2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben istediğim kadar "hayır" diyeyim bizimki dönüyo bana bakıyo gülüyo ve bildiğini okumaya devam ediyo :)

şimdi gülüyorum sevimli geliyor ama ilerde eminim her bir saç telim havalara dikilecek bilmiyorumkismile

ben yine geldim bacılar yağmura ve site bakımına rağmen ısrarla tekrar tekrar geliyorum süprizzzzz

afiyet olsun ipektoşaa yarasın

h.buldum Esmacım

Afiyet bal şeker olsun yarasın balıklar İpek böcüğüne .
biz daha hiç balık yemedik gerçi ne çorba ne yoğurt doğru düzgün yediği yokta balık yesin istiyorum
Ben yapmasınıda ,yemesinide sevmem ama oğluma yedirmek isterim çok faydalı çünkü

1,5 yaşında Çağrı,sadece anne sütü alıyo boyu baya uzun kilosu da iyi.arkadaşım da sütüm bol diyordu zaten cocuk emdikce artiyomuşşş. ama benim öyle değil!

tekrar merhaba;
ben sünnet yaptıran varmı merak ediyorum.Biz cuma günü yaptırdık ama doktor krem falan vermedi.sadece antibiyotik verdi.Bu konuda bana yardıncı olabilecek varmı??

bir arkadaş sadece krem kullanmıştı, ama bilemiyorum canım.

bizim Dr umuz sünnet icin yaza bırakın demişti. şuan emekliyor,yerde karın üstü sürünüyor... zor oluyor mu?

zeynepcim afiyet olsun ipeğe. bende bu tarife göre yapayım bari.somon yada dil bakalım hangisini bulursak artık.

Son düzenleme:
zeyl cnm sen yulaf unu nasıl aldın ben biyerde gördüm yulaf unu ama çinde bikaç tahıl daha var omu ?

Esmacım ben aktardan almıştım..Ne unu var başka içinde? Aman farketmez herhalde faydalı unlar varsa

Ya doğru gelip gelmemesini bende bilmiyorum açıkcası sürekli de düşünüyorum bu konuyu..Bişeyler yemeğe başlaması sadece besin değerleri açısından mühim değil ki.Yemek adabı olsun,sofra düzenini öğrenme ailecek oturma filan bunlarda var.
Pek tabi inanırım 2 yaşındaki bi çocuk bile sadece anne sütüyle doyabilir ya da ihtiyaçları karşılanabilir.Ama ya sonrasında çok geç kalınmış bi çiğneme,yutma eğitimi var.Ben doğal anneliği savunan forumlara takılıyorum,onlar çocuk istediğince emziriyo filan,başka bişey vermiyolar vs...Sonra da açtıkları başlıkları okuyorum,hep ağlıyolar çocuğum yemiyo,3 yaşında rondo elimizde geziyoruz filan..
Yani dengelemek lazım bi şekilde..İlla tabaklar dolusu yesin bitirsin değil de,yemeyi öğrensin,kaşık sevsin,değişik tatları sevsin,sofrayı sevsin öğrensin diye az az verilerekte sadece anne sütüyle bi bebek beslenebilir..Çünkü bi bebikin ihtiyacı olan iki bardak sütteki besin değeri..
Aslında uzun uzadıya konuşulacak bi mevzzuuu

Selam kızlar evdeyim ve süt sağıyorum...

Sağ bacımmm saaaaağ iki sene sağarsın sen bu azimlesositososito

Ay hiç sohbet olmuyo bu günlerde..Yaramaza bağladı bebikler,korkarım büyüdükçe biz buraları arıycaz..Kova bebikleri nolcak laelaelaelaelae

Eeee söylemek istediğim bi kaç bişey varrlaelaelaelaelae falan diye dikkat çekmee çalışırmışım belki nedir nedir diye birileri gelir :roflol:

Burcu Fatma ve Serap yakaladım sizi gördüm geldiğinizi:tomato:
Kaçmayın gelin bakiiim buraya çabuk:roflol:
Hele sen kaçak Burcu işi mişi bahane etme Durunun incilerini çek koy gelmiyim bak orayaklava:

nedir nediiiiirkaydirigubbakcemile3
canım nasılsın ya
valla hiç vaktimiz olyoı cidden nim oğluşta çok yaramaz bi bebek oldu ya
peşinde koşmaktan yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…