ben geldim özlemcim biraz geçmişi okudum geldim bugün açıp açıp gittim topici alara durmadı giremedim şimdide pek durduğu sölenemez ya.odanın dörtbi yanını yastıkla çevreledim benim koltukların bi yanı tahta çekmeceli filan onunla uğraşıyo kafasını çarpmasın die.
o kafa hergün biyere çarpıuyo yaa
heryeri sarıp sarmaladık yine buluyo biyerlerialsanaalsanasmile
latıncı dişmizde gösterdi kafasını
6 dişli canavar olduk:)))
nedir nediiiiirkaydirigubbakcemile3
canım nasılsın ya
valla hiç vaktimiz olyoı cidden nim oğluşta çok yaramaz bi bebek oldu ya
peşinde koşmaktan yoruldum
ben geldim özlemcim biraz geçmişi okudum geldim bugün açıp açıp gittim topici alara durmadı giremedim şimdide pek durduğu sölenemez ya.odanın dörtbi yanını yastıkla çevreledim benim koltukların bi yanı tahta çekmeceli filan onunla uğraşıyo kafasını çarpmasın die.
kızlar herkese selam
nihayet netim bugün bağlandı. artık akşamları aranızdayım. hepinizi özledim. nasılsınız ne var ne yok? umarım herkes iyidir.
İnşallah:Saruboceq:şimdi koçiş gelecejk şutlayacak beni buradan..
yimek yicez:))
aylar sonra kuru fasulye yicem inş. gazımız olmaz
hoşgeldin canım özledik valla seni..melis nasıl sen nasılsın anlat baaalimm...kayseri buluşmasının fotoları sendeymş hıııı hemen ekle de bakalım..melisin son halini merak ediyom..kızlar herkese selam
nihayet netim bugün bağlandı. artık akşamları aranızdayım. hepinizi özledim. nasılsınız ne var ne yok? umarım herkes iyidir.
hımmmm acaba nedir nedir...Eeee söylemek istediğim bi kaç bişey varrlaelaelaelaelae falan diye dikkat çekmee çalışırmışım belki nedir nedir diye birileri gelir :roflol:
şimdi koçiş gelecejk şutlayacak beni buradan..
yimek yicez:))
aylar sonra kuru fasulye yicem inş. gazımız olmaz
Bende öyle işte heh uyudu işim bitti diyom bu sefer burda sohbet bitiyo felan bi türlü yetişemedim kaç gündür buraya:)
Ya yetişmek ne kelime bugün kapı çaldı balkondan baktım kimmiş diye gittim kapıyı açtım geldim odaya toprak yok.Balkona girmiş bi de pis pis terliklerimi yalıyo..Ya terlik ve gırgır yalamak en büyükk hobimiz..Hijyen sıkıntımız çok yani :)
Merhaba canım hoşgeldin beni tanımazsın belki ama bugün beni buraya bekçi olarak diktiler dermişimGeleni gideni karşılıyom
İnşallah:Saruboceq:
Sibel onun oğlunda yapıyo hala gaz ondan yani
Gız sen çektin mi resmini hani bakalım saçlarına bende boyatıcam doğum sonra doğurmaya ara verebilirsem:roflol::roflol:
Bende öyle işte heh uyudu işim bitti diyom bu sefer burda sohbet bitiyo felan bi türlü yetişemedim kaç gündür buraya:)
Ya yetişmek ne kelime bugün kapı çaldı balkondan baktım kimmiş diye gittim kapıyı açtım geldim odaya toprak yok.Balkona girmiş bi de pis pis terliklerimi yalıyo..Ya terlik ve gırgır yalamak en büyükk hobimiz..Hijyen sıkıntımız çok yani :)
Merhaba canım hoşgeldin beni tanımazsın belki ama bugün beni buraya bekçi olarak diktiler dermişimGeleni gideni karşılıyom
İnşallah:Saruboceq:
Aman unutkan hatun senihımm bişey olmaz ya..yesin işte..
kız çektimde foto makinası annmlerde kalmış ya...
haftasonu görüşürüm alırım ancak...nette yokki onlarda gönderin diymkafamçokkarıştı
aynen cnm bizdede var o terlik yalama isteği bırakmıyorum artık terlikleri etrafta yoksa direk ona hedefleniyokaydirigubbakcemile3
bide bu ara sürekli üstüme tırmanıyo
kızlar herkese selam
Sibel onun oğlunda yapıyo hala gaz ondan yani
Gız sen çektin mi resmini hani bakalım saçlarına bende boyatıcam doğum sonra doğurmaya ara verebilirsem:roflol::roflol:
Aman unutkan hatun seni
Oğlun iyileşti mi peki tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?