırsattan nete girdim
havada soğuk kış geldi artık insanın içi kararıyor havaya bakınca değilmi.
maşallah bücür cadıya.merhaba arkadaşlar,
kızım mama ve baba demeye başladı. çok güzel söylüyor küçücük dudaklarını sımsıkı kapatarak mamma diyor, babası zevkten dörtköşe. kızının bu jestini karşılıksız bırakmadı ve yatak odası takımı aldı kızına. çilekte çok beğendiğim bir takım vardı onu aldık. perşembe günü evimize yerleşiyoruz, artık kocaelideyiz.:)))
koyucam,koymazmıyım. ama makine arabada kalmış,aşşağı inice alıp ekleyeceğim hemen sempatiksalakcinniSelam kızlar...
Pınarcım hoşgeldin. Özledim valla...Yağızım nasıl. İyi mi. Maşallah emekliyomuş.
Biz 5 anne ve bebği Burcu da buluştuk... Kızlar görmeniz lazımdı curcunayı.. Harika bir buluşmaydı. Öyle güzel ve komik anılarımız oldu ki... Burcucum her şey için özellikle de sıcacık ev sahipliğin için teşekkürler.. Kendimi kendi vimde gibi hissettim gerçekten. Sanki yıllardır tanıyormuşum gibiydi sizleri.
İpeği Esra nın elinden korumaya çalışmaktan yorulduk valla...Zeynep lütfen o malum fotoyu ekle... Yorumları çok merak ediyorum...Bendeki fotoları buluşma topiğine mi ekleyeyim kızlar...
o korsan bandanasını yerim ben yaa... çok tatlı olmuşşş... bizde istiyoruz senden resim,eminim çok güzel geçmiştir. eee detayları anlat hadi nasıldı?neler yaptınız? ne hediyeler topladı doruk paşam?havvacım güzel geçti diş bugdayımız. ama ben mahvoldum. o kadar cok yoruldumki. ayaklarım agrıyor şu anda. kolumu kaldıracak halim kalmadı. bide doruk cok yoruldu ve düzeni bozuldu tabi.. cok zor uyuttum. bayılcam sandım bir ara. ama gecti işte. herkes memnundu ayrılırken. face e koyacağım fotoları. haber veririm ama şu anda hic halim yok. sen koyda resimleri bakıp biraz keyfim yerine gelsin.
ipekte öyle.bencede.. şimdiki bebeklerden korkmak lazım valla. okurlar büyük insan olurlar, ülkeye yararlı bi birey olurlar umarım..
sanırım doruk ta naz gibi kalabalık sevmiyor. bütün düzeni kaçıyor. iyi yemiyor, uyumuyor, mızlıyor.
dingin bi ortam istiyor hep.
internetten araştır canım.şu yatır kaldır yöntemini öğrenmem gerek.
benim gibi biraz cadı kızı olanlarda da işe yarıyormu acaba.
Selam kızlar...Akşam sitede sorun vardı yükleyemedim foto...Evet bakalım beğenecek misiniz curcunayı...Bende az foto var makinem tutukluk yaptı çok çekemedim ama kızlar da yüklerlerse iyi bir arşiv olur buluşmayla ilgili...
Soldan sağa ev sahibimiz Dur Hanım, İpek böcüğü, yakışıklımız Yiğit, Çingene Esra, Zırlak Ceren :)))
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL][/IMG]
Burcu ve Yiğit
Esra ve Ceren
Uploaded with ImageShack.us
İpeği Esra nın elinden kurtarma çabaları :))
Uploaded with ImageShack.us
şimdi oyun zamanı
Esra meşhur naralarından birini atarken...Yiğitin bakışlara dikkat Korkuttu çocuğu yaaaa.. Kim bu deli demiştir yavrum yazık
Zeynep ve civcivleri
Bizden ku kadar...
........................................................kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasıl yapıyon kız sen bunları ne güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?