sibelcim şöyleki
somonla yaptım ben,ama dil balığı ile de oluyor,maksat kılçıksız olması zati...
somonu yıkadım küp küp doğradım,kaynayacakken çıkardığı beyaz pis suyu döktüm tekrar temiz su koydum kaynamaya bıraktım. 15 dk kadar kaynadı.
balıkları aldım içinden.
başka bi yerde de arpacık soğan,patates,havuç,kırmızı mercimek ve maydonozu kavurdum. üzerine balığın suyunu ilave ettim ve pişirmeye bıraktım,ocaktan almaya yakında balıkları ekledim içine az biraz beraber tıkırdadılar...
çektim blendırdan yedirdim ipeğe.
bu tarifi netten buldum ama gayet güzel yedi böcük.
sadece emerek nasıl doyarki 1,5 yaşındaki bi çocuk.bebeklikden çıkmış artık.bide annede o kadar doyuracak kadar süt oluyormu ki acaba.bizim bile sütler ilk aylardaki kadar çok değil zamanla azalıyor.
peki arkadaşının çocuğunun kilosu nasıl
tekrar merhaba;
ben sünnet yaptıran varmı merak ediyorum.Biz cuma günü yaptırdık ama doktor krem falan vermedi.sadece antibiyotik verdi.Bu konuda bana yardıncı olabilecek varmı??
Hoş bulduk Özlemcim. Nasılsın Çınar nasıl.
zeyl cnm sen yulaf unu nasıl aldın ben biyerde gördüm yulaf unu ama çinde bikaç tahıl daha var omu ?
ahh neler deniyoruz 1 haftadır. oyunlar,reklam,cep telefonu,... yok agzını acmıyor kesinlikle! babası ayaklarını öpünce cok hoşuna giderdi kıkır kıkır gülerdi ama yok cocuk agzını sıkarak gülüyoo
şimdi bikaç kaşık suyla kandırarak verebiliyoruz. suyu cok seviyo kaşıkla bi su bi mama...sonra kandırıldıgını anlayıp dudak bükme ve aglamaaa.
ama cok yoruluyo insan!!!! allah hepimize sabır versin!
buarada ABD de yani bi tez savunuluyomuş 2 yıl bebek istedigi kadar anne sütü alabilir.yani mama sadece isterse..cünkü hic bi gıda anne sütü kadar besleyici degilmişşşş.. bunu yapan bi arkadaşım var cocuk 1,5 yaşında hala sadece emiyo,bişey yedirmeyi denemiyo bile. bana dogru gelmiyor,ne dersiniz?
Selam kızlar evdeyim ve süt sağıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?