2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim özlemcim biraz geçmişi okudum geldim bugün açıp açıp gittim topici alara durmadı giremedim şimdide pek durduğu sölenemez ya.odanın dörtbi yanını yastıkla çevreledim benim koltukların bi yanı tahta çekmeceli filan onunla uğraşıyo kafasını çarpmasın die.

kızlar herkese selam
nihayet netim bugün bağlandı. artık akşamları aranızdayım. hepinizi özledim. nasılsınız ne var ne yok? umarım herkes iyidir.

şimdi koçiş gelecejk şutlayacak beni buradan..
yimek yicez:))
aylar sonra kuru fasulye yicem inş. gazımız olmaz

o kafa hergün biyere çarpıuyo yaa
heryeri sarıp sarmaladık yine buluyo biyerlerialsanaalsanasmile

kızlar geçmişi okıyamadım ama
anladım kadarıyla hasta bebişler varmiş
kmler var ya
çoook geçmiş olsun
rabbim en acilinden şifa versin
kuzucukları annelerine babalarına vede biz teyzelerine bağişlasın(

benim küçük kocam deliriyo şuanda..
bnde kaçıyom
başım şişti zır zır
herkeze bol bol slmmm edrim
amaaan iki dk oturamıyom ya offf

nedir nediiiiirkaydirigubbakcemile3
canım nasılsın ya
valla hiç vaktimiz olyoı cidden nim oğluşta çok yaramaz bi bebek oldu ya
peşinde koşmaktan yoruldum

Bende öyle işte heh uyudu işim bitti diyom bu sefer burda sohbet bitiyo felan bi türlü yetişemedim kaç gündür buraya:)
Ya yetişmek ne kelime bugün kapı çaldı balkondan baktım kimmiş diye gittim kapıyı açtım geldim odaya toprak yok.Balkona girmiş bi de pis pis terliklerimi yalıyo..Ya terlik ve gırgır yalamak en büyükk hobimiz..Hijyen sıkıntımız çok yani :)
kızlar herkese selam
nihayet netim bugün bağlandı. artık akşamları aranızdayım. hepinizi özledim. nasılsınız ne var ne yok? umarım herkes iyidir.

Merhaba canım hoşgeldin beni tanımazsın belki ama bugün beni buraya bekçi olarak diktiler dermişimGeleni gideni karşılıyom

İnşallah:Saruboceq:

kızlar herkese selam
hoşgeldin canım özledik valla seni..melis nasıl sen nasılsın anlat baaalimm...kayseri buluşmasının fotoları sendeymş hıııı hemen ekle de bakalım..melisin son halini merak ediyom..
Eeee söylemek istediğim bi kaç bişey varrlaelaelaelaelae falan diye dikkat çekmee çalışırmışım belki nedir nedir diye birileri gelir :roflol:
hımmmm acaba nedir nedir...

yok kız ne gaz sende ben aylardır yiyorum...burak 40 günlükken yemeye başladım anacım ben...

Allah seni emi...bekçi haaaa...
ben daha 2 arada bi derede temizlik yapıyorum...odanın şeklini değiştiriyorum..ter içindeyim...mola verdm buraya geldm...

Sibel onun oğlunda yapıyo hala gaz ondan yani
Gız sen çektin mi resmini hani bakalım saçlarına bende boyatıcam doğum sonra doğurmaya ara verebilirsem:roflol::roflol:

Gız sen çektin mi resmini hani bakalım saçlarına bende boyatıcam doğum sonra doğurmaya ara verebilirsem:roflol::roflol:

hımm bişey olmaz ya..yesin işte..

kız çektimde foto makinası annmlerde kalmış ya...

haftasonu görüşürüm alırım ancak...nette yokki onlarda gönderin diymkafamçokkarıştı

aynen cnm bizdede var o terlik yalama isteği bırakmıyorum artık terlikleri etrafta yoksa direk ona hedefleniyokaydirigubbakcemile3
bide bu ara sürekli üstüme tırmanıyo

kızlar herkese selam

selam cnm hoşgeldin bende artık akşamları girebiliyom alara uyuyunca

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aman unutkan hatun seni
Oğlun iyileşti mi peki tamamen

he valla çok unutkan oldum...korkuyorum 35 imde adımı falan unuturum ben.:bbo:

bronşiti geçti sanırım ama bu sıralarda mümüklü oldu...

grip olduk yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…